Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

medusa38 medusa38 Ayşeciğim, Ben dün yulaf ezmesi ve kahve tüketmedim. yeşil çayı da az içtim. Suyu 4lt yaparım diye düşündüm ama 3,2lt de kaldı. spor desen zaten bir felaketti. Başladığım gibi bırakmak zorunda kaldım. Sabah yüzüm şiş değildi. yorumlarını bekliyorum canım. Bu gün dünküne ilaveten yulaf ezmesi tükettim. sabah yüzüm şiş mi kalkacağım acaba?:işsiz:
Canim aslinda deneme amacli iyi olmus yaptigin bugun hic yesilcay icme yulafi dene derim yulaf yapisi farkli olsada gluten iceriyor eger yine siserse gluten sana dokunuyor demektir glutensiz un kullanirsin krebini falan onla yaparsin

Canim aslinda deneme amacli iyi olmus yaptigin bugun hic yesilcay icme yulafi dene derim yulaf yapisi farkli olsada gluten iceriyor eger yine siserse gluten sana dokunuyor demektir glutensiz un kullanirsin krebini falan onla yaparsin
yeşil cay 1 kupa içtim. vay be bana hiçbirşey dokunmaz derken neler varmış zehir niyetine tükettiğimiz :işsiz:

Ben yeni aldım sayılır zaten, 8.gün alsam nasıl olur?
Bende yeni aldigigim icin dukanin ilk gunu olcu almadim. Zaten kilo vermemistim ki.. 8. Gun birlikte aliriz.

neler yapmış anneciğin kız dikkat et:sopa:
1 parca cavdar ekmegi,yesillikli haslanmis yumurta,cokaz da tuzlu yogurt ve cay ile kahvaltimi yaptim..
Baska hic bir seye elimi surmedim. Sicacik pideler,simitler oylece yanimda durdu. Bakip yesem mi diye dusunmedim bile.

0zlem 0zlem sende durumlar nasil bakalim kahvalti oncesi sorguya cekeyim :-)
Bugun ekmek oldugu icin sevindim. Midem bulanmisti etlerden,yumurtalardan ekmekSiz yedigim icin. Ama sadece 1 dilim mi hakkimiz var??
Kilomda 77.3
Tamam canım ama dukan hakkında pek bilgim yok arada ben bilgilendirin tamam çekeyim robottan olur :KK66:
Sagolsun medusa herseyimizle ilgileniyor. Bizim takimca ona maas vermemiz lazim.:KK66:

Günaydın medusa38 medusa38
Nasılsın, iyi misin?
Bugün tartıda 91,2 kg çıktım. Çok mutluyum.
Dün 91,7 kg çıkmıştım. -500 gr görmek güzel.
Reglimin 3. günündeyim; sanırım ödem gitmeye başladı.
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin yedim. Ekmek yememem gerekiyordu, öyle demiştin, ben dalgınlıkla 1 dilim tam buğday ekmeğini yiyiverdim bugün. Ama şu andan itibaren ekmeği kestim. Yarın kilo bildirim günümüz olduğu için bugün yediğime içtiğime ve akşam bir saatten sonra yememeye çok dikkat edeceğim.
Günün güzel geçsin.
Sevgiler. :KK200::KK200::KK19:

Bende yeni aldigigim icin dukanin ilk gunu olcu almadim. Zaten kilo vermemistim ki.. 8. Gun birlikte aliriz.

1 parca cavdar ekmegi,yesillikli haslanmis yumurta,cokaz da tuzlu yogurt ve cay ile kahvaltimi yaptim..
Baska hic bir seye elimi surmedim. Sicacik pideler,simitler oylece yanimda durdu. Bakip yesem mi diye dusunmedim bile.

Bugun ekmek oldugu icin sevindim. Midem bulanmisti etlerden,yumurtalardan ekmekSiz yedigim icin. Ama sadece 1 dilim mi hakkimiz var??
Kilomda 77.3

Sagolsun medusa herseyimizle ilgileniyor. Bizim takimca ona maas vermemiz lazim.:KK66:
Kac kiloyla bsslamistin cnm tablo cok gecmisti kaldi evet cnm bir dilim ama yarinda var bulanti yapiyorsa yanlarinda yesillik ye cnm

Evet kizlar tarti oncesi son duzlukteyiz:-)
Bizim dsha 4. Gunumuz ve guzel sonuclar geldi ve devam ediyor
5. Takima genel olarak soyluyorum
Bugun menulerdeki kotu karbonhidratlari azaltin
Yesilcay ve su takviyesine devam
Mumkunse baklagil yemeyin en azindan aksam yemeyin
Sebze diye aksam menunuzde karnabahar lahana olmasin
Tavuk salata corba
Bslik salata
Sebze yemegi yogurt gibi menuler yapabilirsiniz
Yarin sabah herkesin yuzu gulsun insallah
Gelsin Aydinlik Cuma:KK200::KK200::rapci:
Bakliyat ilk gunden buyana serbestmiydi canim?
--
1. gun protein
2. gun protein sebze
3. gun protein sebze meyve
4.gun protein sebze meyve ekmek

Her gun yiyebilcegimiz seyler artiyor ya dolayisiyla aldigimiz kalori miktarida artiyor.Bu yuzden yedigimiz seyleri azalmamiza gerek var mi?

Günaydın medusa38 medusa38
Nasılsın, iyi misin?
Bugün tartıda 91,2 kg çıktım. Çok mutluyum.
Dün 91,7 kg çıkmıştım. -500 gr görmek güzel.
Reglimin 3. günündeyim; sanırım ödem gitmeye başladı.
Kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta, 5 siyah zeytin yedim. Ekmek yememem gerekiyordu, öyle demiştin, ben dalgınlıkla 1 dilim tam buğday ekmeğini yiyiverdim bugün. Ama şu andan itibaren ekmeği kestim. Yarın kilo bildirim günümüz olduğu için bugün yediğime içtiğime ve akşam bir saatten sonra yememeye çok dikkat edeceğim.
Günün güzel geçsin.
Sevgiler. :KK200::KK200::KK19:

Saol canim seninde gunun guzel gecsin o eksilerin gunden gune cogalacak insallah bugun bizim listede vardi bir dilim ekmek bize uymus oldun
Zamanla sana neler iyi geliyo hangisi sisiriyor ogrenirsin

--
1. gun protein
2. gun protein sebze

Her gun yiyebilcegimiz seyler artiyor ya dolayisiyla aldigimiz kalori miktarida artiyor.Bu yuzden yedigimiz seyleri azalmamiza gerek var mi?
Hayir cnm bakliyat hic yoktu 6. Gunde var yediklerini azaltmiyorsun sporu srtiriyorsun aslinda asamali spor yapacaksin mesala dun toplam bir saat mi yaptin bugun 75 dakika gibi

--
1. gun protein
2. gun protein sebze

Onu 5.takimin geneline soyledim bizim gruba degil :-)

79.2 ile baslamistim.
Dun cok halsiz kaldigim icin spor da yapamadim. Erkenden uyudum sabahta 9.30 gibi zorla uyandim.
Bence gayet guzel sonuc cunku sen zaten diyett besleniyordun genel olarak dun meyveyi yemedinmi yesillikler falanda ye iyi karbonhidratlar enerjini artirir bugun sporu telafi edersin daha onumuzde 3 gun var

Bende yulaf ezmesi tukettim. Kepeği yoktu markette de yulaf unu vardı. aynı şey değil diye almadım.

Kaptanım @toplight tatile girmek izin sebebi sayılmasın. Böyle bir talebim olabilir mi?

Ben kh hiç eklemeyeceğim canım. tek kh sabah ki yulaf ezmesi. bilgilendireyim istedim.
bende ezmesini buluyorum burada ama kepeği yok
yok kız bir daha tatile gitsemde çıkmayacağım listeden telden girerim:KK15:

medusa38 medusa38 Ayşeciğim, Ben dün yulaf ezmesi ve kahve tüketmedim. yeşil çayı da az içtim. Suyu 4lt yaparım diye düşündüm ama 3,2lt de kaldı. spor desen zaten bir felaketti. Başladığım gibi bırakmak zorunda kaldım. Sabah yüzüm şiş değildi. yorumlarını bekliyorum canım. Bu gün dünküne ilaveten yulaf ezmesi tükettim. sabah yüzüm şiş mi kalkacağım acaba?:işsiz:
su 4 çok değil mi canım ya herşeyin fazlası zarar
kalçadan daha çok kilo alan kadınlar glutenli ürünleri daha fazla tükettikleri için alt kısın daha fazla büyük oluyormuş ben gibi:olamaz:

Back
X