Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canimsahaneee

agam uzulme haftaya super verirsin, veremezsen tartiya sikariz baska tarti aliriz :rolleyes:

ilham perimiz:KK36:

Olmalisinnn ortiklerin seni cok ozledii:KK37:
:skandal::skandal::skandal:
Oltama dusen ilk balik:süslü: imzamda afise olmaya hazir misin:rolleyes:
Bende sizi özledimmm:KK200:
Kızlar tebrikler süper gitmiş kilolar @bluedolphin besbb9 besbb9 @balpamuk
fancynancy fancynancy senin sonucu merak ediyorum
0zlem 0zlem wendy wendy nilsub nilsub sizin yüzde her ne kadar eksi de olsa sizde güzel kilo verdiniz.
Hepimizi tebrik ediyorum ve yeşil çayla kutlamaya davet ediyorum :KK50:
medusa38 medusa38 canım sihirli değnekle dokunmuş gibi oldun bize. :KK15:
teşekkürlerr:KK200:

Beni de yiyeydin :olamaz:
Ya hayır ben de kaçamak yapıyorum bu kadar kg almıyorum tepsi tepsi mi yiyorsunuz anlamıyorum ki :KK11:

Ha diceksiniz ki emziriyorsun. Hamile kalmadan önce de böyleydi.

Bu hafta da sana patlamış gibi oldum ama sözüm herkese aslında
canim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu mesele o_Ocuma günü tartida eksiyi görünce saliyosun direk kendini nasil olsa bidahaki cumaya cok var. O gun diyet yapmiyo gibi takiliyorsun. Sonra ertesi gun mukellef bi kahvalti sonra gune gidiyorsun orda bi tabak :kk77: borek pogaca tavuklu salata kurabiye brovni:kk77: bide arkadan kabak tatlisi geliyor.o_Osonra aksam ne yedigimi hatirlamiyorum cumartesi gecesi keyif gecesi:KK50:pazarda disarda yenen yemekler:kk77: oh be korkudan itiraf edememistim :olamaz:simdi bi fasil daha yüklenin :ruh:bitsin bu iskence.

Menüm;
10:00
Ispanakli yumurta
Peynir
1 d. Cavdar ekmegi

13:00
T.kahvesi ve bir kac kuru uzum

16:00
1 elma

18:30
1 kase yogurt
1 kase salata
Pırasa
Sarmanin da tadina baktim 2-3 tane yedim.:KK23:

2,5 L su
2 buyuk t.kahvesi

Eve gidince dukan bira yapicam.
Sporum da yok. Eve gidince yaparim insallahh.:KK6:

Bir kac sarma yedim ama gorumcemin butun ikramlarini reddettim ve tadlarina bile bakmadim.Beni yoldan cikarmak icin cok ugrasti ama basarisiz oldu. Pisi ve yagli yagli pastalar vardi.:hamarat:

Sarmayi yazarken bile utandim:olamaz:
ay bu baştan çıkaranlar olmasa:KK48:

canim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu mesele o_Ocuma günü tartida eksiyi görünce saliyosun direk kendini nasil olsa bidahaki cumaya cok var. O gun diyet yapmiyo gibi takiliyorsun. Sonra ertesi gun mukellef bi kahvalti sonra gune gidiyorsun orda bi tabak :kk77: borek pogaca tavuklu salata kurabiye brovni:kk77: bide arkadan kabak tatlisi geliyor.o_Osonra aksam ne yedigimi hatirlamiyorum cumartesi gecesi keyif gecesi:KK50:pazarda disarda yenen yemekler:kk77: oh be korkudan itiraf edememistim :olamaz:simdi bi fasil daha yüklenin :ruh:bitsin bu iskence.
İşte demek ki neymiş kıtlıktan çıkmış gibi yemiyormuşuz cumaları :)

Herkese ders olsun bu

bu da benim menümmmmm:KK73:

sabah 2 bardak su

kahvaltı 2 yumurtadan menemen 2 kk peynir bol yeşillik(tere dere otu maydanoz)

ara sade duble türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı

öğlen 3 yk rendelenmiş kavrulmuş kabak üzerine sarmısaklı yoğurt

ara 1 yeşil ekşi elma 8 çiğ badem 1 kupa zencefilli limonlu çay

akşam 1 yk öğlenki kabaktan 2 yk patlıcan kırmızı biber közlemesi yazdan salata 3 yk makarna salata hepsini bir tabak yaptım

su 2.5 lt

spor 30 dk dışarıda yürüyüş:KK76:

şimdide 1 demlik yeşil çay yaparım

@balpamuk tatlim bahsettigin cankaya biyorezonanstan randevu aldim sali gun sigarayi birakmak icin gidecegim @bluedolphin tatlim yanlis mi hatirliyorum sende oyle bisey demistin sanki eger dusunuyorsan 31 ocak a kadar kampanya varmis 500tl olan sigara birakma 150 tl ye dusmus yakala.co da
Hadi hayırlı olsun kaptanım inşallah güzel sonuçlar alırsın

Kızlar
Şimdi oturdum ve Yeşilçay soda limon içiyorum. Bugün regl oldum karnım patlayacak gibi.. fancynancy fancynancy ortim verdiklerimi fazlası ile aldım sabah tartısına göre.. ama tabiki ödem.. gün boyu bir şey yapamadım dışarıdayım diye.. dışarıda wc aramak da pek hoş olmuyor. ama şimdi eve geldim ve hemen ödem atıcı çay demliyorum. Sabaha tartı bakalım ne diyecek.. bugün yazılanları hiç okumadım bana ne kadar fark attın :)
Geçmiş olsun ortim aynı dertten muzdaribiz desene :olamaz: sabah sürprizi oldu bana da, 5-6 gün erken regl oldum. Nilgüşü takip ediyordum ama artık o beni takip edecek anlaşılan :KK48::KK48:
Kilomda 78,2 canım. :KK15:

olmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı et:KK66:
Olur ama kirmizi eti gunduz yersen daha iyi cnm zor sindiriliyor ilk gun sade yersin ama sonraki gunler et sote yaparsin kiyman varsa kiymali yumurtada olur bir sogan iki kuvuk kornison tursu cok Orda kalirsan yiyebilirsin

Olur ama kirmizi eti gunduz yersen daha iyi cnm zor sindiriliyor ilk gun sade yersin ama sonraki gunler et sote yaparsin kiyman varsa kiymali yumurtada olur bir sogan iki kuvuk kornison tursu cok Orda kalirsan yiyebilirsin
ya yaparım dolapta var ama ilk gün zor:KK51:öğlene yaparım o zaman akşama tavuk yaparım

Menüm;
10:00
Ispanakli yumurta
Peynir
1 d. Cavdar ekmegi

13:00
T.kahvesi ve bir kac kuru uzum

16:00
1 elma

18:30
1 kase yogurt
1 kase salata
Pırasa
Sarmanin da tadina baktim 2-3 tane yedim.:KK23:

2,5 L su
2 buyuk t.kahvesi

Eve gidince dukan bira yapicam.
Sporum da yok. Eve gidince yaparim insallahh.:KK6:

Bir kac sarma yedim ama gorumcemin butun ikramlarini reddettim ve tadlarina bile bakmadim.Beni yoldan cikarmak icin cok ugrasti ama basarisiz oldu. Pisi ve yagli yagli pastalar vardi.:hamarat:

Sarmayi yazarken bile utandim:olamaz:

Spor isteriz bugün :) 3 sarma tırmalamasın, bugün zaten artıydın düne göre. Listedeyiz özlemim.

olmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı et:KK66:

Akşama eti bırakma diyecektim ki Medusa yazmış.

bu da benim menümmmmm:KK73:

sabah 2 bardak su

kahvaltı 2 yumurtadan menemen 2 kk peynir bol yeşillik(tere dere otu maydanoz)

ara sade duble türk kahvesi 2 gün kurusu kayısı

öğlen 3 yk rendelenmiş kavrulmuş kabak üzerine sarmısaklı yoğurt

ara 1 yeşil ekşi elma 8 çiğ badem 1 kupa zencefilli limonlu çay

akşam 1 yk öğlenki kabaktan 2 yk patlıcan kırmızı biber közlemesi yazdan salata 3 yk makarna salata hepsini bir tabak yaptım

su 2.5 lt

spor 30 dk dışarıda yürüyüş:KK76:

şimdide 1 demlik yeşil çay yaparım

Bugün uyguladığın özel bişi var mıydı?

Hani sıkıntılı bişi yok gibi ama proteini az geldi sadece gözüme.

Back
X