Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar hakkaten nerde menüler?

lydznp lydznp @bluedolphin @besbb9 @prensesss016 @esd_04 0zlem 0zlem @moni @nilsub @balpamuk @gben

Sporları da istiyorum, boş yok artık.

Millet 1 haftada 4 kilo veriyo, yüzde 7’ler fink atıyo ortalıkta. %2-3 beğenilmiyor haberiniz olsun.

Sonuç listelerine bakın mutlaka bu hafta.
Ben tel.imi ofiste unutmuşum. Fatihin elinden aldim telini:KK48:
Menüm
Kahvaltı
2yumurta 1.5 yk yulaf ezmesi, dereotu maydanozu omlet domates biber peynir

Öğlen
Hindi fumeli yeşil salata
Ara 1 ayva
Akşam tavuklu salata
1 dilim ananas
2.8lt su
1kupa yeşil çay
1 sade kahve
Sabah jillian level 1 yatmadan da 500 ip atların. Sporları e tabloda topluca yaziyorum.:KK52:

kahvaltı
2 dilim ihe tb ekmek
6 küçük dilim dana jambon
2 kızarmış yumurta
4 dilim burger peyniri
Labne

ara
1 orta boy ayva

öğle
1 ufak kase domates çorbası
3 hambuger köftesi

ara
1 kupa adaçayı

akşam
ton balıklı salata
(balıkları yedim ama salatanın 1/3 ünü bitirebildim.)

gece
medusanın tarifini yaparım kendime

su: 1,5 lt + 1 lt dukan bira
spor: maalesef bugün yok

DUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ

1.Iydznp=76.3==2.3===74

2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5

3.Ozlem=77,7===2===75.7

4.Fancnancy===78.2==2==76.2

5.Balpamuk ===66.2==2.2==64

6.Wendigo==70.9==1.5==68.4

7.gben ==68.2-2.2===66

8.prenses ==59.7===2.2===57.5

9.nilsub =83.2===3.3==79.9

10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum

Ben tel.imi ofiste unutmuşum. Fatihin elinden aldim telini:KK48:
Menüm
Kahvaltı
2yumurta 1.5 yk yulaf ezmesi, dereotu maydanozu omlet domates biber peynir

Öğlen
Hindi fumeli yeşil salata
Ara 1 ayva
Akşam tavuklu salata
1 dilim ananas
2.8lt su
1kupa yeşil çay
1 sade kahve
Sabah jillian level 1 yatmadan da 500 ip atların. Sporları e tabloda topluca yaziyorum.:KK52:
Hele diyorum ayşem nerde :) yarın kavuş teline artık.

DUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ

1.Iydznp=76.3==2.3===74

2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5

3.Ozlem=77,7===2===75.7

4.Fancnancy===78.2==2==76.2

5.Balpamuk ===66.2==2.2==64

6.Wendigo==70.9==1.5==68.4

7.gben ==68.2-2.2===66

8.prenses ==59.7===2.2===57.5

9.nilsub =83.2===3.3==79.9

10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum

Altına inmek çabam olacak, allahımmmm.

Anaaam 2,5 olunca 68,4 oluyo, 2,5 mu vercem?

utanma canim benim... Nenim gecen hafta yediklerimi okuduktan sonra seni ufacık minnacık dolmalarını görmezler bile :KK12::KK12:gayet güzel menun:super:
Bence cok yanlis düşünüyorsun. 1. Hata o kaçamak diye yediklerin kaçamağı geçmiş artık. Kaçamak dediğin haftada 1 gün olur bilemedin 1 ögün olur. Sen baya baya fil diyeti yapmışsın. Ben ilaçların yaptığı ödemden dolayı eksi yüzde ile geldiğinde kaç gün ağladığımı üzüldüğümü kızlar bilir. Sorumluluk bilinci budur. Ciddiye almak. Sen bence hic çabalamamışsın. 2 tane sarma diye hucumsesigin sey yayın artı kaç gelecek acaba? 0zlem 0zlem Dünde düzensiz beslenmeden dolayı zaten +400 geldi bugün de o 2 sarmanin cevabini yarin sabah görecek. Kusura bakma kırıcı olduysam. Niyetim kirici olmak değil, doğru tesbit yapmaktı.

canim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu mesele o_Ocuma günü tartida eksiyi görünce saliyosun direk kendini nasil olsa bidahaki cumaya cok var. O gun diyet yapmiyo gibi takiliyorsun. Sonra ertesi gun mukellef bi kahvalti sonra gune gidiyorsun orda bi tabak :kk77: borek pogaca tavuklu salata kurabiye brovni:kk77: bide arkadan kabak tatlisi geliyor.o_Osonra aksam ne yedigimi hatirlamiyorum cumartesi gecesi keyif gecesi:KK50:pazarda disarda yenen yemekler:kk77: oh be korkudan itiraf edememistim :olamaz:simdi bi fasil daha yüklenin :ruh:bitsin bu iskence.
Bu kadar yüzdeye 10. Yani SONDAN 3. olmuşuz :nazar::KK9:

Bu hafta sıkı yonetim var daha erken kalkanlara sozum yok sabah 8 den sonra kalkanin evine davul zurna gonderiyoruz
Ben ayikamam kahvalti yapamam hemen diyorsaniz tarcinli limonlu zencefilli neli seviyorsaniz sularinizi icin30 dakika spor akliniza ne gelirse her turlu aksiyon kabul musait olanlar cikin disarda yuruyun iki kati kalori yakin gelin
8:30 kahvaltinizi yapin
10:30 bi ara yaparsiniz bi kahve icin benden metobolizmaniz hizlansin
12:30 -13:00 arasi oglen yemegi
15:00 gibi evde olanlar spor yapin bebelerle dans hoplama ziplama akliniza ne gelirsebkanepenin ucuna gelin otirup kalkin yavasca deve cice oynayin
Pilates lastigi olanlarda azicik kendini esnetsin benimen sevdigim aletlerden kendisi pilates bant diyede geciyor kol bacak bel istediginiz yerde deneyin
15:30 gibi aranizi yapin menuye gore
17:30 18:30 arasi aksami yapin
Evde olmayanlara sozum yok gwc kalabiliyolar
Evdekiler bir gun onceden planlayin menuyu ben 3 ayri yemek yapiyorum ogluma esime bana sizde yapin ne var :-)
Aksam da 8:30 gibi bi spor daha
İsi olan farkli duzeni olan saatleri kendine uydursun
Gece 00:00 yat borusu yesilcayi aksam icip sabaha kadar oturmayin
Siz bunlara uyun hem kilo verin hem hayatiniz degissin soylemesi benden uygulamasi sizden
Canım ben şimdi akşam zeyneple ancak 5dk ip atlayabiliyorum diye sabah 5de kalkıp spor yapmaya başladım. Sabah kalkar kalkmaz 1 sade türk kahvesi içsem, kendime gelsem ne dersin?

Back
X