- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #271.661
sağol bebeyimÇok mantıklı, güzelde yaparsın sen :)
Tamam canım.
Keşke Benim de eliptiğim pisikletim olsa. Durduğun hata.
Geçmiş oldun ferahım yaa.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol bebeyimÇok mantıklı, güzelde yaparsın sen :)
Tamam canım.
Keşke Benim de eliptiğim pisikletim olsa. Durduğun hata.
Geçmiş oldun ferahım yaa.
herahalde. nerde üşüttüysem, kapı dışarıda çıkamıyorum ki mert hasta diye... anlamadım valla, ağrı kesici aldım. dizlerimde çok ağrıyor yaaaa, moralim bozuldu.Geçmiş olsun neden acaba üşüttün mü
Gexmis olsun kendini sicak tut tarcin zencefil sut yap icip yat sabah iyi olursun insherahalde. nerde üşüttüysem, kapı dışarıda çıkamıyorum ki mert hasta diye... anlamadım valla, ağrı kesici aldım. dizlerimde çok ağrıyor yaaaa, moralim bozuldu.
teşekkür ederim canım sağolGexmis olsun kendini sicak tut tarcin zencefil sut yap icip yat sabah iyi olursun ins
Ben tel.imi ofiste unutmuşum. Fatihin elinden aldim teliniHanımlar hakkaten nerde menüler?
lydznp @bluedolphin @besbb9 @prensesss016 @esd_04
0zlem @moni @nilsub @balpamuk @gben
Sporları da istiyorum, boş yok artık.
Millet 1 haftada 4 kilo veriyo, yüzde 7’ler fink atıyo ortalıkta. %2-3 beğenilmiyor haberiniz olsun.
Sonuç listelerine bakın mutlaka bu hafta.
Kırmızı eti oglen beyaz eti akşam yeolmadı dolapta kuşbaşı et var fırına atarım sade yerim oda olur dimi öğlen tavuk akşama kırmızı et![]()
Hele diyorum ayşem nerde :) yarın kavuş teline artık.Ben tel.imi ofiste unutmuşum. Fatihin elinden aldim telini
Menüm
Kahvaltı
2yumurta 1.5 yk yulaf ezmesi, dereotu maydanozu omlet domates biber peynir
Öğlen
Hindi fumeli yeşil salata
Ara 1 ayva
Akşam tavuklu salata
1 dilim ananas
2.8lt su
1kupa yeşil çay
1 sade kahve
Sabah jillian level 1 yatmadan da 500 ip atların. Sporları e tabloda topluca yaziyorum.![]()
DUKAN EKSPRES KATILMCILAR
HEDEF LİSTESİ
1.Iydznp=76.3==2.3===74
2.Bluedolphin=90.3==1.8==88.5
3.Ozlem=77,7===2===75.7
4.Fancnancy===78.2==2==76.2
5.Balpamuk ===66.2==2.2==64
6.Wendigo==70.9==1.5==68.4
7.gben ==68.2-2.2===66
8.prenses ==59.7===2.2===57.5
9.nilsub =83.2===3.3==79.9
10 morordek= ilk kilon aklima gelmedi ama 61.8 diyorum
Bence cok yanlis düşünüyorsun. 1. Hata o kaçamak diye yediklerin kaçamağı geçmiş artık. Kaçamak dediğin haftada 1 gün olur bilemedin 1 ögün olur. Sen baya baya fil diyeti yapmışsın. Ben ilaçların yaptığı ödemden dolayı eksi yüzde ile geldiğinde kaç gün ağladığımı üzüldüğümü kızlar bilir. Sorumluluk bilinci budur. Ciddiye almak. Sen bence hic çabalamamışsın. 2 tane sarma diye hucumsesigin sey yayın artı kaç gelecek acaba?utanma canim benim... Nenim gecen hafta yediklerimi okuduktan sonra seni ufacık minnacık dolmalarını görmezler bilegayet güzel menun
![]()
Bu kadar yüzdeye 10. Yani SONDAN 3. olmuşuzcanim benim soyle anlatayım daha dogrusu itiraf ediyim kokunden cozulsun bu meselecuma günü tartida eksiyi görünce saliyosun direk kendini nasil olsa bidahaki cumaya cok var. O gun diyet yapmiyo gibi takiliyorsun. Sonra ertesi gun mukellef bi kahvalti sonra gune gidiyorsun orda bi tabak
borek pogaca tavuklu salata kurabiye brovni
bide arkadan kabak tatlisi geliyor.
sonra aksam ne yedigimi hatirlamiyorum cumartesi gecesi keyif gecesi
pazarda disarda yenen yemekler
oh be korkudan itiraf edememistim
simdi bi fasil daha yüklenin
bitsin bu iskence.
Allah yazdirdi demek bir bucuk dusunup 2.5 yazmisimHele diyorum ayşem nerde :) yarın kavuş teline artık.
Altına inmek çabam olacak, allahımmmm.
Anaaam 2,5 olunca 68,4 oluyo, 2,5 mu vercem?
Allah yazdirdi demek bir bucuk dusunup 2.5 yazmisim
Hadi kaptanım çıkar su hayatından zararlı şeyleri 1er 1erKiz 10 bin mesaji gecen herkeste yaziyo hatta 20 bini gecince guru yaziyo
Ben sigarayi birakip kg vererek saglikli yasamda ornek olcam size
Ben 20kilo verdim amaSağlıklı yaşam kilo verdirmiyor ya, denedim ben![]()
Canım ben şimdi akşam zeyneple ancak 5dk ip atlayabiliyorum diye sabah 5de kalkıp spor yapmaya başladım. Sabah kalkar kalkmaz 1 sade türk kahvesi içsem, kendime gelsem ne dersin?Bu hafta sıkı yonetim var daha erken kalkanlara sozum yok sabah 8 den sonra kalkanin evine davul zurna gonderiyoruz
Ben ayikamam kahvalti yapamam hemen diyorsaniz tarcinli limonlu zencefilli neli seviyorsaniz sularinizi icin30 dakika spor akliniza ne gelirse her turlu aksiyon kabul musait olanlar cikin disarda yuruyun iki kati kalori yakin gelin
8:30 kahvaltinizi yapin
10:30 bi ara yaparsiniz bi kahve icin benden metobolizmaniz hizlansin
12:30 -13:00 arasi oglen yemegi
15:00 gibi evde olanlar spor yapin bebelerle dans hoplama ziplama akliniza ne gelirsebkanepenin ucuna gelin otirup kalkin yavasca deve cice oynayin
Pilates lastigi olanlarda azicik kendini esnetsin benimen sevdigim aletlerden kendisi pilates bant diyede geciyor kol bacak bel istediginiz yerde deneyin
15:30 gibi aranizi yapin menuye gore
17:30 18:30 arasi aksami yapin
Evde olmayanlara sozum yok gwc kalabiliyolar
Evdekiler bir gun onceden planlayin menuyu ben 3 ayri yemek yapiyorum ogluma esime bana sizde yapin ne var
Aksam da 8:30 gibi bi spor daha
İsi olan farkli duzeni olan saatleri kendine uydursun
Gece 00:00 yat borusu yesilcayi aksam icip sabaha kadar oturmayin
Siz bunlara uyun hem kilo verin hem hayatiniz degissin soylemesi benden uygulamasi sizden
İc canim metobolizman daha da hizlanirCanım ben şimdi akşam zeyneple ancak 5dk ip atlayabiliyorum diye sabah 5de kalkıp spor yapmaya başladım. Sabah kalkar kalkmaz 1 sade türk kahvesi içsem, kendime gelsem ne dersin?
Cok doğru bi yoldasınhadi bakalım ben yarın bol bol yağsız peynir ile hindi füme alayım aa yarın merkezden büyük balık alayım atarım buzluğa protein günleri fırına atarım![]()
Bana göre sen hedefi geçtin artık hedefsiz takıl9 mu?
Ağzından bal damlıyor
Ayse'ye laf yok o en erken kalkanımız, Umut'tan bile önce ayakta
Bana da hedef koy cok merak ettim ne koyacaksın![]()