Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

wendy wendy canim sogani az yagda kavur ispanagida kavur ben biber ve domates salcasi koyuyorum biraz pul biber ve karabiber sonra guvec kabina alip ustune yumurta koyuyorum ver firina istersen tepside de olur tencere dede
İspanagi yogurtla sevmiyorum

Bi gün deneyeyim, attım favoriye :)

Geçmiş olsun ortim aynı dertten muzdaribiz desene :olamaz: sabah sürprizi oldu bana da, 5-6 gün erken regl oldum. Nilgüşü takip ediyordum ama artık o beni takip edecek anlaşılan :KK48::KK48:
Kilomda 78,2 canım. :KK15:
Benim de 76,6 idi canım cuma günü.. bakalım bu hafta kupa kimin olacak :)

bütün takım toplansak amma laklak yapardık:KK19:

kimin ortisiyim:KK55:yetişeyim sana:KK15:

İNŞALLAH:dua:
Hadi daha beraber mezun olacağız. Olmadi peş peşe mezun olacağız. Kız biz mezun olunca sana ödül olarak kupa yaptiracagim. Köyün meydanında Muhtar Hayrettin dedeyle beraber törenle vereceğiz kupayı.:sampiyon::KK70:

buda benden gelsin menüm:halay:

kahvaltı 2 yumurta 2 kk peynir 1 yk yulaf ile krep(yulaf ezmesini robottan çektim un gibi yaptım) harika oldu çay

ara dışardaydım 3 hurma

öğlen hindi füme 60 gr 1 yumurtadan menemen çay

ara 1 muz sade türk kahvesi

akşam 3 yk pirinç pilavı tavuklu ,3 yk nohut susuz ,bir tane turşu(görümcemin kuranı vardı mecbur gittim)

su 2 oldu daha içerim

spor 1 saat aralıksız yürüyüş

yaparsam 20 dk daha eliptik yaparım yazarım

birazdan da 1 demlik yeşil çay
Afiyet olsun canım ;)

Telefondan gorusmeyin ne konusacaksanız yazisacaksaniz burdan yapın :sinirli::sinirli::sinirli:
Telefonla gorusenler haftada yarımşar kilo alsın büyüsü yaparım ha :sopa:
Biz de okuyalım :63:
Yok kız prensip gereği genelde telden görüşmüyoruz. :-)
Sütü karıştırdığım için sesli mesaj gönderdim bakmadı. Aramak zorunda kaldım tel kapalıydı baktım buralarda geziyor :KK70::KK70::KK70:

Telefondan gorusmeyin ne konusacaksanız yazisacaksaniz burdan yapın :sinirli::sinirli::sinirli:
Imza bence olmamış. servey servey i görmüşsün ama bizi gömen prensess prensess yırtmış. Oysa Servey mezundu takıma bir eksisi dokunmadı :KK12:

Bugünkü menüm:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 tbe
Oglen: 1 dilim etli borek, çook salata, ayran
Akşam: 6 yk kiymalı patates ama patateslerden yemedim, 2 tbe, salata
Su 3 u gecti, yuruyus spor yok maalesef.
afiyet olsun nasıl oldunuz bebişle:anne:
Benim de 76,6 idi canım cuma günü.. bakalım bu hafta kupa kimin olacak :)
sen yaparsın canım hiç şüphem yok:sampiyon:
tam senin dedikodunu yapacaktık bu gben nerde diye şarj bitti:KK70::KK70::KK70:
Hadi daha beraber mezun olacağız. Olmadi peş peşe mezun olacağız. Kız biz mezun olunca sana ödül olarak kupa yaptiracagim. Köyün meydanında Muhtar Hayrettin dedeyle beraber törenle vereceğiz kupayı.:sampiyon::KK70:
hayrettin dede dediğin senin yaşında adam:KK70::KK70::KK70::KK70:
Afiyet olsun canım :KK66:
sağol canım :KK59:
Yok kız prensip gereği genelde telden görüşmüyoruz. :-)
Sütü karıştırdığım için sesli mesaj gönderdim bakmadı. Aramak zorunda kaldım tel kapalıydı baktım buralarda geziyor :KK70::KK70::KK70:
aaa nasıl da uydurmuşşşşş:KK11::KK70::KK70::KK70::KK70: süt almış kız şaka bilmiyor koca kadın onu sordu:KK70::KK70::KK70:

Back
X