Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dunku menumude paylasayim.
Sabah
Dukan krep
Peynir domates yesil cay
Activia yogurt
Ara
Yesil cay
Ogle
Pirasa yemegi
1 dilim kepek ekmegi
Ara
Activia yoğurt
Aksam
Bulgur pilavi
Yogurt

3.5 lt su ictim
45 dk yuruyus tempolu
Ama sanirim bulgur yemicem bidaha
Çünkü sabah 20p gr atri ciktim. Pisman oldum. Simdi bugun dikkat edip vermem gerek onu. O yuzden gune sporla basladim

Buradayım :KK24: kızlar hastaydım nerdeyse 1 haftadır eşim ne yaptıysa onu yedim eee bir hafta yatınca + görmek kaçınılmaz oldu tartım 79 :bicak:
Geçmiş olsun canım.
selam canim benimle yarışıyordun. Ama olsun wendigomlada yarisabiliriz ben artik herkesle yarisiyorum. Menu guzel afiyet olsun canim

evet sonuc cok guzel 5. Olmusuz cok sevindim haftaya insallah ilk uce gireriz bunun icin ben calismalarimi hizlandirdim

evet canim borekler kotu olmus. Kacamak yaptigimiz hergun arti cikmaya mahkumuz. Yarin telafi ederisin canim
Pırasa

Kizlar cok guzeldi bu hafta sonucumuz hepinizi tebrik ederim moni moni canim sende haftaya telafi edersin bu hafta cok misafirin kosturman vardi eminim haftaya guzel bir sonucla geleceksin
Kaptanim ne kadar sahane bi kaptansin, moni moni hicbir sey yazmamis hatta sonucunu yazdigi mesaji bile goremedim, ama sen onun yerine aciklama yapmissin tesekkur ederim yoksa bu sonuca hicbir anlam veremeyecektim:KK53:

Kaptanim ne kadar sahane bi kaptansin, moni moni hicbir sey yazmamis hatta sonucunu yazdigi mesaji bile goremedim, ama sen onun yerine aciklama yapmissin tesekkur ederim yoksa bu sonuca hicbir anlam veremeyecektim:KK53:
öyledir kaptanımız:KK200:
yoğun ve zor bir hafta geçirdim,kaptanımız bunu bildiği için sağolsun açıklamayı yapmış,sende anlamsız kalmadın böyleceHoppa

image.webp Bu haftaki listem

Canim monin8nde yazdigi gibi bu hafta cok yogun bir donem gecirdi buraya yazamasa da whatsuptan haber verdi o yuzden sizlere aciklayayim dedim

Bu haftazonu abartmak yok ben o kadar dikkat ediyorum yuruyus yapiyorum ama ibre asagiya yerine yukariya gidiyor ne yapacagim bilmiyorum sabah saglam bir kahvalti yaptim bugun misafirlerim geliyo yatili onlara hazirlik yapacagim fazla aktif olamayabilirim
Wc isi sikintili dogru durust cikamiyorum acaba onfan mi tartinin ibresi yukariya mi gidiyoro_O

Bu haftazonu abartmak yok ben o kadar dikkat ediyorum yuruyus yapiyorum ama ibre asagiya yerine yukariya gidiyor ne yapacagim bilmiyorum sabah saglam bir kahvalti yaptim bugun misafirlerim geliyo yatili onlara hazirlik yapacagim fazla aktif olamayabilirim
Wc isi sikintili dogru durust cikamiyorum acaba onfan mi tartinin ibresi yukariya mi gidiyoro_O
kaptanım Allah kolaylık versin:KK200:
wc büyük sıkıntı ,sigarayı bırakmak kolay bir şey değil Hoppainşallah güzel bir şekilde atlatacaksın bu süreci:KK60:

Back
X