- Konu Sahibi Cherry Mom
- #273.061
Geçmiş olsun canım, toparlan hemen inşallah.
Ay hadi madem canım, menü spor süper olmuş :).
Kaçamak nerde ben göremedim :)
Artık her yediğim azcık fazlalık kaçamak gibi hissettiriyor bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım, toparlan hemen inşallah.
Ay hadi madem canım, menü spor süper olmuş :).
Kaçamak nerde ben göremedim :)
Dün menümü yazmamıştım. Onu da müsadenizle iliştiriyorum şuraya;
Dün;
Sabah:
-2 haşlanmış zeytinyağlı-limonlu enginar
-1 parça beyaz peynir
-1dilim ananas
Öğle:
-1 büyük boy muz
Ara;
-1 porsiyon et döner
Akşam;
-salatalık ve yeşil elma
insallah canim benimde hesefim bu hafta her öğle arasi yürümekBöyle güzel yürürsek her öğlen her hafta güzel yüzdeler bizim.
Bak ben bu hafta çok yürüyemedim, eksi hemen azaldı daha önceki haftaya göre. Bu hafta ben de kararlıyım. Her gün 10000 adım hedefim.![]()
menü güzel cok gemiz olsunSelamlar bu hafta daha çok katılım yapacağım kızlar ama tüm mesajları okuma konusunda beni mazur görün lütfen
Dün sabah açık büfe kahvaltıya gitmeme rağmen hep sağlıklı tükettim sadece küçücük bir yasak aldım tebrıkler bana
Sabah öğlenle bir oldu
yumurtalı omlet
2 dilim esmer ekmek
Çok az menemen
Yasağa gelince minicik bir patatesli börek gerçekten minikti
Ara 1 muz
Akşam
3 tavuk pirzola
Koz domates biber
Ara açıkmadığım icin yok
Su2 litre
spora gelince 1 den 8 e kadar dısarıdaydık zaten bence bir spordu
ve bu arada ayağım sakatlandı kızlar geçen hafta üzerine tahta düştü ve çok zor yürüyorum morluk yok ama şiş bir kac gün daha geçmezse doktora gideceğim![]()
Ay kizlar sabah kucuk oglanin bilsem sinavi vardi onu sinava biraktim 9.15 te 45 dk tempolu olarak yurudum eve grldigim de misafirler hala uyuyordu kahvaltiyi hazirlayip onlari doyurduktan sonra gonderdim temizlik camasir da bitti artik dinlenme zamaniwendy ,
0zlem ve
fancynancy haftasonu girmemisiniz kacamak yok dimi
ay geberdim kaptanım hem dün hem bügün 2 koca koyun kv pek bişey yapmadı daha yeni bitirdim attım dondurucuya ama belimden kıpırdayamıyorum şuannilsub tatlim dun cok yoruldun mu
Hadi canim yaaa sen kendinmi kesip parcaladin bravo yaaa ben daha bütün tavuğu parcalayamiyorum. Hele kemikli eti hic kesemem. Massallah sanaay geberdim kaptanım hem dün hem bügün 2 koca koyun kv pek bişey yapmadı daha yeni bitirdim attım dondurucuya ama belimden kıpırdayamıyorum şuan![]()
Dün cok dikkat edemedim ama bugun hic bir sıkıntı yok Kaptan'ım.Ay kizlar sabah kucuk oglanin bilsem sinavi vardi onu sinava biraktim 9.15 te 45 dk tempolu olarak yurudum eve grldigim de misafirler hala uyuyordu kahvaltiyi hazirlayip onlari doyurduktan sonra gonderdim temizlik camasir da bitti artik dinlenme zamaniwendy ,
0zlem ve
fancynancy haftasonu girmemisiniz kacamak yok dimi
Ellerine saglık canim. Zor bir is yardim edecek baska biri yokmuydu?ay geberdim kaptanım hem dün hem bügün 2 koca koyun kv pek bişey yapmadı daha yeni bitirdim attım dondurucuya ama belimden kıpırdayamıyorum şuan![]()
bal pamuk öğlen yemeğinde arada yemen gerekeni, ara da da öğlen yemeğini mi yedin canım