- Konu Sahibi Cherry Mom
- #273.081
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menüm;
Sabah;
1 yk hurma,incir,kayisi,uzum,keten tohumu ve zeytinyagindan olusan pure
400ml sıcak su
Öğle;
1 kase yogurlu tavuk corbasi
1 d.ekmek
Aksam;
1 kase pırasa
1 d.ekmek
3 L su
2 t.kahvesi
Spor;
1 saat eliptik
Sabah hem bisey yiyesim yoktu hemde kabizliga iyi gelir diye dusundum.Kuzum kabızlık için mi yaptın sabahkini?
Cnm tam olcu verirmisin gerci bugun hem 2 bekunis aldim hem form cayi ictim ise yarar diye dusunuyorum ama yaramazsa onu da yapayimSabah hem bisey yiyesim yoktu hemde kabizliga iyi gelir diye dusundum.
Daha onceden yapıp buzdolabina koymustum. Baktim bozulmamis yedim.
Tadida guzel. Tavsiye ederim.![]()
Kızlar dün hiç yazamadım parmaklarım, ellerim mahvolmuştu ağrıdan.
Yeni taşınacağımız evin temizliği vardı. Ev temizliğinden sonra ellerim kollarım tutmuyordu yazamadım. Temizliğe gelen kadına yardım etmesem asla bitmezmiş. İkimizde pert olduk. Gece ağrı kesici içip uyudum. Üstüne regl oldum karın ağrımda başladı. Bugün de çok şişkin hissettiğim için tartılmadım. Sanırım moralimi bozmaya gerek yok. :))
Selamlar bu hafta daha çok katılım yapacağım kızlar ama tüm mesajları okuma konusunda beni mazur görün lütfen
Dün sabah açık büfe kahvaltıya gitmeme rağmen hep sağlıklı tükettim sadece küçücük bir yasak aldım tebrıkler bana
Sabah öğlenle bir oldu
yumurtalı omlet
2 dilim esmer ekmek
Çok az menemen
Yasağa gelince minicik bir patatesli börek gerçekten minikti
Ara 1 muz
Akşam
3 tavuk pirzola
Koz domates biber
Ara açıkmadığım icin yok
Su2 litre
spora gelince 1 den 8 e kadar dısarıdaydık zaten bence bir spordu
ve bu arada ayağım sakatlandı kızlar geçen hafta üzerine tahta düştü ve çok zor yürüyorum morluk yok ama şiş bir kac gün daha geçmezse doktora gideceğim![]()
Allahım lodos modosta yok ama böyle bir baş ağrısı da yok..
Banucum guzel enerjinle gelmissin nasilsin canimAllah yardımcın olsun canımçok zor valla ev içinde tadilat bile beni maf ederken taşınmayı düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canım bol bol su iç inşallah yarına inmiş olur şişliklerin de
Canım sanada çok geçmiş olsunçok fazla ayağının üzerine basma ki çabuk iyileşsin
Dikkat et şişliği artarsa acilde bir film çektir kırık yada çatlak olmasın
Sanada çooook geçmiş olsun canımBirilerine kendini okut canım belkide nazara geldin
malum kem göz deveyi devirir derler
benim ne zaman dayanılmayacak gibi olsa baş ağrım hemen eşime beni bir okusana diyorum ve sonrasında Şabanın filminde olduğu gibi karşılıklı gözümüzden yaş gele gele esneyip duruyoruz eşimde yuh bu ne ağırlık diyor
![]()
Sabah hem bisey yiyesim yoktu hemde kabizliga iyi gelir diye dusundum.
Daha onceden yapıp buzdolabina koymustum. Baktim bozulmamis yedim.
Tadida guzel. Tavsiye ederim.![]()
Cnm tam olcu verirmisin gerci bugun hem 2 bekunis aldim hem form cayi ictim ise yarar diye dusunuyorum ama yaramazsa onu da yapayim
Allah yardımcın olsun canımçok zor valla ev içinde tadilat bile beni maf ederken taşınmayı düşünemiyorum
Çok geçmiş olsun canım bol bol su iç inşallah yarına inmiş olur şişliklerin de
Canım sanada çok geçmiş olsunçok fazla ayağının üzerine basma ki çabuk iyileşsin
Dikkat et şişliği artarsa acilde bir film çektir kırık yada çatlak olmasın
Sanada çooook geçmiş olsun canımBirilerine kendini okut canım belkide nazara geldin
malum kem göz deveyi devirir derler
benim ne zaman dayanılmayacak gibi olsa baş ağrım hemen eşime beni bir okusana diyorum ve sonrasında Şabanın filminde olduğu gibi karşılıklı gözümüzden yaş gele gele esneyip duruyoruz eşimde yuh bu ne ağırlık diyor
![]()
http://www.dilarakocak.com.tr/kabizligi-cozen-formul/Cnm tam olcu verirmisin gerci bugun hem 2 bekunis aldim hem form cayi ictim ise yarar diye dusunuyorum ama yaramazsa onu da yapayim
Yok tatlim yaa transplantasyonun lafi bile kotu ben cozecem sigaradan kaynakli maalesef simdiki kabizlikValla mantıklı, bi sonraki sıkıntı da deneyim.
Of kaptanım bunlar işe yaramazsa sen şu transplantasyon işini bi daha mı düşünsen?
Banuş evden dışarı da çıkmadım ya kendi kendime mi nazar ettim ola, dur aynen diyorum eşime :)
Saol tatlim keten tohumum yok yarin alip yapayim bendehttp://www.dilarakocak.com.tr/kabizligi-cozen-formul/
KABIZLIĞA DOĞAL YÖNTEM MARMELAT TARİFİ:
1 Kuru incir
2 kuru kayısı
2 kuru erik
• Hepsi ince ince doğrayıp 1,5 çay bardağı suda haşlanıyor.
• Üzerine 1 tatkı kaşığı keten tohumu ve 1 tatlı kaşığı zeytinyağı eklenip karıştırılıyor.
• Bu karışımı üçe bölüp her sabah 2 bardak su ile tüketebilirsiniz
Canim botanikeczadan aliyordum ozon kapsulu satisi kaldirilmis stokda yoktu o yuzden kullanmiyorum maalesef onun yerine probiyotik hap kullaniyorum hatta 2 aksamdir 2 ser adet aci cehre yuttum ama ise yaramadi yarin bi de biorezonans yaptirdigim yerle konusacagimUzun bir sure ince internetten bulmustum tarifi fazla yapip dolaba koymustum. Cevizde vardi sanki icinde. Evde kuru hurma,kuru uzum falan vardi onlardan koydum.
Tekrar bakim baska tariflerde vardir.
toplight Kaptan'im yanlis hatirlamiyorsam sen ozon hapı kullanıyordun sanki oyle biseyden bahsetmistin dimi?
O ne guzel kizlar gecesi yapcaksinizKızlar selam
annemdeyim bu gece annemle kalıcam,kardeşim arkadaşına gitmiş ,annem yalnız kalmasın diye.Ablam da burda kız kızayız bu gece
Diyetime uygun beslendim,kaçamak yok![]()
Geçmiş olsun canım.Selamlar bu hafta daha çok katılım yapacağım kızlar ama tüm mesajları okuma konusunda beni mazur görün lütfen
Dün sabah açık büfe kahvaltıya gitmeme rağmen hep sağlıklı tükettim sadece küçücük bir yasak aldım tebrıkler bana
Sabah öğlenle bir oldu
yumurtalı omlet
2 dilim esmer ekmek
Çok az menemen
Yasağa gelince minicik bir patatesli börek gerçekten minikti
Ara 1 muz
Akşam
3 tavuk pirzola
Koz domates biber
Ara açıkmadığım icin yok
Su2 litre
spora gelince 1 den 8 e kadar dısarıdaydık zaten bence bir spordu
ve bu arada ayağım sakatlandı kızlar geçen hafta üzerine tahta düştü ve çok zor yürüyorum morluk yok ama şiş bir kac gün daha geçmezse doktora gideceğim![]()
Cok kotu bir durum insallah daha fazla sıkıntı cekmeden faydasını görürürsün..Yok tatlim yaa transplantasyonun lafi bile kotu ben cozecem sigaradan kaynakli maalesef simdiki kabizlik
Saol tatlim keten tohumum yok yarin alip yapayim bende
Canim botanikeczadan aliyordum ozon kapsulu satisi kaldirilmis stokda yoktu o yuzden kullanmiyorum maalesef onun yerine probiyotik hap kullaniyorum hatta 2 aksamdir 2 ser adet aci cehre yuttum ama ise yaramadi yarin bi de biorezonans yaptirdigim yerle konusacagim
Seninle gurur duydum prenses. Bravo sana.Diyet olayi kafada bitirmekmis. Yani ne gezmeye gitmemiz nede misafir gelmesi dogum günü olmasi partiler toplantilar gezmeler bizim hayatimizin hep icindeler yani bitmezler. Onemli olan o gunlerde yemeklere endekslenmek yerine hedefimize endekslenmek gerekir. Kimse sonucta biseyleri bizim agzima zorla tikmiyor. Sözüm meclisten dışarı kimse uzerine bisey alinmasin sakin ben en büyük elestiriyi 2 hafta once kendime yaptim. Ve kendime geldim.meludede gittim misagorimde geldi ve ben yemedim. Yeseydim o an icin mutlu olup bugun tekrar pismanligini yasicaktim. Ben yiyeceklerimin hepsini mezuniyetimden sonrasina sakladim. Birazda sayfayi bos buldum konusayim biraz dedim![]()
seviyorum sizi iyiki burdayim
![]()
Helal olsun kız sana. Belim vs diyorsun ama hiçbir iş elinden kurtulmuyor. Maşallah sana daay geberdim kaptanım hem dün hem bügün 2 koca koyun kv pek bişey yapmadı daha yeni bitirdim attım dondurucuya ama belimden kıpırdayamıyorum şuan![]()
Yok tatlim yaa transplantasyonun lafi bile kotu ben cozecem sigaradan kaynakli maalesef simdiki kabizlik