Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben geldimm kızlar.. 1 saat eliptik yaptım. Daha 2000 ip atlamak istiyorum.
Cok siskinligim var bu aksamı sadece smoothie icerek gecistircem.

20180205_174225.webp

Bende menümü yazayım;

Sabah; 1 yumurta, yeşil çay

Ara; sade Türk kahvesi

Öğle; tavuk göğüs, cacık, yeşil çay

Erken ara; 3 yk yoğurt, chia, tarçın azıcıkta nesfit attım içine, öğleyin çok yememiştim, kabız olmayayım diye nesfit attım içine

Akşam; kocaman kase salata, yanında 3 dal haşlanmış karnabahar ile

Su; 1,5 lt şimdilik
Spor; eve geçince

Yemek Faslı 17.00 da bitti.

Bende menümü yazayım;

Sabah; 1 yumurta, yeşil çay

Ara; sade Türk kahvesi

Öğle; tavuk göğüs, cacık, yeşil çay

Erken ara; 3 yk yoğurt, chia, tarçın azıcıkta nesfit attım içine, öğleyin çok yememiştim, kabız olmayayım diye nesfit attım içine

Akşam; kocaman kase salata, yanında 3 dal haşlanmış karnabahar ile

Su; 1,5 lt şimdilik
Spor; eve geçince

Yemek Faslı 17.00 da bitti.

Pek sp olmadı ama annem yapmış salatayı, süper görünüyodu bugün de böyle olsun dedim.

Bende yazayım menüyü aradan çıksın.
Kahvaltı
Dukan krep, hindi fume, peynir ile dürüm
Öğlen
Cacık hindi fume
Ara 4minik kuru eksi kayisi 200ml süt
Akşam dukan krep ile tavuk dürüm mü yesem?
Yada yarim balığım var o da olabilir
2.5lt su 3lt olacak
1 kupa yeşil çay
1 sade kahve
Spor yaparsam yazarım
Sözüm ona bugün sp yapacaktım :110:

Ay bugün ben kipirdayamiyorum :KK43:
Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım. Bel tutulunca çok zor oluyor, hem ağrı oluyor, hem de hareketler kısıtlanıyor maalesef. Termofora sıcak su koyup, beline sar. Ve belini hep sıcak tut, fanila giy. Geçen sene çok kötü belim tutulmuştu, bel fıtığı var bende, fiziğe gittiğim dönemde uyurken yan yatıp bacaklarım arasında ince bir yastık varken uyuyordum. Bel için iyiymiş böyle.
Çok geçmiş olsun tekrardan.:KK200::KK200:

Selam kızlar
Ben yeni girebildim
Dün aksam yediğim dokunmuş, geceden beri mide bozulması ile cebellesiyorum. Cok halsizim. Umarım en kısa sürede geçer kolumu oynatamiyorum
Çok geçmiş olsun canım. Çok halsiz bırakmıştır bu durum seni. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.:KK200::KK200:

Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım. Bel tutulunca çok zor oluyor, hem ağrı oluyor, hem de hareketler kısıtlanıyor maalesef. Termofora sıcak su koyup, beline sar. Ve belini hep sıcak tut, fanila giy. Geçen sene çok kötü belim tutulmuştu, bel fıtığı var bende, fiziğe gittiğim dönemde uyurken yan yatıp bacaklarım arasında ince bir yastık varken uyuyordum. Bel için iyiymiş böyle.
Çok geçmiş olsun tekrardan.:KK200::KK200:
Sağol canım tek belim değil sırtımda boynunda neyse geçer inşallah ben uzun zamandır bacaklarının arasında yastıkla uyurum zaten :KK15:

40 dk öğle arası temiz havada yürüyüş yaptım kızlar.
yoğurt ve hindi fümemide yedim.
az önce fabrikada kek dağıttılar tabi ben yemiyorum aynen oğluma.:KK66:
kaçamaksız 10. günüm falan herhalde en çok çikolatayı özledim ama inatla yemiyorum :KK20: bittr bile:KK20:
:KK9::KK9:Helal olsun sana canım. Öğlen yürümüşsün ne güzel.:KK5::KK200::KK200:
Bugün ben de 10000 adım hedefime ulaştım çok şükür.:KK5:

Sağol canım tek belim değil sırtımda boynunda neyse geçer inşallah ben uzun zamandır bacaklarının arasında yastıkla uyurum zaten :KK15:
Sorma canım, şu an Annem senin gibi. Hem belinde hem boynunda fıtık var. Fizik tedaviye başladı. Ağrıları artıyor dönem dönem. Uykuları filan bölük pörçük. Zor bir durum.
Çabuk iyileşmeni diliyorum.:KK200::KK200:

Merhaba Arkadaşlar,
Cumartesi günü aşağıdaki fitness egzersizlerini yaptım gece geç saatte:
200 squat
100 plie squat
30 push up
30 triceps dip
20 plank
Cumartesi günü sadece 30 dakika yürüyüş yapabilmiştim. Bu durumu biraz telaffi etmek istedim.
Pazar günü Annem rahatsızdı, bendeydi. O gün de 30 dakika yürüyüp eve döndüm.
Bugün çok şükür hedeflediğim gibi 10000 adımı tamamlamama az kaldı.
Yakın arkadaşımla yürüyüş parkurunda tempolu yürüyüş yaptık 90 dakika. Şu an 9760 adımdayım çok şükür.
Herkese selamlar.:KK200:
Muhtrsem ne guzel hareket yapmissin cnm ctsi

Back
X