Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Mümkün olduğunca dinlenmeye çalış canım. Bel tutulunca çok zor oluyor, hem ağrı oluyor, hem de hareketler kısıtlanıyor maalesef. Termofora sıcak su koyup, beline sar. Ve belini hep sıcak tut, fanila giy. Geçen sene çok kötü belim tutulmuştu, bel fıtığı var bende, fiziğe gittiğim dönemde uyurken yan yatıp bacaklarım arasında ince bir yastık varken uyuyordum. Bel için iyiymiş böyle.
Çok geçmiş olsun tekrardan.:KK200::KK200:
Seninde annene gecmis olsun canim

öyle takılmazsan gruba mıtıvısyının bızılır tıbı.

hafta sonu takıma uğramıyoz olan oluyo, bundan sonra burdayız hep. yeme isteği gelince gel buraya hadi.
İyi ki mutfaga gitmeden gelmisim, yiyesim geldi birseylerr.
Bugunku menum:
Sabah- oglen: peynirli dukan krep
Aksam: menemen, 2 tbe
Ara simdi yapicam yogurt yiyim en iyisi.
merak ettim seni, ne güzel yürümüşsünüz yaa, hayran oldum şu an!

bende iyiyim canım, kondisyon bisikleti alıp almama noktasında gidip geliyorum işte.

Kondiyon bisikleti alacak mısın canım?
Ben eliptik almaya niyetlenmiştim bir ara. ama sonra başka harcamaları çıktı, kısmet olmadı.
Kışın evde faydalı olabilir aslında kondisyon bisikleti. :KK54::KK200:
Eliptik bende dusunuyorum ama herkesin kose bekliyo demesi canimi sikti, evde döküntü istemiyorum:KK12:
Kızlar ne yapıyorsunuz ne var ne Yok ben sonunda gelebildim
Hosgeldiiin gitme bir yerlere artik bak issiz topik oluyoruz sonraa:KK200:
Ben geldimm kızlar.. 1 saat eliptik yaptım. Daha 2000 ip atlamak istiyorum.
Cok siskinligim var bu aksamı sadece smoothie icerek gecistircem.

Eki Görüntüle 2106528
Aksam yemegi olarak smoothie icen ozlemm vaaaay:KK5:
Bende menümü yazayım;

Sabah; 1 yumurta, yeşil çay

Ara; sade Türk kahvesi

Öğle; tavuk göğüs, cacık, yeşil çay

Erken ara; 3 yk yoğurt, chia, tarçın azıcıkta nesfit attım içine, öğleyin çok yememiştim, kabız olmayayım diye nesfit attım içine

Akşam; kocaman kase salata, yanında 3 dal haşlanmış karnabahar ile

Su; 1,5 lt şimdilik
Spor; eve geçince

Yemek Faslı 17.00 da bitti.
Menun ayri guzel saatlerin ayri guzel ortim:KK36:
Ay bugün ben kipirdayamiyorum :KK43:
Bende 2 koyun parcalasam ayni durumda olurdum:confused: Dinlen hemen gecsin insaallah
Hu huu kızlarrr nerelerdesiniz??? :KK47:
Herkes kayip cumadan beri aaa saka gibi:KK4:
Özlemcim smothie denizin yeşil Elmalı olan tarifi mi? 0zlem 0zlem
Bana da soyleyinnnnn:KK33:

yaa banu ilahi yaa, güldürdün beni iki gündür :)

okudu saolsun eşim sabaha geçmiş çok şükür. sen nasıl oldun onu söyle? kombi yapılmış gördüğüm kadarıyla.

Çok şükür boyun fıtığı kendimi zorlamadığım sürece benle yaşamaya alıştı :D
Kombide köpek gibi çalışıyor diyeceğim ama komple değiştikten sonra iki gün kullandık havalar düzeldi kapattık :D yani sağlam ama izinli diyelim :D
Psikolojikmiydi neydi bozukken donuyordum şimdi incecik şeylerle dolanıyorum ama kombi kapalıyken üşümüyorum :D

Ay bugün ben kipirdayamiyorum :KK43:
Al benden de o kadar. Sabahtan beri yatıyorum. Menüm de sabahtan beri toplam 3 kase çorba ve 1 haşlanmış patates :KK47:
Çok geçmiş olsun canım. Çok halsiz bırakmıştır bu durum seni. En kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı diliyorum.:KK200::KK200:
Sağol Guldencim insallah. Yarına daha iyi olurum umarım.
Kizlar kosun yoksa birseyler yicem
:skandal::skandal::skandal:
Tokum yogurta yulaf ceyrek muz karistirdim ama yine de bisiler yemek istiyorum:KK17:
Hayııııır! :KK11:
Yoğurt ve muz yemişsin neyine yetmiyor :sopa:

Al benden de o kadar. Sabahtan beri yatıyorum. Menüm de sabahtan beri toplam 3 kase çorba ve 1 haşlanmış patates :KK47:

Ufak tefek cinayetlerden bahsedip duruyordunuz size yetisiyim dedim ama dizi soyle atistirmalik olmadan pek gitmiyor:KK53:

Bugunku menum:

Eliptik bende dusunuyorum ama herkesin kose bekliyo demesi canimi sikti, evde döküntü istemiyorum:KK12:

Bende 2 koyun parcalasam ayni durumda olurdum:confused: Dinlen hemen gecsin insaallah

yok canım gitmem artık :)

geçmiş olsunn

Selam kızlar hafta sonu feci şekilde saldım aslında bilerek umursamadım uzun zamandır kocamla yalnız kalmamamıştım diyet falan takmadım :)) bugün sabah tam 60 kilo tartıda gözüktüm ve başladım
Sabah:
Peynir
Domates
Marul
4 mantar
Bir haşlanmış yumurta ekmeği bıraktım

Ara:
İki hurma bir ceviz

Akşam :
Bir kaşık bulgur pilavı sebzeli (yiyemeden üç kaşık almıştım )
Üç kaşık yeşil fasulye
Bir kase cacık
Bir litre Yeşilçay soda limon kürü içtim
1.5 lt su içtim
Az önce bir kuru hurma daha yedim şimdi çay içiyorum bir de yeşil çay içeceğim spor yapmadım kızıma Doğum günü alışverişine başladım yavaştan büyük bir kutlama olacak kendime elbise bakıyorum bu üç kiloyu vericem ama hedefim 55 olmak :))

Bende menümü yazayım;

Sabah; 1 yumurta, yeşil çay

Ara; sade Türk kahvesi

Öğle; tavuk göğüs, cacık, yeşil çay

Erken ara; 3 yk yoğurt, chia, tarçın azıcıkta nesfit attım içine, öğleyin çok yememiştim, kabız olmayayım diye nesfit attım içine

Akşam; kocaman kase salata, yanında 3 dal haşlanmış karnabahar ile

Su; 1,5 lt şimdilik
Spor; eve geçince

Yemek Faslı 17.00 da bitti.
Aksam aciktin mi canim?

Özlemcim smothie denizin yeşil Elmalı olan tarifi mi? 0zlem 0zlem
Kereviz sapı ve yapragı,maydonoz,dere otu,kivi,portakal,limon ve yulaf ezmesi.. Yaparken 200 ml kadar su ekledim.
Tadı gercekten cok guzeldi. Keske daha fazla yapsaydımda aksam bir daha icseydim. Tekrar yapmaya üsendim..:KK8:
Bugunku menum:

Niye ki o vaaaayyyyy. :rolleyes:Ben smoothi icemezmiyim?:KK64:
Tarif yukarıda ıspanak ve zencefil de eklicektim unuttum.:KK37:

Aksam aciktin mi canim?

Kereviz sapı ve yapragı,maydonoz,dere otu,kivi,portakal,limon ve yulaf ezmesi.. Yaparken 200 ml kadar su ekledim.
Tadı gercekten cok guzeldi. Keske daha fazla yapsaydımda aksam bir daha icseydim. Tekrar yapmaya üsendim..:KK8:

Niye ki o vaaaayyyyy. :rolleyes:Ben smoothi icemezmiyim?:KK64:
Tarif yukarıda ıspanak ve zencefil de eklicektim unuttum.:KK37:
Cok havalii tabii ki icmelisin hepimiz icmeliyizz:KK15:
İnstagramda kafa dagitiyim diyorum reklam olarak ardaturkmen in salcali tost tarifi cikiyor:KK53: tobe yaa zorla gunaha sokacak:deli:

Bu arada kızlar şekersiz 21 gün yapmaya başladım bugün ve zaten şekersiz besleniyorum ekmek günde bir veya yarım dilim yiyordum ama ben bugünden itibaren kızımın Doğum gününe kadar bırakıyorum normalde 2 dilim hakkkm varmış ama ben normalde de iki dilim yemiyorum zaten Doğum günü bütün diyeti unutup sonrasında yaza kadar hedefime ulaşsam da sıkılaşma yoluna gireceğim hadi bakalım kim var şeker orucuna ben başladım isteyen atkamdan gelsin kurallara bakalım ama lütfen :))

Çok cıs sayılmaz aslında lahmacun yedim :olamaz: ama ne lahmacunmus arkadaş, uzunca bir süre yiyemem herhalde.

Sağol kaptanım, şimdi biraz daha iyiyim
Sana da işlerinde kolay gelsin
neee lahmacunmu:olamaz: hic sevmem :KK48:

Merhabalar canım :KK200:
Dün tüm gün Annem bendeydi. Belinden rahatsız, bel fıtığından dolayı beli tutuk uzun süredir ve fizik tedaviye başladı. Onunla birlikteydim. İnternete giremedim. Arada mutfak, çamaşır vb ev işlerini de yaptım.
Bugün bu saatte aranıza katılabildim.
Bugün öğlearasında yakın arkadaşım yürüyüş parkuruna yürüyüşe davet etti,öğlen 90 dakika yürüyüş yaptık.
9748 adımdayım şu an. Bakalım gün sonuna kadar kaç adım olacak. :KK19:
Sen nasılsın canım, iyi misin?
Sağolasın sorduğun için. :KK200::KK200: Kusuruma bakmayasınız gecikme için.
Canim cok gecmis olsun annecigine Allah acil sifalar versin onlar başımızın tacı :anne::KK200:
Biz bugün yakın arkadaşımla işyerimin yakınındaki yürüyüş parkurunda tempolu yürüyüş yaptık. 90 dakika yürümüşüz. Çok mutluyum. 9748 adım oldu şimdiden.
Sana da keyifli yürüyüşler diliyorum bu hafta canım.:KK200::KK200:
oohh super yapmissiniz canim temiz havada yurumek gibisi yok benim ogle aram 1 saat o yuzden 40-45 dk kadar yürüyebiliyorum ama inan o bile cok iyi geliyo pozitif enerjiyle donuyorum isyerine:halay:

Kizlar kosun yoksa birseyler yicem
:skandal::skandal::skandal:
Tokum yogurta yulaf ceyrek muz karistirdim ama yine de bisiler yemek istiyorum:KK17:
yok yemek falan cis cos bitti cuma geliyo ona göre:KK11:

Ufak tefek cinayetlerden bahsedip duruyordunuz size yetisiyim dedim ama dizi soyle atistirmalik olmadan pek gitmiyor:KK53:
boşver canim izleme sen onu :KK12:

Selam kızlar hafta sonu feci şekilde saldım aslında bilerek umursamadım uzun zamandır kocamla yalnız kalmamamıştım diyet falan takmadım :)) bugün sabah tam 60 kilo tartıda gözüktüm ve başladım
Sabah:
Peynir
Domates
Marul
4 mantar
Bir haşlanmış yumurta ekmeği bıraktım

Ara:
İki hurma bir ceviz

Akşam :
Bir kaşık bulgur pilavı sebzeli (yiyemeden üç kaşık almıştım )
Üç kaşık yeşil fasulye
Bir kase cacık
Bir litre Yeşilçay soda limon kürü içtim
1.5 lt su içtim
Az önce bir kuru hurma daha yedim şimdi çay içiyorum bir de yeşil çay içeceğim spor yapmadım kızıma Doğum günü alışverişine başladım yavaştan büyük bir kutlama olacak kendime elbise bakıyorum bu üç kiloyu vericem ama hedefim 55 olmak :))
60 mı :KK57: ah canim yaaa sen benim ok gerimde kalmissin ben bu abah 57.7 geldim geciyomuyum seni ne :KK48::KK71::KK71:

Back
X