Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar iyi geceler.
Canım çok sıkkındı bu gün . arabamın tamponuna çaromış arkadaşım. Tanıdık olunca da kötü.
cok gecmis olsun canim:KK19:
Az kaldi cnm sen ve moni 79 a gelince yani haftaya kutlama var
insallah kaptanim:dua::dua::dua:
Merhaba kızlar, ben de aranıza katılmak istiyorum . Beni de aranıza alır mısınız??
hosgeldin canim:KK19:
Âmin. Hepimizin evladını ALLAH bağışlasın inşALLAH Hoppa
nice guzel yillari olsun sincabin:KK200:

selam pisicikler:KK3:
tum gun annemdeydim yeni bir kac esya almistik onlarin montaji oldu :KK69:dik bucak ta temizlik yaptık ablamla :temizlik: derken eve anca geldim.dönüşte trafik olmasa şaşardım zaten ki her zamanki gibi vardı:KK70:
oyy çok yorgunum:ruh:1 saat de yürüdüm:KK55:öğlen yemek yemeği unuttum,akşam yola çıkarken aklıma geldi yollarda bayılmıyım diye 2 yumurta kırdım protin niyetine az zeytinyağ ile.eve gelnce 1 aktivia 1 dilim ananas ve yeşil çay içtim.içmem gereken 1 litre su var suyumu içip erkenden yatarım:uykucu:
forumda bi geçmiş okuyayım ne olmuş ne bitmiş:kahve:

selam pisicikler:KK3:
tum gun annemdeydim yeni bir kac esya almistik onlarin montaji oldu :KK69:dik bucak ta temizlik yaptık ablamla :temizlik: derken eve anca geldim.dönüşte trafik olmasa şaşardım zaten ki her zamanki gibi vardı:KK70:
oyy çok yorgunum:ruh:1 saat de yürüdüm:KK55:öğlen yemek yemeği unuttum,akşam yola çıkarken aklıma geldi yollarda bayılmıyım diye 2 yumurta kırdım protin niyetine az zeytinyağ ile.eve gelnce 1 aktivia 1 dilim ananas ve yeşil çay içtim.içmem gereken 1 litre su var suyumu içip erkenden yatarım:uykucu:
forumda bi geçmiş okuyayım ne olmuş ne bitmiş:kahve:
Oyy sporlar temizlik yapilmis ellerine saglik

Ayy kuzum keske ankarada llsaydin da gidip beraber toplayip yeseydik tabii olursa gecen sene cok gec diktim diye olmamisti bu sene erkenden diktim umarim fazla erken olmamistir o_O:eek:
Kış daha çıkmadı ki. Toprağa cemre düştükten sonra diye biliyorum ben

Kizlar herkese iyi geceler.
Ben sabah çıktım ancak eve geldim.
Önce dün kazaya uğrsyan arabamı servisr bıraktık.
Sonra da tüm gün banyo fayanları için gez gez iflahım gevredi.
Akşam da avm ye gidip önce 42 beden 2 pantolon aldım.
Hedef koydum kendime.
Şu anda fermuarları hiç bir şekilde kapanmıyor. Ama 1 ay sonra kapanacak.

zaten az yoruluyorsun ya, birde bahçe işi çıkarttın başına şahnurum :KK35:
Yaa bahce isi rahatlatiyo da fazla kaptirmisim kendimi
Kış daha çıkmadı ki. Toprağa cemre düştükten sonra diye biliyorum ben
Kiz cemre dusmeden yaz gelecek insallah havalar biraz sogur da bizim fidanlar tomur tomur olmus boyle giderse cicek acacak

:skandal::skandal:

Gecmis olsun:KK43: Katiliyorum tanidik olmasi daha kotu. Umarik tatsizlik olmadan anlasirsiniz.

Cnm gecmis olsun

Teşekkürler canlarım.
Allaha şükúr eşim çok pozitif karşıladı.
Arkadaşım çok acemi eşim de kızın hevesini kırmayslım problem değil dedi.
Ben de rahatladım.

Kizlar bahcedeydik simdi eve geciyorduk bugun calistim bayaa capa yaptim maydanoz sogan ispanak ve marul ektim bakalim nasil olacak kasimda ektigim ispanaklar cikmis minik minik

Ohhh misss afiyet olsun.
Benim de kayınvalidem bu gün bizim bahçeye dikmiş soğan sarımsak.

cok gecmis olsun canim:KK19:

insallah kaptanim:dua::dua::dua:

hosgeldin canim:KK19:

nice guzel yillari olsun sincabin:KK200:

Teşekkür ederim.

Yaa bahce isi rahatlatiyo da fazla kaptirmisim kendimi

Kiz cemre dusmeden yaz gelecek insallah havalar biraz sogur da bizim fidanlar tomur tomur olmus boyle giderse cicek acacak
Benim çok aram yok kaptanım vahçe işi ile.
Eşim allahtan seviyor.
Bahçeyi eşim ekiyor toparlıyor.

Teşekkürler canlarım.
Allaha şükúr eşim çok pozitif karşıladı.
Arkadaşım çok acemi eşim de kızın hevesini kırmayslım problem değil dedi.
Ben de rahatladım.

Ohhh misss afiyet olsun.
Benim de kayınvalidem bu gün bizim bahçeye dikmiş soğan sarımsak.

Teşekkür ederim.
Tatlim hangi sehir sizin bu arada ben sogan ektim de sarimsak ekmedim onu da ekeyim haftaya olmuzsa hep birlikte saglikla yiyelim

Back
X