Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam pisicikler:KK25:
önce bugün kaçamağım oldu onu söyleyeyim,ama 1 saat yürüdüm telafi amaçlı:KK6:
sibelle görüşmem çok iyi geçti:kahve:
2,5 kilodan,
900 grm yağdan gitmiş.
inşallah şu 80 lanetini kırarım bu hafta,inşallah bi aksilik olmaz da listemi kaçamaksız uygulayabilirim:işsiz:
çok bişicik istemiyorum 79,9 olsun benim olsun:110:inşallahh aminnn:dua::dua::dua::dua::dua::dua:
Ay bende ya bir geçemedim 79' lara:işsiz:

anladım canım olsun devamı gelsin inş.

canım kendinde farkındasın zaten mısır ekleme bence bidahakine hiç masum değil

yok sana bidaha kestane

moniş tebrik ederim darısı bidahaki haftaların başına
Var ama en fazla 5 tanee asla 1 tabakk yemem 58 olana kadar.
Az kaldi cnm sen ve moni 79 a gelince yani haftaya kutlama var
Parti yapcaz kizlarrr:halay:

Aferin cekirge afiyet olsun..:super:
Bize de gorumcem yapiyor. Bakalim kahvenin yaninda neler getirecek?
:KK45:
Afiyet olsunn, afiyet olacak saglikli seyler getirir belki, kuru kayisi ceviz vs:-)
Canım T.kahvesini tarçınla denedin mi hiç? Şekersizliğin verdiği acılığı alıyor ve metabolizmayı daha hızlı çalıştırıyormuş :)
Denemedim ilk defa duyuyorum. Sen denedin mii guzel oluyor mu? Pistikten sonra mi aticaz ne zaman koycaz tarcini?

Bir de tatlı krizine girdinizde yapabileceğiniz pratik sağlıklı önerilerim var kızlar :KK54: özel günlerde özellikle çok işe yarıyor..
- kakaolu muz topları( 1 tane küçük boy muzu dilimleyip buzdolabı poşetine koyuyorsunuz üzerine 1 yemek kaşığı kakao serpin ve iyice karıştırın. Kahvenin çayın yanında çikolata tadında süper gidiyor :)

- diyet puding ( rondoya 1 küçük muz, 1 hurma, yarım avakado, yarım çay bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakao koyup karıştırıyorsunuz. 2 porsiyon çıkıyor. Ben üzerine çok az ufalanmış çiğ fındık ve hindistan cevizi koyuyorum tadına doyum olmuyor :super: Daha fazla tatlı seven içine 1 çay kaşığı doğal bal da ekleyebilir ;)

Hepimize bol eksili günler :KK15:

Hosgeldin tatlim kendini tanitirmisin
Gelene git denilmez canim 5. Takimda
Ilk sayfada da kurallarimiz var onlari da okuyup kabul etmen gerekir

Okudum ,kabul ediyorum. 20 yaşındayım. Boyum 1.62, kilom 60,3. Hedefim 52 olmak. Öğrenciyim. Üniversite ikinci sınıftayım öyle işte:)

Cnm be
Okudum ,kabul ediyorum. 20 yaşındayım. Boyum 1.62, kilom 60,3. Hedefim 52 olmak. Öğrenciyim. Üniversite ikinci sınıftayım öyle işte:)
Ben takim kaptaniyim 46 yasindayim 2 cocuk annesiyim mezun oldum ama hala kilo problemim var az biraz
Sen listeye girene kadar azmedersen girmeden mezun bile olursun fazla kilo problemin yokmus

Bir de tatlı krizine girdinizde yapabileceğiniz pratik sağlıklı önerilerim var kızlar :KK54: özel günlerde özellikle çok işe yarıyor..
- kakaolu muz topları( 1 tane küçük boy muzu dilimleyip buzdolabı poşetine koyuyorsunuz üzerine 1 yemek kaşığı kakao serpin ve iyice karıştırın. Kahvenin çayın yanında çikolata tadında süper gidiyor :)

- diyet puding ( rondoya 1 küçük muz, 1 hurma, yarım avakado, yarım çay bardağı süt, 1 yemek kaşığı kakao koyup karıştırıyorsunuz. 2 porsiyon çıkıyor. Ben üzerine çok az ufalanmış çiğ fındık ve hindistan cevizi koyuyorum tadına doyum olmuyor :super: Daha fazla tatlı seven içine 1 çay kaşığı doğal bal da ekleyebilir :KK66:

Hepimize bol eksili günler :KK15:
Kakaolu muz haa super, bunu yapsam kacamak sayilir mi moni moni ustam:dua:
Canim hosgeldin ben 30 yasindayim 9 aylik bir oglum var, emzirme kilolarimi vermeye calisiyorum. 68kusurum hedefim 58:KK200:
Duzenli katilirsan goreceksin takim cok motive ediyor, arada teklesek de makine calisiyor:rapci:

Merhaba Hoşgeldin. Bende takımda yeniyim :) Deneme sürecindeyim :KK23: :) İsmim Aysel. 21 aylık bir kızım var. 33 yaşındayım. 90 kilo ile başladım şuan 88,5 kilodayım. Boyum 1,72. Geçmişte bir hayli farklı diyetisyenlere gidip ne yapmam gerektiğini bilip ama bir türlü motive olup istikrar sağlayamadığımdan 5 yukarı 5 aşağıya inip durdum :mad: Ama burası bana çok iyi geldi. Kaçamaksız bile durabiliyormuşum onu gördüm :KK71: İnşallah sende hedeflediğin kiloya en kısa sürede gelirsin :KK19:

Back
X