Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydinnn:KK200:
Günaydın kızlar hayırlı sabahlar bol bol eskiler tartıldım 81 çıktım -500 az olmuş ama hastayım biraz doktora gideceğim bugün öpüyorum hepinizi:KK15:
Gecmis olsunnn
haklısın kaptanım bu sessizlikten ben şunu anlıyorum bu hafta kimsenin çok iç açıcı geçmedi ben dahil. Bu hafta yediklerime dikkat etsem de pek spor yapamadım uykuya yenildim birde kaçamak yapmıştım yani acil hareketlenmemiz gerek şubat ayındayız

canım hayırlı olsun kardeşin için Allah tamamına erdirsin
Cok yerinde bir tespit:olamaz:

ayy bende seni öğrenci diye düşünmüşüm tatlım evet takım kaptanı benim neyse sen kendini bize tanıt o zaman ben kaptanım kamuda çalışıyorum 46-47 yaşındayım (daha girmedim ay olarak ) 2 çocuk annesiyim
bende memurum.38 yaşında 3 cocuk annesiyim.
bu hafta girilecek bir sürü verim var oyüzden cok sesli bi giriş olmadı ama buraları gümbürdetmeye geldim.

siz sessiz olunca şöyleee bi diğer takımlara baktım bu arada.bu kilo işlerinde eşleşmek rekabet vs motive ediyor.
şimdi meydan okuyorum varmı bu hafta bana rakip.
en az 1 kilo 1 üstü yüzde diyorum.

bende sizi sessiz görünce tırstım açıkcası demek normalde bu kadar sessiz değilsiniz.sevindim.
yok yaa okumaya zaman kalmazdı ama bu hafta açıkcası çıkan sonuçlardan da belli olduğu üzere herkes kaçamaklarda heralde ama müsamaha yok haftaya göreceğiz
bende memurum.38 yaşında 3 cocuk annesiyim.
bu hafta girilecek bir sürü verim var oyüzden cok sesli bi giriş olmadı ama buraları gümbürdetmeye geldim.
oo tamam buraları gümbür gümbür gümbürdetelim
kızlar kim var yağmur a rakip hadi bakalım bu hafta 1 kg verecek olan bence gben gben verir :KK53::KK53:

zaten böyle sessiz olursanız ardımdan diyceğiniz burdannnn bi yağmur geçtiiiiii.geldim verdim gitttim olur:63::63::63:
canım bu ara böyle oldu ,mesela ben rahatsızlandım bu hafta o yüzden yazamadımHoppa
aksilik ya herkesin yoğunluğu vardı bu ara:KK35:
hadi bakalım iddialı yarışmacı süper:KK9: es geç buralarda yanındayız:KK55::KK19:

canım bu ara böyle oldu ,mesela ben rahatsızlandım bu hafta o yüzden yazamadımHoppa
aksilik ya herkesin yoğunluğu vardı bu ara:KK35:
hadi bakalım iddialı yarışmacı süper:KK9: es geç buralarda yanındayız:KK55::KK19:
kuzum bu diyet işleri kaçaklı köçekli olunca cok yıpratıyor.bıkkınlık geliyor,3 aşağı 5 yukarı.oyüzden önce kararlı olmak lazım kısa sürede halledip korumaya geçmek lazım.

Yarin tartida fazla gelirsen artik dilimizden kurtulamazsin haberin olsun aksami hafif ve erken kapatirsan sorun hallolur gibi geliyo
Bir müjdem var toplight toplight
Bugün diyetisyenim ile kontrol randevum vardı. Tartıda 87,6 kg'ım. :halay:
İki haftadır çok sıkı yürüyüş yapıyorum. Bu hafta da squatgirl'ün challenge egzersizleri eklendi. Emeklerimin karşılığını almaya başladım yavaş yavaş. :spor::spor::KK49::KK49:

Bugün diyetisyenim ile kontrol randevum vardı. Tartıda 87,6 kg'ım morordek morordek
Çok mutluyum takım adına ve kendi adıma.:halay:
İki haftadır çok sıkı yürüyüş yapıyorum. Bu hafta da squatgirl'ün challenge egzersizleri eklendi. Emeklerimin karşılığını almaya başladım yavaş yavaş. :spor::spor::KK49::KK49:

Kilo bildiriminde bulunuyorum morordek morordek Çok mutluyum kendim ve takım adına. Bugün diyetisyenim ile kontrol randevum vardı. Tartıda 87,6 kg'ım. :halay:
yürüyüşü günlük ne kadar yaptın canım havlarda güzelleşti,bende erken kalkıp işden önce yürüsem diyorum hava güzelken evde leslie açmıyor,birde 3 cocukla leslie yapmak zor onlara vakit kalmıyor çalışan anne olunca.

yürüyüşü günlük ne kadar yaptın canım havlarda güzelleşti,bende erken kalkıp işden önce yürüsem diyorum hava güzelken evde leslie açmıyor,birde 3 cocukla leslie yapmak zor onlara vakit kalmıyor çalışan anne olunca.
Biz öğlearasında yürüyoruz canım. Bir arkadaşımla Ankara Anıttepe'de büyük bir yürüyüş parkuru var. Orada en az 50 dakika yürüyoruz. Sabahki adımlarımızla birlikte öğlearasında 10000 adımı tamamlamış oluyoruz böyle yapınca.
Beraber yürüdüğüm arkadaşımın da kızı var, onun öğlearası haricinde fırsatı yok. Akşam kızını okuldan alıyor, yemek yapıyor, ev işi yapıyor v.s. Ama bulduğu ilk boşlukta squatgirl'ün egzersizlerini yapıyor.
Bunlar senin için de uygun olabilir diye aklıma geldi. Mesela dün sabah kızı uyanmadan erken kalkıp yapmış. Egzersizlerin bazısı 10 dakikalık, bazısı 20 dakikalık, değişebiliyor. Bayağı yorucu olabiliyor, büyük fedakarlık; ama yapmak istersen youtube'dan "squatgirl" Doris Hofer'in egzersizlerini yapmanı öneriyorum.
Bu ara ABS Challenge var. Karın ve göbek eritme çalışmaları ağırlıklı egzersizler yapıyoruz her gün. Ben de akşam bunları yapıyorum bu ara. squatgirl uygulamasını telefonuna yükle istersen, oradan her gün günün egzersizi ile ilgili bildirimler geliyor. Ayrıca Doris'in çok güzel fitness ve sağlıklı yaşam yazıları, fit yemek tarifleri var.
Sevgiler murya07 murya07 :KK200::KK200::KK19:
İşlerinde kolay gelsin canım.:KK5:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X