Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Biz öğlearasında yürüyoruz canım. Bir arkadaşımla Ankara Anıttepe'de büyük bir yürüyüş parkuru var. Orada en az 50 dakika yürüyoruz. Sabahki adımlarımızla birlikte öğlearasında 10000 adımı tamamlamış oluyoruz böyle yapınca.
Beraber yürüdüğüm arkadaşımın da kızı var, onun öğlearası haricinde fırsatı yok. Akşam kızını okuldan alıyor, yemek yapıyor, ev işi yapıyor v.s. Ama bulduğu ilk boşlukta squatgirl'ün egzersizlerini yapıyor.
Bunlar senin için de uygun olabilir diye aklıma geldi. Mesela dün sabah kızı uyanmadan erken kalkıp yapmış. Egzersizlerin bazısı 10 dakikalık, bazısı 20 dakikalık, değişebiliyor. Bayağı yorucu olabiliyor, büyük fedakarlık; ama yapmak istersen "squatgirl" Doris Hofer'in egzersizlerini öneriyorum.
ilgin ve bilgin için teşekkür ederim tatlım.
plansız programsız olmuyor.bende işden 5 de çkıyorum,eve 2 dk uğrayıp 6 da cocukları alıyorum,yedir içir ödev vs pertim çıkıyor spora vakit kalmıyor.yoksa spor insanı daha dinç yapıyor.

ilgin ve bilgin için teşekkür ederim tatlım.
plansız programsız olmuyor.bende işden 5 de çkıyorum,eve 2 dk uğrayıp 6 da cocukları alıyorum,yedir içir ödev vs pertim çıkıyor spora vakit kalmıyor.yoksa spor insanı daha dinç yapıyor.
Rica ederim. squatgirl'e bir bak derim. Aklında bulunsun. ;)

merhaba, bende takıma girmek istiyorum. şu an işte olduğum için son kilomu yazamıyorum ama 64 66 arası değişiyo :110: 9 aylık bebeğim var. eskiden genelde 55 57 arası idim. 60 ile hamile kaldım.

açıkçası çok yediğimi tiraf etmeliyim :dondurma: kendimi zorlarsam verebiliirm.

Motivasyon şart :) takıma nasıl giriliyor ne yapmam lazım

***5. Takım 556. Etap***

lydznp (76/) 1. kez bildirimde bulunmadı.
bluedolphin (89,4/87,6/1,8/%2,01)

prensesss016 (57,4/57,2/0,2/%0,35)
besbb9 (75/) sabit
gben (68,6/68,3/0,3/%43)
esd_04 (86,3/)
moni (80,6/)

nilsub (81,5/81/0,5/%0,61)
0zlem (75,8/)
sabit
wendigo (69,9/69,5/0,4/%0,57)
balpamuk (64,7/63,7/1/%1,55)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

whitedaisy84 (88,5 / ) Yeni üye Baş. Kilosu: 90 Baş. Tar: 06.02.2018 Hedef: 65

morrigann (60,3/ Yeni üye Baş. Kilosu: 60,3 Baş. Tar: 10.02.2018 Hedef: 52
murya07 (?/ ) Yeni üye Baş. Kilosu: 74 Baş. Tar: 14.02.2018 Hedef: 65

***Liste Dışı Üyeler***

toplight (72,2/73/-0,8/%-1,11) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
fancynancy (77,9/) 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (08 eylül 2017)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (61,7/) mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
servey (67,3/) mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 65,7 kg ile)
inatettimolacak (60/) mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 60 kg ile) )
dennisgo (59,8/) mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 59,8 kg ile)
medusa38 (59/) mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)
kaaninannesi (61,7/) mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 53,7 kg ile) hamiş :anneadayı:
btlbetul (74,6/) 435.etap,17 ekim 2015 de 4.takımdan diskalifiye olan üye (katılım yetersizliği - 15 aralık 2015 de 5. takıma gelmiş, listeye hiç girmemiş)

merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız?
60,6 kilom hedef 55
6 aylık kızım var emziriyorum
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?
merhaba bende emziriyorum 9 aylık bebeğim var :) benimde hedef 55 beraber başlayabiliriz

60,6 kilom hedef 55
nasıl bir diyet takip ediyorsunuz nelere dikkat ediyotsunuz? kaçtada ne kadar kilo vermek hedef?
Merhaba hoşgeldin canım.
Öncelikle ilk sayfa kurallarımız var. onları okuyup kabul etmen gerek. sonra da kendini biraz tanıt. Bebişin hayırlı ve sağlıklı olsun inşALLAH.
Çok kilon yok. Emziriyorsundur daha. Bence sağlıklı beslenerek ve yürüyüş yaparak kısa sürede verebilirsin.
Bu arada ben Ayşe 43yaşımdayım. oğlum 18 kızımda 3 yaşında. Özel sektörde 8-6 ve haftanın 6günü çalışan bi köleyim :KK42:

60,6 kilom hedef 55
tatlım hoşgeldin aramıza ilk sayfada kurallarımız var öncelikle sağlıksız hiç bir diyeti takım olarak yapmıyoruz bizim için sağlık önemli gben gben arkadaşımızın da bebeği var 8 aylık emzirdiğiniz için hele çok sıkı bir diyet yapamazsınız spor ancak yürüyüş olur çünkü laktik asitin bebeğin sütüne geçmemesi için hamurişi tatlılardan uzak durarark ve emzirmenin avantajını kullanarak çok güzel kilo verebilirsin

balpamuk balpamuk ve @bluedolphin tebrik ederim kızlar çok güzel gidiyor kilolarınız
özellikle gülden cim insülin direncinin kırıldığı nasıl belli oluyor tatlım yaaa
Çok teşekkür ederim canım. Sağolasın, eksik olmayasın. :KK200::KK200::KK15:
Haftaya Pazartesi günü öğlearasında Anıttepe yürüyüş parkurunda yürüyüş yapabiliriz istersen. Bugün oraya gelemeyeceğim, bir işim var da oraya yürüyerek gideceğim.
Ne dersin?
Çok selamlar, sevgiler.:KK19::KK200::KK200:

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, bende takıma girmek istiyorum. şu an işte olduğum için son kilomu yazamıyorum ama 64 66 arası değişiyo :110: 9 aylık bebeğim var. eskiden genelde 55 57 arası idim. 60 ile hamile kaldım.

Hoşgeldin canım.
İlk sayfada kurallarımızı okuyup kabul etmen gerek. sonra da sağlıklı beslenmen gerek. Az önce @beyazinci ye yazdıklarım senin içinde geçerli. ;)

60,6 kilom hedef 55

kızlar hoşgeldiniz, allah bağışlasın bebişlerinizi :)

çok kısa sürede halledersiniz siz merak etmeyin :)

canım tebrikler, tatlıyı yedin ama sonucun süper geldi :)

açıkcası metabolizman bile şaşırmış olabilir diye düşünüyorum, gülden diyeti bıraktı diyip verdi kiloları belki de :)
Çok teşekkür ederim canım, sağolasın wendy wendy :KK200::KK200::KK19:
:KK48: Metabolizmam şaşkına döndü dün peynir tatlısını görünce :rolleyes:
Ama bir daha yapmayacağım, çünkü akşam eve gidince ciddi anlamda şekerim düştü, fena oldum. Uzun süredir yaşamıyordum böyle bir şey. :KK43: Şeker bana hiç yaramıyor.
Yemeğimi yiyip birşeyler yiyip, iki saat dinlenip öyle yapabildim sporumu.
Dün 10 dakikada simit eritme egzersizi ve 12 dakikalık yeni başlayanlar için simit eritme egzersizleri videosunu yaptım. Yürüyüşümde de 10000 adımı tamamladım gün sonunda.
Dün akşam yemeğimde 1 parça bonfile, haşlanmış bezelye ve 3 y.k. tam buğdaylı az yağlı makarna yedim. Yemekten sonra yoğurt yedim. Başka bir şey yemedim.
Su tüketimim 2,5 lt idi.
Sevgiler.:KK200::KK200::KK15:

Back
X