- 14 Şubat 2018
- 406
- 1.291
- 63
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.321
ilgin ve bilgin için teşekkür ederim tatlım.Biz öğlearasında yürüyoruz canım. Bir arkadaşımla Ankara Anıttepe'de büyük bir yürüyüş parkuru var. Orada en az 50 dakika yürüyoruz. Sabahki adımlarımızla birlikte öğlearasında 10000 adımı tamamlamış oluyoruz böyle yapınca.
Beraber yürüdüğüm arkadaşımın da kızı var, onun öğlearası haricinde fırsatı yok. Akşam kızını okuldan alıyor, yemek yapıyor, ev işi yapıyor v.s. Ama bulduğu ilk boşlukta squatgirl'ün egzersizlerini yapıyor.
Bunlar senin için de uygun olabilir diye aklıma geldi. Mesela dün sabah kızı uyanmadan erken kalkıp yapmış. Egzersizlerin bazısı 10 dakikalık, bazısı 20 dakikalık, değişebiliyor. Bayağı yorucu olabiliyor, büyük fedakarlık; ama yapmak istersen "squatgirl" Doris Hofer'in egzersizlerini öneriyorum.
plansız programsız olmuyor.bende işden 5 de çkıyorum,eve 2 dk uğrayıp 6 da cocukları alıyorum,yedir içir ödev vs pertim çıkıyor spora vakit kalmıyor.yoksa spor insanı daha dinç yapıyor.