- 1 Kasım 2017
- 849
- 3.646
- 63
- 40
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.521
iyi aksamlar... ben emine... size katılabilirmiyim?? 170 boyum 80 kilodayim. 2 cocugum var yasim 32 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hosgeldin tatlim ilk sayfada kurallarimiz var eger sana uyarsa aramiza hosgeldiniyi aksamlar... ben emine... size katılabilirmiyim?? 170 boyum 80 kilodayim. 2 cocugum var yasim 32![]()
Canim bengben canım çok teşekkür ederim. Bugün candan mesajların beni çok mutlu etti. Sağolasın. İyi ki varsın.
Ortim olur musun?![]()
vuhuuu guzel menu.Cuma menü
Sabah haşlanmış yumurta 1 dilim siyez ekmek
Az peynir 1 yk acuka 1 tutam maydanoz
Öğle omlet bi kaç karabuğday unlu çubuk
Akşam 1 tabak tavuk çorba
Ara 1 kac dilim greyfurt 1 dilim portakal
Henüz düzen oturtamadım.
Canim hosgeldiniyi aksamlar... ben emine... size katılabilirmiyim?? 170 boyum 80 kilodayim. 2 cocugum var yasim 32![]()
Kaptanim gecmis olsun, umarim ufaklik discilerle iyi anlasiyordurHosgeldin tatlim ilk sayfada kurallarimiz var eger sana uyarsa aramiza hosgeldin
evet okudum kurallari ve kabul ediyorum :)Hosgeldin tatlim ilk sayfada kurallarimiz var eger sana uyarsa aramiza hosgeldin
Hoş geldin aramızaiyi aksamlar... ben emine... size katılabilirmiyim?? 170 boyum 80 kilodayim. 2 cocugum var yasim 32![]()
Ben 30 yasindayim ismim Hatice. Kilom 68kusur hedefim 58. Emzirme kilolarim var, 9 aylik oglum. Senin hedefin kac? Kilolarin hikayesi nedir?iyi aksamlar... ben emine... size katılabilirmiyim?? 170 boyum 80 kilodayim. 2 cocugum var yasim 32![]()
hosbuldum insallah zayiflayabilirim buradaCanim benmurya07 yla eslesmistim sonraki hafta senle olalimm
bireyselde 2 olmus kisiye hayir mi denir
vuhuuu guzel menu.
Benim menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 2 tbe
Oglen: menemen, 2 tbe
Aksam: haslanmis et, 5yk bulgur pilavi, salata
Aralar: 2 portakal, 2 ceviz,3 kayisikurusu
Canim hosgeldin![]()
tesekkurler.. hosbuldumHoş geldin aramıza
32 yasindayim ogretmenim.. 6.5 ve yakinda 4 yasina girecek 2 çocuğum var. dogumlardan sonra kilolari kolay veremedim. 2016 basinda azmettim ve 70 e düştüm. ama gecen sene verdigim tum kilolari geri aldim yine 80 oldum. hedefim ilk once 70 sonra 65 olmak. zor degil biliyorum ama bu sene cabuk pes ediyorum... 1/2 kilo veriyor dikkat etmeyince fazlasiyla aliyorum.Ben 30 yasindayim ismim Hatice. Kilom 68kusur hedefim 58. Emzirme kilolarim var, 9 aylik oglum. Senin hedefin kac? Kilolarin hikayesi nedir?
Sorma oyle iyi anlasiyorki dolgu icin genel anestezi alacakKaptanim gecmis olsun, umarim ufaklik discilerle iyi anlasiyordur![]()
Eminecim ben tk kaptaniyim 47 yasindayim kamuda calisiyorum 2 oglum var tam kg vermeye baslamisken sigarayi birakinca benim kilolar arti degil eksiye gidiyor maalesef32 yasindayim ogretmenim.. 6.5 ve yakinda 4 yasina girecek 2 çocuğum var. dogumlardan sonra kilolari kolay veremedim. 2016 basinda azmettim ve 70 e düştüm. ama gecen sene verdigim tum kilolari geri aldim yine 80 oldum. hedefim ilk once 70 sonra 65 olmak. zor degil biliyorum ama bu sene cabuk pes ediyorum... 1/2 kilo veriyor dikkat etmeyince fazlasiyla aliyorum.
Bir kere vermissin yine verirsin eminim. 70e inerken seni ne harekete gecirmisti? Belki bunu animsasan su an vermene yardimci olur32 yasindayim ogretmenim.. 6.5 ve yakinda 4 yasina girecek 2 çocuğum var. dogumlardan sonra kilolari kolay veremedim. 2016 basinda azmettim ve 70 e düştüm. ama gecen sene verdigim tum kilolari geri aldim yine 80 oldum. hedefim ilk once 70 sonra 65 olmak. zor degil biliyorum ama bu sene cabuk pes ediyorum... 1/2 kilo veriyor dikkat etmeyince fazlasiyla aliyorum.
YaaaSorma oyle iyi anlasiyorki dolgu icin genel anestezi alacak![]()
Kaptanim biraz zaman alacaktir adapte olman. Vucudunun zamana ihtiyaci varEminecim ben tk kaptaniyim 47 yasindayim kamuda calisiyorum 2 oglum var tam kg vermeye baslamisken sigarayi birakinca benim kilolar arti degil eksiye gidiyor maalesef
hoşgeldin canım,ben ayşe 47 yaşındayım.iyi aksamlar... ben emine... size katılabilirmiyim?? 170 boyum 80 kilodayim. 2 cocugum var yasim 32![]()
Benle wendigonun ortagini degistirir misin moniciimkızlar bu hafta yarışmak isteyenler ,listeden kendilerine rakip seçsin.seçilen rakibe de onaylarsa eşleşirler
besbb9
@bluedolphin
esd_04
whitedaisy84
moni
fancynancy
toplight
prensesss016
balpamuk
RAKİPLER
@wendigo -murya07
gben - M morrigann
0zlem -@lydznp
nilsub -@servey
ters mi olmuşBenle wendigonun ortagini degistirir misin moniciim![]()
evet wendigoyla morrigan orti, benle muryaters mi olmuş![]()