Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gben gben canım çok teşekkür ederim. Bugün candan mesajların beni çok mutlu etti. Sağolasın. İyi ki varsın.:KK200::KK200::KK19:
Ortim olur musun? :KK5:
Canim ben murya07 murya07 yla eslesmistim sonraki hafta senle olalimm :KK200:bireyselde 2 olmus kisiye hayir mi denir:KK76:
Cuma menü
Sabah haşlanmış yumurta 1 dilim siyez ekmek
Az peynir 1 yk acuka 1 tutam maydanoz

Öğle omlet bi kaç karabuğday unlu çubuk

Akşam 1 tabak tavuk çorba

Ara 1 kac dilim greyfurt 1 dilim portakal

Henüz düzen oturtamadım.
vuhuuu guzel menu.
Benim menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 2 tbe
Oglen: menemen, 2 tbe
Aksam: haslanmis et, 5yk bulgur pilavi, salata
Aralar: 2 portakal, 2 ceviz,3 kayisikurusu

iyi aksamlar... ben emine... size katılabilirmiyim?? 170 boyum 80 kilodayim. 2 cocugum var yasim 32 :KK66:
Canim hosgeldin:KK200:

Canim ben murya07 murya07 yla eslesmistim sonraki hafta senle olalimm :KK200:bireyselde 2 olmus kisiye hayir mi denir:KK76:

vuhuuu guzel menu.
Benim menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 2 tbe
Oglen: menemen, 2 tbe
Aksam: haslanmis et, 5yk bulgur pilavi, salata
Aralar: 2 portakal, 2 ceviz,3 kayisikurusu

Canim hosgeldin:KK200:
hosbuldum insallah zayiflayabilirim burada

Ben 30 yasindayim ismim Hatice. Kilom 68kusur hedefim 58. Emzirme kilolarim var, 9 aylik oglum. Senin hedefin kac? Kilolarin hikayesi nedir?
32 yasindayim ogretmenim.. 6.5 ve yakinda 4 yasina girecek 2 çocuğum var. dogumlardan sonra kilolari kolay veremedim. 2016 basinda azmettim ve 70 e düştüm. ama gecen sene verdigim tum kilolari geri aldim yine 80 oldum. hedefim ilk once 70 sonra 65 olmak. zor degil biliyorum ama bu sene cabuk pes ediyorum... 1/2 kilo veriyor dikkat etmeyince fazlasiyla aliyorum.

32 yasindayim ogretmenim.. 6.5 ve yakinda 4 yasina girecek 2 çocuğum var. dogumlardan sonra kilolari kolay veremedim. 2016 basinda azmettim ve 70 e düştüm. ama gecen sene verdigim tum kilolari geri aldim yine 80 oldum. hedefim ilk once 70 sonra 65 olmak. zor degil biliyorum ama bu sene cabuk pes ediyorum... 1/2 kilo veriyor dikkat etmeyince fazlasiyla aliyorum.
Eminecim ben tk kaptaniyim 47 yasindayim kamuda calisiyorum 2 oglum var tam kg vermeye baslamisken sigarayi birakinca benim kilolar arti degil eksiye gidiyor maalesef

Bir kere vermissin yine verirsin eminim. 70e inerken seni ne harekete gecirmisti? Belki bunu animsasan su an vermene yardimci olur:KK54:
Sorma oyle iyi anlasiyorki dolgu icin genel anestezi alacako_O:eek:
Yaaa:olamaz: Kiyamam insaallah kolay atlatirsiniz, sana daha zor:KK43:
Eminecim ben tk kaptaniyim 47 yasindayim kamuda calisiyorum 2 oglum var tam kg vermeye baslamisken sigarayi birakinca benim kilolar arti degil eksiye gidiyor maalesef
Kaptanim biraz zaman alacaktir adapte olman. Vucudunun zamana ihtiyaci var:KK200:

Son düzenleme:
Back
X