Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

şekercim,listelerimiz farklı,hayır yollamamış isteseydim yollardı gerçiHoppabanuş bana kendi listesini yolladı sağolsun.
bende var zaten bir sürü liste ama ben bu haftayı kendim düzenleyerek geçirmek istiyorum:kahve:
bakalım :21:

Hadi bakalım, artık bayaa bilgilisin sende, bu hafta gelsin şu 7 valla kutlama yapalım :)

jbah7Q2g0HBgr4146isIjg0UPsSNhvloxqD9u7zUYRRPBT3qJ2fOaaoUuRptuRS34pDM6-GtGEFduqB1lQEWD8sQv6aeyTJeoCy-caLGrbSL4ATpF6oD3UpbfuZdfOgdmxI9GMbfzKyvRuZKQhpiLEl2DA=s0-d

kızçelerim malum dün sibele (diyetisyenim)gidemediğimden bu hafta yeni listem yok.bende bu haftayı içimden geldiği gibi geçirmeyi düşünüyorum.eski listelerimde ki öğünlerim den esinlenerek,kendim katarak ve kaçamaksız.
cuma göreceğim kilo için artık hiçbir şey demicem .çünkü illa evren bana bişiler yolluyor ve ben o 79 u göremiyorum:110:
Sorma monişim gelsin şu 79'lar:KK50:

Ise gittin mi tatlim gece de gec yatmissin bugun nasilsin
Yok canım 3 haftalık bir kursun var. C.tesi pazar orada olacağım. Bu gün ilk gün 5dk molada bakayım dedim. Sp yapıyorum ortalık poğaça açma börek dolu. Insanlar sürekli yiyip içiyorlar. Ben de kahve su kahve su mahvoldum :KK53:
Saat 14de bitecek ders. Açıııımmmmm kaptanım açççc:mad::mad::mad:
:KK23::KK70::KK70::KK70:

Yok canım 3 haftalık bir kursun var. C.tesi pazar orada olacağım. Bu gün ilk gün 5dk molada bakayım dedim. Sp yapıyorum ortalık poğaça açma börek dolu. Insanlar sürekli yiyip içiyorlar. Ben de kahve su kahve su mahvoldum :KK53:
Saat 14de bitecek ders. Açıııımmmmm kaptanım açççc:mad::mad::mad:
:KK23::KK70::KK70::KK70:
Keşke yanına activia hindi füme falan alsaydın

Canim ben @murya07 yla eslesmistim sonraki hafta senle olalimm :KK200:bireyselde 2 olmus kisiye hayir mi denir:KK76:

vuhuuu guzel menu.
Benim menum:
Sabah: 2 haslanmis yumurta, 2 tbe
Oglen: menemen, 2 tbe
Aksam: haslanmis et, 5yk bulgur pilavi, salata
Aralar: 2 portakal, 2 ceviz,3 kayisikurusu

Canim hosgeldin:KK200:
Tamam canım arkadaşım. :KK19:Çok öpüyorum.:KK200::KK200::KK15::KK15:

Back
X