Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi sizi anladik digwrleri nerde yaww
Bende 8 Mart potansiyeli olarak menümü paylaşayım :halay:

Kahvaltı
2 dilim kızarmış ekmek
2 kızarmış yumurta
Pınar beyaz
Çay

Ara
Türk kahvesi

Öğle
Biraz salata
1 tabak mercimek yemeği

Ara
Filtre kahve
2 Selanik gevreği

Akşam
1 kase tavuk suyu çorba

Ara
15 Antep fıstığı

Su: 1,5 lt ama uyuyana kadar içerim daha
Spor: 53 dk eliptik, 15 dk ağırlık çalışma

Hemen yazıyım:eek:

Uyanınca
1 bardak su

Kahvaltı
1 dilim süzme peynir
5 yeşil zeytin
2 çeri domates
Maydanoz
Yeşil çay

Ara
Büyük fincan Türk kahvesi
3 kuru kayısı

Öğlen
Z.pırasa
Yoğurt

Ara
1 yerli muz

Ara
3 kuru kayısı
Yeşil çay

Akşam
5 ızgara köfte
Salata

Ara
1 aktivia ananaslı

Ara
1 dilim ananas
2 çiğ köfte
Siyah çay

Su:3 litre
Spor:7000 adım avm de

mrb arkadaslar bugun ki menüm

saat 8
az sucuklu yumurta
2 zeytin
az peynir, acılı sos
1 dilim ekmek

öğlen 12.30
1 kase yayla corbasi
1 tabak kadar yogurtlu haslanmis karnıbahar
4 adet sarma

aksam 7
1 kase mercimek corbasi
firinda tavuk ve aci biber tursusu

1 saate yakin yürüyüş
1.5 litre su

Hastalıklardan dolayı geçirdiğim kötü haftadan sonra toparlanma çabasındayken, sabah tartıda 83,9 u gördüm:ruh::ruh::ruh:
dün regl oldum.kötü ,sancılı , ağrılı bir o kadar da ödemli geçiyor:işsiz:
ben artık kendime,bünyeme, kör talihime diyecek bir şey bulamıyorum:olamaz:
cumaya kadar ne kadarını halledebilirim hiçbir fikrim yok:silah:
moniciim tuhh. Halledersin ne kadar olsa da, hem odemse cabuk giderr.:KK49:
Günaydınlar
Tartıldımmm
61.0 kg çıktımmm :halay:
bak yaaa sopalik bu kizz:duduk:
gıcık mısın yaaaaa atalım bu zayıfı (boyu 1,68di yanlış bilmiyosam)
ortimm konuss atalim bence de:KK48:
Yeni uye basvurusuuu
hosgeldiiiinnn:KK3:
Selam kızlar 33 yaşındayım iki çocuk annesiyim 67 kilo ile ilk hamileliğimi geçirdin mi 86 kilo ile hamileliğimi sonlandırdım ikinci hamileliğimde de 76 kilo ile başladım 86 kilo ile yine doğumu sonlandırdım 2 sene öncesine kadar 65 kiloya kadar düşmüştüm lakin Hormonlu spiral Mirena artı bir senelik antidepresan tedavisi ve üzerine Yüzümdeki akne tedavisinden kaynaklanan roaccutane kullandım Metabolizmamı her şeyim vücudun beynim alt üst olmuştu sürekli bir şeyler yiyordum aldığım hiç boş durmuyor dur sürekli sürekli bir şeyler yiyordum endi kendime İnsülin direncinin olmadığını düşük olduğunu o söyleyerek tatmin ediyordum en son 2 hafta önce İnsülin direnci mi baktırdım da bütün tahlillerim de herşeyin normal olduğunu gördüm ve artık yemenin Ben de bir rahatsızlık olmaya başladığını fark ederek diyete başladım 70 66 100 kilogramla başladım diyete şu an 74 kilo 100 gram da devam ediyorum her sabah yaklaşık 45 dakika eliptik bisikletle spor yapıyorum artı ek paket programları ile hareketler yapıyorum imkanın olduğu sürece günde minimum 5 10000 adım atmaya çalışıyorum kalori hesabı yapıyorum uyku düzenimi düzenli tutmaya çalışıyorum çünkü düzenli uyku uyumanın hem vücuda hem de diyet programlarına çok güçlü desteği olduğunu düşünüyorum hedefim 63 65 kilogram arası
merhaba, ben 68bucuk kiloyum, hedef 58. 9 aylik bebegim var emzirme kilolarim icin ugrasiyorum ama bir yandan da yiyorum iste maalesef.:KK30:
hoş buldum.evet daha önce katılmıştım.az çok biliyorum tekrar okuyayım bi.33 yaşındayım 2,5 ve 1 yaşlarında iki oğlum var.doğum kilolarım birikti. kilom 70 hedefim 57.kamuda çalışıyorum.benden şimdilik bukadar.teşekkür ederim bu arada.:KK36:
canim hosgelmissin sendeee:KK25:
ay ben guru oldum hala mezun olamadım :skandal::skandal:
guruluga layik olman lazim artik orti:sampiyon:
20.000 beğeni almışım, kk bana guru diye ödül vermiş.
cok havaliii:KK8:
Takimda 20 kisi var belki burda kimse yok :KK12:o_O:duduk:

evet kızlar nerelerdesiniz medusa38 arkadaşımız doğruyu söylüyor
tum gun disardaydim giremedim tlfun sarji bitip geldim aksam eve. Bebeyi uyuturken bende uyumusum simdi uyandim:KK22:
Benim biiiiirrr sürü işim var kuzular. Arada bakıyorum. Kızkardeşim formasyon aldığı için onun çocukları da bende pazartesi salı günleri. Birde okul görüşmelerine gidiyorum. İlkokul araştırması kızım için. Eh Evi derle topla, çocukları yıka giydir yedir içir, yiyip içtiler bir daha topla. Ütüsü bulaşığı çamaşırı bitmiyor arkadaş bitmiyor. Ya da yetiştiremiyorum ben, çalışmaya mı başlasam naaapsam yaaa. Offfff
Calisirken insan daha tertipli duzenli oluyor nedense:KK53:
Siz yoktunuz 9.takima aktim geldim. Mefkurem gunun konusunu belirlemis
Zayiflayinca yapacaniz seyler istekler falan bizde mi boyle konular acsak
Biraz hayallesek mi
Yazin nasil olmak istiyoruz
:KK200::KK200:
bir kot bir tisort giyip cikmak istiyorum hem fit hem sadee:KK28:
Bu haftaki yarista wendy wendy seni tutuyorum
Bu hafta ogleden sonra bolbol vaktim var
Cuma gunu en cok kilo vereni ve en az vereni tum takimlarda paylasacagim benim imzam yok mesaj yazarim:KK14:
:KK70::KK70::KK70:
yazilmamam lazimmm:skandal:
Benim hayalim; Yazın düz kotlarımın üstüne siyah/beyaz düz basic tişörtler giyip çıkmak istiyorum mesela ben.

Göbeğim çıktı diye üstüme bol bişiler ya da hırka gibi bişi almak istemiyorum.
canim ortim yaaa hayalimiz bile ayni:KK19:
napiyim menuleri ilk gözümün önüne gelen veee napim ben emziriyorum diyen sendin :KK70:dilime doladım seni kurtulamazsin artik benden :KK62::KK62:

ah hayırlısı canim insallah :KK68:

Yumurta menusude nedir acep :KK8:
geçmiş olsun canim boşver haftaya toparlarsin

süpermiş yaaa bu arada boy kac :KK8:

yok canim emzirmiyorum ben trafik karışmış:confused:

:KK70::KK70:aynen

iste bizde gündüz çalışıp aksam ders yapiyoruz çok ihtiyacımız varya
evet ya emzirmiyor gibi basliyim diyete sute bisey olmaz zaten. Sadece kendime bahane emzirmekk. Morordek bana ilham olsunn:KK55:

Hadi sizi anladik digwrleri nerde yaww
kaptanim merak etme tilkinin donup dolasip gelecegi yer kurkcu dukkanii:deli:

Sutlu cilekli yulaf ezmesini bir daha o sekilde yemem. Geceden hazirlamistim yumusamasi icin. Pek benlik degilmis yulaf ezmesini yogurtla sevmeme ragmen bu halini sevmedim. İnstagramdaki hesaplara ozendimdi:KK53:

Back
X