Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ooo super vermıssın sende ınsallah
Sende vereceksin:KK66:
canım menün güzel ama dikkat ediyorum hiç spor yapmıyorsun bence yapsan daha hizli kilo verorain ve vücudun şekillenir. Ben sadece diyetin vücudu sarkittigina deriyi bollastirdigina inananlardanim bence birazda spor kat diyetine

vavvvvv sen baya manken falan olmuşsun :super:

bosver canim ya ne çalışması biz calisiyoruzda ne oluyor ayni isleri isten gelince yapiyoruz. Bak yoldayim daha eve gidip yemek yapicam sora cocugun derslerini yaptir makineye camasir at yatmadan ser onlari :KK51:cok yorucu yani
Kader ortagim benim:eğlence:
Bu arada bugün 2. Kez elipriğimi kullanıyorum.
Dizin nasıl oldu?
Ay bugün dışardaydım kıtlıktan çıkmış gibi bir saldırdım :mad: +8 çıkarım yarın sabaha çüş:skandal: ay midem bile bulanıyor:kusmuk:
:işsiz:
Amin canım hepimiz incecik olalım inşallah :KK200:

Aaa komplo teorileri :skandal:
Aaaaa.... kuru iftira kız. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sen nereden duydun?:ıslık: Yok oyle bisey:-):-)
Artık listedesin öyle bi lüksün yok.
Yarın +8 gelirsen cumaya -9 gelmek durumundasın
:KK57:

Menüm
07:30
2 h.yumurta

10:00
Yarin h.yumurta

1 d. ekmek

15:00
1 nesfit bar

18:00
5-6 yk sebzeli makarna
1 kase kofteli yogurt corbasi

Salata

2 L su
3 t.kahvesi

Aksam 1 t.kahvesi ve bitki cayi icicem.

Spor:
toplight toplight Kaptan'ım menum burada ben erkenden yazdım..o_O

Primim doldu valla yaşım tutsa emekliyim. Evde olmayı artık hakediyorum zati. Ama evde çok durmadığımdan aslında bu kadar iş. Hani boş gezenin boş kalfası gibi gözüktüm sen öyle diyince ama evden de eşim için çalışıyorum biliyorsunuz. Daha önce bahsetmiştim. Sadece ev işiyle kalsam ne güzel olurdu canım.
Bedava işçi :işsiz:
Ben esprisine yazdim canim oyle yoksa muhasebeci oldugunu biliyorum
Hem bende ev hanimiyim ogretmenlikte yan meslegim
Ev hanimligida buyuk bir is bence herkesler yapamaz :-)
Çok doğru diyorsun. Ben yapamıyorum mesela. Hergun ev işi hiç bana göre değil. Evde temizlik haftanın 1 günü olur canım. Hergun hergun olur mu:-):-):-)
Laf aramızda çok sıkılıyorum. :confused:

Dünkü menüm
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
3 tane yeşil zeytin
3 cherry domates
2sivri biber, maydanoz, salatalik

Oglen
Tavuk but salata

Akşam
2 köfte, 1 baget, 4yk kısır
Aralarda
1 bardak ayran
1 hurma
2 ceviz içi
3 minik mandalina
2.5lt su
Spora bu sabah başladım. Bugünkü menü ile yazarım.

Selamın Aleyküm kızlarrrrrrrrrr :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Herkese hayırlı sabahlar :KK68:

Bu ara yine ayağı yanmış kedi modundaydım :D evdeykende büyük kız sağ olsun çizimleri yüzünden laptopa el koydu ancak cepten giriyorum :KK53:
Bugün hesapta evde oturacaktım ama gece son anda yine bir gezme çıktı :KK48:
Arkadaşlar toplanacakmış ev sahibi ille Banuya da haber ver demiş arkadaşa :21: hatun ne zamandır davet ediyor hadi bu sefer bende geleyim dedim :KK48:

İnşallah bu günü de bol su ve kaçamaksız atlatırım ;)
Tabi hepimiz için geçerli ;) cumaya umarım herkes güzel rakamlar görürüz :21::21::21:

Hastalıklardan dolayı geçirdiğim kötü haftadan sonra toparlanma çabasındayken, sabah tartıda 83,9 u gördüm:ruh::ruh::ruh:
dün regl oldum.kötü ,sancılı , ağrılı bir o kadar da ödemli geçiyor:işsiz:
ben artık kendime,bünyeme, kör talihime diyecek bir şey bulamıyorum:olamaz:
cumaya kadar ne kadarını halledebilirim hiçbir fikrim yok:silah:

Ayşem nedir bizim bu ödemlerden çektiğimiz :KK48:
Ben geçen gün doktora gittim sonuç göstermeye o_O hem ödemi de söyleyeyim dedim meğer idrar yollarımda enfeksiyon varmış ve 3 litre suyun altına inme sakın hem ödemi atarsın hemde daha çabuk enfeksiyon temizlenir dedi ;)
Bakalım 2 gündür suyun dibine vuruyorum cumaya inşallah karşılığını alırım ;)
o_OGerçi bir iki güne regl olacağım ama kesinlikle çok azimliyim o ödemler de kilolarda gidecek :sampiyon:

canım kazenden ilk sayfayı düzenleme yetkisi istiyorsun o sana verince sen düzenliyorsun
haa tablo işi güzel o konuda da saolsun ördeğim halletti ben onun üzerinde düzenleme yapıyom değilse tablo beni aşıyor

Sağ olasın canım ;) hemen mesaj atıyorum bende Kazene ;)
Liste içinde Ördekimin kapısını çalarım :KK48: bizim kizlar bu ara yine ufak ufak salmaya başladı bir toparlanırlar inşallah liste gazıyla :21::21::21::21:

7000 adım atmışım:KK55:
eşim yemek yerken ben avm turladım:KK28:eşim aynen böyle oldu:KK57::skandal:
:KK70::KK70::KK70:

Süpersin canım aynen devam ;) içerde olmazsa dışarda yürürüz ;)
Bu arada sizin sitede spor salonu yokmuydu :KK64: sanki öyle hatırlıyorum ;) en azından kulaklıkları takıp koşu bandında da yürüyebilirsin ;)

Bilmez miyim. 15 yıl çalıştım bebeyim. Çocuklar olunca ara vereyim dedim. Oğlum anasınıfına başlayınca birkaç planımız var eşimle.
Ama çalışınca insan daha planlı programlı oluyor, ben öyleydim. Yorucuydu ama ev daha yorucu inanki.
bendec2. Cocugu dogurayim ara vericem belki temelli birakirim. Evet su bir gercekki calisinca cok yoruluyorsun ama daha planli oluyorsun mesela ayseninde dedigi gibi temizlik haftada 1 defa :temizlik:evde olsak o süpürge hergun mutlaka açılır. Herseyin ayri bir zorlugu var işte:KK19:

canim bende sanahlari yaziyorum yazicam birazdan

Ayy kızlarrr çok fena bir kaçamak yaptımmm :olamaz::KK42:

Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği

Öğlen: domates çorbası , bulgur pilavı

Akşam: tavuk dürüm, soda

Su:2 lt spor: 1 saat yürüyüş
hangi kaçamak tavuk durumse o kadarda kacamak sayilmaz hani:sus:

Hem kocamaan tavuk dürüm yedim uzun zamandır beyaz ekmek yemiyordum hem de iki tane şerbetli kurabiye yedim . Diyet çöp oldu yani bugün :KK42:
iste serbetli tatlı yakaladim o kaçamaği kötü olmuş cezalandir hemen kendini:sopa:

Sende vereceksin:KK66:

Kader ortagim benim:eğlence:

Dizin nasıl oldu?

:işsiz:

Aaaaa.... kuru iftira kız. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Sen nereden duydun?:ıslık: Yok oyle bisey:-):-)

:KK57:
ve biz yine yollarda :eğlence:

bendec2. Cocugu dogurayim ara vericem belki temelli birakirim. Evet su bir gercekki calisinca cok yoruluyorsun ama daha planli oluyorsun mesela ayseninde dedigi gibi temizlik haftada 1 defa :temizlik:evde olsak o süpürge hergun mutlaka açılır. Herseyin ayri bir zorlugu var işte:KK19:

canim bende sanahlari yaziyorum yazicam birazdan

hangi kaçamak tavuk durumse o kadarda kacamak sayilmaz hani:sus:

iste serbetli tatlı yakaladim o kaçamaği kötü olmuş cezalandir hemen kendini:sopa:

ve biz yine yollarda :eğlence:
Ben şimdi ofise girdim. Mesaim başladı bile :(

Günaydın kizlar
Dünkü menüm
Sabah ve öğle
1 simit
Yesil cay
Ara
3 hurma
Nescafe sade
Yesil cay
Akşam
Izgara tavuk 2 avuc ici kadar
Bulgur pilavi
Yoğurt

3 lt su
40 dakika yürüyüş
700 ip atlama

Sabah ise giderken kahvalti edemedim. Arkadaşlar simit almış onuda gec yiyebildim. O yuzden ogle sabah bir oldu.bende ogle aramda 40 dk yürüyüş yaptim.

Back
X