- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.921
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolanıyorum tatlım takımlar,günlükler vs.
Sende vereceksinOoo super vermıssın sende ınsallah
Kader ortagim benimcanım menün güzel ama dikkat ediyorum hiç spor yapmıyorsun bence yapsan daha hizli kilo verorain ve vücudun şekillenir. Ben sadece diyetin vücudu sarkittigina deriyi bollastirdigina inananlardanim bence birazda spor kat diyetine
vavvvvv sen baya manken falan olmuşsun
bosver canim ya ne çalışması biz calisiyoruzda ne oluyor ayni isleri isten gelince yapiyoruz. Bak yoldayim daha eve gidip yemek yapicam sora cocugun derslerini yaptir makineye camasir at yatmadan ser onlaricok yorucu yani
Dizin nasıl oldu?Bu arada bugün 2. Kez elipriğimi kullanıyorum.
Ay bugün dışardaydım kıtlıktan çıkmış gibi bir saldırdım+8 çıkarım yarın sabaha çüş
ay midem bile bulanıyor
![]()
Aaaaa.... kuru iftira kız.Amin canım hepimiz incecik olalım inşallah
Aaa komplo teorileri![]()
Artık listedesin öyle bi lüksün yok.
Yarın +8 gelirsen cumaya -9 gelmek durumundasın
Menüm
07:30
2 h.yumurta
10:00
Yarin h.yumurta
1 d. ekmek
15:00
1 nesfit bar
18:00
5-6 yk sebzeli makarna
1 kase kofteli yogurt corbasi
Salata
2 L su
3 t.kahvesi
Aksam 1 t.kahvesi ve bitki cayi icicem.
Spor:
Bedava işçiPrimim doldu valla yaşım tutsa emekliyim. Evde olmayı artık hakediyorum zati. Ama evde çok durmadığımdan aslında bu kadar iş. Hani boş gezenin boş kalfası gibi gözüktüm sen öyle diyince ama evden de eşim için çalışıyorum biliyorsunuz. Daha önce bahsetmiştim. Sadece ev işiyle kalsam ne güzel olurdu canım.
Çok doğru diyorsun. Ben yapamıyorum mesela. Hergun ev işi hiç bana göre değil. Evde temizlik haftanın 1 günü olur canım. Hergun hergun olur muBen esprisine yazdim canim oyle yoksa muhasebeci oldugunu biliyorum
Hem bende ev hanimiyim ogretmenlikte yan meslegim
Ev hanimligida buyuk bir is bence herkesler yapamaz![]()
Sen erken yazinnca gozden kacmis yuruyuse mi ciktin yoksa
Al benden de o kadar haftada 1 yeterliBedava işçi
Çok doğru diyorsun. Ben yapamıyorum mesela. Hergun ev işi hiç bana göre değil. Evde temizlik haftanın 1 günü olur canım. Hergun hergun olur mu
Laf aramızda çok sıkılıyorum.![]()
Hep üstüne gitmekten bu kilolar. Yoksa çok zayıfız bizsorma ,her yerden üstüne üstüne geliyorlar kızın olmaz ki canım![]()
Yok henuz cikmadim canim kizimi okula gonderince cikicam insallah..Sen erken yazinnca gozden kacmis yuruyuse mi ciktin yoksa![]()
Ohhh... mis gibi tertemiz olmuş ellerine sağlıkSuralari bir silip supureyim de sabahlydznp temiz temiz acsin dukkanii
Uyuyim erken kalkcam sabah cilt bakimi randevum var![]()
![]()
Günaydın kaptanım. Evet yollardayım
Hastalıklardan dolayı geçirdiğim kötü haftadan sonra toparlanma çabasındayken, sabah tartıda 83,9 u gördüm
dün regl oldum.kötü ,sancılı , ağrılı bir o kadar da ödemli geçiyor
ben artık kendime,bünyeme, kör talihime diyecek bir şey bulamıyorum
cumaya kadar ne kadarını halledebilirim hiçbir fikrim yok![]()
canım kazenden ilk sayfayı düzenleme yetkisi istiyorsun o sana verince sen düzenliyorsun
haa tablo işi güzel o konuda da saolsun ördeğim halletti ben onun üzerinde düzenleme yapıyom değilse tablo beni aşıyor
7000 adım atmışım
eşim yemek yerken ben avm turladımeşim aynen böyle oldu
![]()
bendec2. Cocugu dogurayim ara vericem belki temelli birakirim. Evet su bir gercekki calisinca cok yoruluyorsun ama daha planli oluyorsun mesela ayseninde dedigi gibi temizlik haftada 1 defaBilmez miyim. 15 yıl çalıştım bebeyim. Çocuklar olunca ara vereyim dedim. Oğlum anasınıfına başlayınca birkaç planımız var eşimle.
Ama çalışınca insan daha planlı programlı oluyor, ben öyleydim. Yorucuydu ama ev daha yorucu inanki.
canim bende sanahlari yaziyorum yazicam birazdan@wendigo @nilsubmoni
0zlem
lydznp
prensesss016 @balpamuk @bluedolphin @besbb9
gben menuler nerde bir eds04 yazdi sanirim menu yu digerleri nerede
hangi kaçamak tavuk durumse o kadarda kacamak sayilmaz haniAyy kızlarrr çok fena bir kaçamak yaptımmm
Sabah: 1 haşlanmış yumurta , 1 dilim çavdar ekmeği
Öğlen: domates çorbası , bulgur pilavı
Akşam: tavuk dürüm, soda
Su:2 lt spor: 1 saat yürüyüş
iste serbetli tatlı yakaladim o kaçamaği kötü olmuş cezalandir hemen kendiniHem kocamaan tavuk dürüm yedim uzun zamandır beyaz ekmek yemiyordum hem de iki tane şerbetli kurabiye yedim . Diyet çöp oldu yani bugün![]()
ve biz yine yollardaSende vereceksin
Kader ortagim benim
Dizin nasıl oldu?
Aaaaa.... kuru iftira kız.
Sen nereden duydun?Yok oyle bisey
![]()
Ben şimdi ofise girdim. Mesaim başladı bilebendec2. Cocugu dogurayim ara vericem belki temelli birakirim. Evet su bir gercekki calisinca cok yoruluyorsun ama daha planli oluyorsun mesela ayseninde dedigi gibi temizlik haftada 1 defaevde olsak o süpürge hergun mutlaka açılır. Herseyin ayri bir zorlugu var işte
canim bende sanahlari yaziyorum yazicam birazdan
hangi kaçamak tavuk durumse o kadarda kacamak sayilmaz hani
iste serbetli tatlı yakaladim o kaçamaği kötü olmuş cezalandir hemen kendini
ve biz yine yollarda![]()
Sen cok erkencisin canim yaaa 8 de sanirim is başı. Ben daha yoldayım benim mesai 9 da basliyorBen şimdi ofise girdim. Mesaim başladı bile![]()