- 11 Mart 2013
- 9.618
- 13.001
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #274.941
gunaydın
kızlar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün telafi edersin canım.Hem kocamaan tavuk dürüm yedim uzun zamandır beyaz ekmek yemiyordum hem de iki tane şerbetli kurabiye yedim . Diyet çöp oldu yani bugün![]()
Sutlu cilekli yulaf ezmesini bir daha o sekilde yemem. Geceden hazirlamistim yumusamasi icin. Pek benlik degilmis yulaf ezmesini yogurtla sevmeme ragmen bu halini sevmedim. İnstagramdaki hesaplara ozendimdi![]()
Çok şükür geçti ama bu hafta kontrole gitmem lazımdı. Haftaya artık.Sende vereceksin
Kader ortagim benim
Dizin nasıl oldu?
Aaaaa.... kuru iftira kız.
Sen nereden duydun?Yok oyle bisey
![]()
Bedava işçi![]()
Aayyy neyseki ben uyanmıştımGunaydinnnn
Sabah sabah opiyorum hepinizi sulu sulu, uyanin diyee![]()
Takviye gıda olduklarından iştah açabildiğini biliyorum. Ama ödem vs sanmam yapsın. Düzenli olmasa da bende kullanıyorum.Bilen varsa cevaplasin lutfen
Demir hapi, d vitamini, kalsiyum magnezyum takviyesi, omega 3 hapi kilo aldirir mi odem yapar mi?
Aynen tatlim toparlanma zamani geldi geciyor bileTakim olarak bi saldik sanki yine kendimizi bi ara baya bi gaza gelmiştikdukanlar falan. Bende 57 ye düştüm bi rahatlama geldi sanki bi 55 olup mezun olamadim
ne yapmak lazimki acep biri bize acil ayar cekmeli sanki yine
ille biri olmali
![]()
Bilen varsa cevaplasin lutfen
Demir hapi, d vitamini, kalsiyum magnezyum takviyesi, omega 3 hapi kilo aldirir mi odem yapar mi?
Wawww muhtesemsin bebegim sabah sabahBu arada günayyddııınnnnnn 5. Takımın azimli kızları.
20 dk eliptik tamamlandı
0zlem orticim den aşağı kalmiyim di mi
![]()
Bu gece ufaklik uyudu anlasilan erkencisin yoksan kv de oldugun icin mi erken kalktinGunaydinnnn
Benim şartlar oldukça ağır canım. Haftanın 6 günü sabah 8 akşam 6 çalışıyorum.Sen cok erkencisin canim yaaa 8 de sanirim is başı. Ben daha yoldayım benim mesai 9 da basliyor
Bilen varsa cevaplasin lutfen
Takviye gıda olduklarından iştah açabildiğini biliyorum. Ama ödem vs sanmam yapsın. Düzenli olmasa da bende kullanıyorum.
wendy eczaci en iyi o bilir
Hadi bu sefer sen ayar çek hepimizeTakim olarak bi saldik sanki yine kendimizi bi ara baya bi gaza gelmiştikdukanlar falan. Bende 57 ye düştüm bi rahatlama geldi sanki bi 55 olup mezun olamadim
ne yapmak lazimki acep biri bize acil ayar cekmeli sanki yine
ille biri olmali
![]()
Aman be ne öptün öyle ıslak ıslak.Gunaydinnnn
Desteği sen veriyorsun canım.Aşkolsun. Eşime verdiğim desteği hiç böyle düşünmedim.