Günaydın 5. Takimin sürekli kacamak yapan kizlari
Hani kacamaksiz yarismaniz kimsenin menüsünün altinda kacamak yapilmadi yazmiyo

yok çok şiştim yok odemim var

kizlar bi toparlanalim yaaa
Yarışmalarda güm olmuş kimin kiminle yaristiginin farkinda bile değilim

Farkindamisiniz bilmem ama mart geldi

koca kış geçti ciddi yol kateden bi arkadaşımız olmadi bile

herkes burayi çok sevdi gitmemek için zayiflamiyor galiba

kizlar yanlis anlamayin ama ben 38 bedenim küçücük bi göbeğim var sadece eritmeye çalıştığım geldigimden beri bi hafta sonu kaçamağı yaptim uyariyi aldim ceki duzen verdim kendime

nerde oldugumu amacimi ve buranin bi takim oldugunu veren arkadaslara haksizlik yapmamam gerektigini anladim

ya burdan gidicektim yada kurallara uyucaktim

Ben bu kiloma ragmen kalmayi tercih ettim. Ama bakiyorumki kimsede ayni ozveriyi göremiyorum. Kimse kimsenin menüsünü tam anlamiyla elestirmiyor. Surekli bi kereden bisey olmaz yarin dengelersin yorumlari görüyorum. Anlıyorum amacimiz tabiki birbirimizi kirmak değil ama bidaha yapilmamasi icin en uygun bicimde elestirilmeli herkes. Ben aysenin bana yaptigi elestiriyle kendimi topladim ki asla ona kizmiyorum

cok hakliydi birileri cabalarken birilerinin keyfine bakmasi hic hos bo durum degil

inanin cuma gunleri yarisma sonuclarina bakarken kim nekadar vermis diye bakmiyorum. Acaba takimin yuzdesi kac olmus kaçıncı olmusuz diye bakiyorum

simdi gercekten bi kendimize gelelim lütfen yoksa grup zayiflama yarismasi olmaktan cikti benden söylemesi.
Kaptaninm yanlis telafuzlarda bulunduysam affola ama durumumuz bu malesef