Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın 5. Takimin sürekli kacamak yapan kizlari
Hani kacamaksiz yarismaniz kimsenin menüsünün altinda kacamak yapilmadi yazmiyo:duduk: yok çok şiştim yok odemim var:KK11:kizlar bi toparlanalim yaaa
Yarışmalarda güm olmuş kimin kiminle yaristiginin farkinda bile değilim:ukala:
Farkindamisiniz bilmem ama mart geldi :sopa:koca kış geçti ciddi yol kateden bi arkadaşımız olmadi bile:KK43: herkes burayi çok sevdi gitmemek için zayiflamiyor galiba :KK19: kizlar yanlis anlamayin ama ben 38 bedenim küçücük bi göbeğim var sadece eritmeye çalıştığım geldigimden beri bi hafta sonu kaçamağı yaptim uyariyi aldim ceki duzen verdim kendime :KK67: nerde oldugumu amacimi ve buranin bi takim oldugunu veren arkadaslara haksizlik yapmamam gerektigini anladimEn Büyük KKya burdan gidicektim yada kurallara uyucaktimEn Büyük KK
Ben bu kiloma ragmen kalmayi tercih ettim. Ama bakiyorumki kimsede ayni ozveriyi göremiyorum. Kimse kimsenin menüsünü tam anlamiyla elestirmiyor. Surekli bi kereden bisey olmaz yarin dengelersin yorumlari görüyorum. Anlıyorum amacimiz tabiki birbirimizi kirmak değil ama bidaha yapilmamasi icin en uygun bicimde elestirilmeli herkes. Ben aysenin bana yaptigi elestiriyle kendimi topladim ki asla ona kizmiyorum :KK19:cok hakliydi birileri cabalarken birilerinin keyfine bakmasi hic hos bo durum degil:sinirli: inanin cuma gunleri yarisma sonuclarina bakarken kim nekadar vermis diye bakmiyorum. Acaba takimin yuzdesi kac olmus kaçıncı olmusuz diye bakiyorum:KK5: simdi gercekten bi kendimize gelelim lütfen yoksa grup zayiflama yarismasi olmaktan cikti benden söylemesi.
Kaptaninm yanlis telafuzlarda bulunduysam affola ama durumumuz bu malesef:KK43::KK43::KK43:
nasıl güzel yazmışsın bu hafta çocukların dr meselesi 14. takımdaki kaptan olayı işyerindeki işler vs derken takımla fazla ilgilenemedim ama browniler kekler tatlılar havada uçuşmuş
ptesi diyarbakır ve şırnak a gidip çarşamba gün döneceğim ondan sonra sıkı tutmak gerkiyor

MERHABA KIZLAR DÜN YAZAMADIM MENÜMÜ ŞİMDİ YAZIYORUM
KAHVALTI: HAŞ YUMURTA, 1 TK MARMELAT, 1DLM KÖY EKMEĞİ, 1TK KAYMAK
ÖĞLE: 7TANE MERCİMEK KÖFTESİ, 2 SB AYRAN
AKŞAM:2 TABAK BAKLA YEMEĞİ, 1 KASE YOĞRT
ARA ÖĞÜN: MUZ, 6TANE HURMA,6 FINDIK
SPOR YOK, SU: 1,5 L
İSHALİM HALA DEVAM EDŞİYOR BU ARADA :/
AKŞAM ÇOK GAZIM DA OLDU BAKLA GAZ YAPAR MI ACABA
Canim kilo verme doneminde olduguna gore kahvaltin sanki biraz odul gibi olmus marmelat kaymak
Ogle fazlasiyla mercimek koftesi yemisin
Aksam uzerine bakla muz hurma dikkat edersen fazlasiyla kh agirlikli olmus
Ogunlerin birinde canin istedigini yiyorsan digerlerinde dikkat etmelisin
İshalin de tamamen bu menunun sonucu marmalat kaymak mercimek hurma bakla
Mercimek ve bakla gaz yapar hurma ve marmelat tatli ishal
Ara ogunde hurma yemek istediginde sabahtan sonraki aranda tercih et
Sayida 3 u gecme derim cunku kalorisi yuksek iki kalorili meyveyi bir arada yeme
Bunlar beni m sana onerbileceklerim umarim isine yarar

evet kızlar yarın cuma bakalım bu sessizlik hayra alamet olsur umarım yarın görüşeceğiz
deneme sürecindeki arkadaşlar
whitedaisy84 whitedaisy84 bu cuma kilo da bildirmedin sanırım vazgeçtin
M morrigann
murya07 murya07
evlaefe evlaefe ve @beyazinci kızlar sizinde mesaj sayılarınız ve menü belirtip belirtmediğinizi kontrol ederek yarın ekleyeceğim eğer listeye girmeye niyetli iseniz özellikle bu dönem ilk sayfadaki kurallara uymalısınız

not morrigan 16.02. den bu güne 38 msj
murya07 16.02 den bu yana 30 msj ama ptesiden beri mesaj yazmamışsın dün siteye girmişsin en son
evlaefe 20.02 de takıma gelmişsin bugüne kadar 32 mesaj
beyazinci 16.02. den bugüne toplam 20 mesajın var

Son düzenleme:
MERHABA KIZLAR DÜN YAZAMADIM MENÜMÜ ŞİMDİ YAZIYORUM
KAHVALTI: HAŞ YUMURTA, 1 TK MARMELAT, 1DLM KÖY EKMEĞİ, 1TK KAYMAK
ÖĞLE: 7TANE MERCİMEK KÖFTESİ, 2 SB AYRAN
AKŞAM:2 TABAK BAKLA YEMEĞİ, 1 KASE YOĞRT
ARA ÖĞÜN: MUZ, 6TANE HURMA,6 FINDIK
SPOR YOK, SU: 1,5 L
İSHALİM HALA DEVAM EDŞİYOR BU ARADA :/
AKŞAM ÇOK GAZIM DA OLDU BAKLA GAZ YAPAR MI ACABA
6 tane hurma mı :KK57:

evet kızlar yarın cuma bakalım bu sessizlik hayra alamet olsur umarım yarın görüşeceğiz
M morrigann
murya07 murya07
evlaefe evlaefe ve @beyazinci kızlar sizinde mesaj sayılarınız ve menü belirtip belirtmediğinizi kontrol ederek yarın ekleyeceğim eğer listeye girmeye niyetli iseniz özellikle bu dönem ilk sayfadaki kurallara uymalısınız

murya07 16.02 den bu yana 30 msj ama ptesiden beri mesaj yazmamışsın dün siteye girmişsin en son
Tamamdır :)) ;)

M morrigann
murya07 murya07

Kaptan çalışıyor :) maşallah kaptanım.

nilsub nilsub ben icip geldim kahvemi ciciiimm sagolasin:KK19:
Bende simdi iciyorum yeni oturdum walla sabah 8:30 dan beri ayaktayim
Buyuk oglum okula gidince kahvalti yapip ciktik esimde vardi nevresim falan degistirdim mobilyacilari dolastik eve gel yemek hazirla cocuklari doyur masayi topla esimi ise gonder yeni oturabildim
Daha da bi suru is bekler beni

Back
X