• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Organik horozlu salata yansin yaglar:rapci:
IMG_20180224_143815~2.webp

Bende 2 bebe istiyorum arada 3 yas zor mu oluyoro_O
Ben sevmiyorum pek elmali kurabiye. Elmali kismini siyirip yerim evde:KK53:

@Lunya acti, acaba gizliden boyle biz yiyelim kilo alalim diye mi?:KK48::KK70: yemicez lunyaa yemicezzzz

:tokat::tokat::tokat::tokat::tokat:
Hemen buzluga koy.

di mi ya ben sok:KK70:

irademiz saglam diye 70 kilo oldukk:cry::cry::cry:

yarasinnn yaglar erisinnn kaslar gelissinn:KK73:
çocuk gibi Güzellik Varmı Allah'ım olmayanlara da nasip etsin inşallah iki çocuk arasında 3 yaş sorun ya çok azalacak yaş farkı ya da fazla olacak ortası olunca çok kavga oluyor Kısmetse inşallah bundan sonra 3. çocuğu planlıyorum

çocuk gibi Güzellik Varmı Allah'ım olmayanlara da nasip etsin inşallah iki çocuk arasında 3 yaş sorun ya çok azalacak yaş farkı ya da fazla olacak ortası olunca çok kavga oluyor Kısmetse inşallah bundan sonra 3. çocuğu planlıyorum
Ben 3. Çocuğu düşünemiyorum:işsiz:

Birikmiş 810 mesaj :KK57:
Napiyonuz kızlar :halay:
Benim tartım bozuldu dün yazamadım sağolsun küçük yaramazim her şeyi bozuyor, kumanda, tartı, düdüklü tencere. ..:olamaz:
Bugün doktor kontrolünde tartildim 63 olmuşum.

Merciiii :KK66:

Heryerım donuyor lakin:rolleyes:

Şimdi düşünme Zaten canım Bir 20 yıl sonrasını düşün ailenin evladın kardeşin ananın babanın o zaman kıymeti çıkıyor

:confused:
Ay biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme dese:KK70:

O direk elmalı kurabiye yedi merak etme:KK70:

Yemedim :63:

Birikmiş 810 mesaj :KK57:
Napiyonuz kızlar :halay:
Benim tartım bozuldu dün yazamadım sağolsun küçük yaramazim her şeyi bozuyor, kumanda, tartı, düdüklü tencere. ..:olamaz:
Bugün doktor kontrolünde tartildim 63 olmuşum.

Hoşgeldin canım.

Ay biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme dese:KK70:

Ay Nilgün bi insan daha ne ister yaaa, aferin yapmıyorsun, çamaşır kurut bari üstünde.

TV nin tam karşısında:işsiz:

Back
X