- 15 Şubat 2016
- 15.901
- 44.815
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.501
Organik horozlu salata yansin yaglar

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimi yaaa ben acsam herkes aç olsun takım ruhuEn sinir olduğum şey, ben yemiyorsam kimse yemesin zaten![]()
çocuk gibi Güzellik Varmı Allah'ım olmayanlara da nasip etsin inşallah iki çocuk arasında 3 yaş sorun ya çok azalacak yaş farkı ya da fazla olacak ortası olunca çok kavga oluyor Kısmetse inşallah bundan sonra 3. çocuğu planlıyorumBende 2 bebe istiyorum arada 3 yas zor mu oluyor
Ben sevmiyorum pek elmali kurabiye. Elmali kismini siyirip yerim evde
@Lunya acti, acaba gizliden boyle biz yiyelim kilo alalim diye mi?yemicez lunyaa yemicezzzz
Hemen buzluga koy.
di mi ya ben sok
irademiz saglam diye 70 kilo oldukk
yarasinnn yaglar erisinnn kaslar gelissinn![]()
Ağlama canım ya bir elma dilimle üzerine biraz ceviz biraz tarçın oh misAğlıcam şimdi.
Arada 3 yaş pekte iyi değilmiş o zaman :)
Anam siz ikinizde aynı dönemlerde aynı cinsiyetlere hamişmişsiniz. Anlatın başka ortak nokta ne var :)
Oooo süperEki Görüntüle 2115492 benım gıbı yakın gıtsın calorılerı
Eki Görüntüle 2115492 benım gıbı yakın gıtsın calorılerı
Ben 3. Çocuğu düşünemiyorumçocuk gibi Güzellik Varmı Allah'ım olmayanlara da nasip etsin inşallah iki çocuk arasında 3 yaş sorun ya çok azalacak yaş farkı ya da fazla olacak ortası olunca çok kavga oluyor Kısmetse inşallah bundan sonra 3. çocuğu planlıyorum
O direk elmalı kurabiye yedi merak etmeAğlama canım ya bir elma dilimle üzerine biraz ceviz biraz tarçın oh mis
MerciiiiOooo süper![]()
Heryerım donuyor lakinYa bizim burda Deniz yokböyle manzarayla güzellikle yürünmez mi
![]()
Şimdi düşünme Zaten canım Bir 20 yıl sonrasını düşün ailenin evladın kardeşin ananın babanın o zaman kıymeti çıkıyorBen 3. Çocuğu düşünemiyorum![]()
O direk elmalı kurabiye yedi merak etme![]()
Ay biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme deseMerciiii
Heryerım donuyor lakin
Şimdi düşünme Zaten canım Bir 20 yıl sonrasını düşün ailenin evladın kardeşin ananın babanın o zaman kıymeti çıkıyor
![]()
Bende benimkilerin arasinda 5 yas var yaklasik kucuk olan abisine pek duskunBen 3. Çocuğu düşünemiyorum![]()
Salonda degilmi yap isteAy biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme dese![]()
TV nin tam karşısındaSalonda degilmi yap iste
Ay biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme dese![]()
Daha ne olsun vincmi cagiralim eliptige oturtmak icinTV nin tam karşısında![]()
O direk elmalı kurabiye yedi merak etme![]()
Birikmiş 810 mesaj
Napiyonuz kızlar
Benim tartım bozuldu dün yazamadım sağolsun küçük yaramazim her şeyi bozuyor, kumanda, tartı, düdüklü tencere. ..
Bugün doktor kontrolünde tartildim 63 olmuşum.
Ay biri de beni zorla eliptige görürse elinde kırbaç 45 dk yapmadan inme dese![]()
TV nin tam karşısında![]()
Ay bende bu akşam yapayım bariAksamda eliptige cıkıcimm![]()
Yok artık canım vallahi başlayacağım artık her akşam süper diziler var onları izlerken başlayacağımYemedim
Hoşgeldin canım.
Ay Nilgün bi insan daha ne ister yaaa, aferin yapmıyorsun, çamaşır kurut bari üstünde.