• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

5. Takim Spor Listesi

1.gben
70dk yuruyus
100 twister
10dk yalanci eliptik

2.prensesss
45 dk tempolu yürüyüş
1000 ip atlama

3.

ah canim yaaa ilk okurken @bluedolphin in kendi annesi ölmüş zannettim :KK57: Allah iyiligini versin canim yaaa :eek:sonradan düştü jeton :KK45:Allah uzun omurler versin canim annecigine @bludolphin
Allah korusun. Allah uzun ömürler versin hepimizin Annesine. Annesi vefat etmiş olan arkadaşların da Annelerinin mekanı cennet olsun.

image.webp

25.02.2018, Pazar günü kahvaltımı evde yapmak büyük mutluluktu. İşyerimle ilgili yetiştirmem gereken bir çalışma olduğundan 2 gündür evde çalışıyorum. Bu arada sizlerin de halinizi hatrınızı soramadım. Dilerim hepiniz iyisinizdir.
Kahvaltımı geç saatte, saat 11:00 gibi yaptığım için arada ara öğün olarak tarçınlı yoğurt yedim. İçine Balparmak'ın Apitera Zen'inden 1 çay kaşığı attım, meyve yerine. doğadan'ın kayısılı form çayından içtim. Akşam yemeğimde ise 100 gr yağsız biftek ızgara, haşlanmış brokoli, cherry domates yedim ve 1 su bardağı kefir içtim.
Haftaiçinde de çok yoğun günler geçirdim. Burada gelişmeler olmuş. Şimdi biraz okuyabildim. Gerçekten de kapanıyor mu Zayıflama Yarışmaları bölümü? :KK43:

Oyyy mide bulantisi zor olur yaaa
Zencefilli çay ictim faydası oldu biraz
Allah korusun. Allah uzun ömürler versin hepimizin Annesine. Annesi vefat etmiş olan arkadaşların da Annelerinin mekanı cennet olsun.
Amin:dua:
Sağol canım:KK19:
Eki Görüntüle 2115932
25.02.2018, Pazar günü kahvaltımı evde yapmak büyük mutluluktu. İşyerimle ilgili yetiştirmem gereken bir çalışma olduğundan 2 gündür evde çalışıyorum. Bu arada sizlerin de halinizi hatrınızı soramadım. Dilerim hepiniz iyisinizdir.
Kahvaltımı geç saatte, saat 11:00 gibi yaptığım için arada ara öğün olarak tarçınlı yoğurt yedim. İçine Balparmak'ın Apitera Zen'inden 1 çay kaşığı attım, meyve yerine. doğadan'ın kayısılı form çayından içtim. Akşam yemeğimde ise 100 gr yağsız biftek ızgara, haşlanmış brokoli, cherry domates yedim ve 1 su bardağı kefir içtim.
Haftaiçinde de çok yoğun günler geçirdim. Burada gelişmeler olmuş. Şimdi biraz okuyabildim. Gerçekten de kapanıyor mu Zayıflama Yarışmaları bölümü? :KK43:
Harika görünüyor afiyet olsun

image.webp

Merhabalar Arkadaşlar,
Benim evde 2 gündür durumum bu şekilde. İşten eve iş getirdim.
Cumartesi yürüyüş yapamadım. Pazar günü de 30 dakikalık bir yürüyüşüm oldu hava almak için.
Sakın spor yapmıyor zannetmeyin, işlerimi bir kolaylayayım bu yürüyüşsüz günlerin acısını çıkarıcam. Her gün minimum 10000 adım yapıcam. ;)

image.webp

Dün öğle yemeği yemeyip, ara öğün olarak 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi ve biraz yulaf kepeği ile yaptığım yulaf lapasını, 1 yerli muzu ve 4 çileği yedim, 1 kupa kayısılı form çayı içtim. Gün içinde de taze naneli, maydanozlu, mandalina ve limonlu detoks suyumu içtim.

Eki Görüntüle 2115932
Kolay gelsin insallah rahatlamissindir tatlim

Kizlar paylasimdaki problemler hallexildi insallah bir daha bu sekilde sinanmayiz
Siz yapmazsiniz biliyorum ama paylasimda herhangibir tartisma falan olursa sakin mudahil olmayin bana yada yardimcilarima soyleyin siz arafa harcanmayin gerci oyle birsey olacagini sanmiyorum ama gene de onlem icin soyleueyim
Bu diyet yarismalari topiginin huzurlu bir sekilde devam etmesi icin kavga gurultu huzursuzluk olmamasi gerekiyor huzur ortamini yeni sagladik

Kizlar paylasimdaki problemler hallexildi insallah bir daha bu sekilde sinanmayiz
Siz yapmazsiniz biliyorum ama paylasimda herhangibir tartisma falan olursa sakin mudahil olmayin bana yada yardimcilarima soyleyin siz arafa harcanmayin gerci oyle birsey olacagini sanmiyorum ama gene de onlem icin soyleueyim
Bu diyet yarismalari topiginin huzurlu bir sekilde devam etmesi icin kavga gurultu huzursuzluk olmamasi gerekiyor huzur ortamini yeni sagladik
Hayırlı olsun o zaman:halay:

Çok şükür kaptanım. Bu iyi habere sevindim.:KK19::KK200::KK200:
Söyledikleriniz hep aklımda olacak.
İçiniz rahat olsun bu konuda.:KK5:

Back
X