- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.621
Hayirdir sende grip mi olacaksin yoksaKahvaltıya oturduk ay çok halsizim bugün
Bebiş mi uyumadı sen yerini mi yadirgadin başka evde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirdir sende grip mi olacaksin yoksaKahvaltıya oturduk ay çok halsizim bugün
Bebiş mi uyumadı sen yerini mi yadirgadin başka evde
Yarın regli günüm hafif mide bulantısı halsizlik çekiyorumHayirdir sende grip mi olacaksin yoksa
Oyyy mide bulantisi zor olur yaaaYarın regli günüm hafif mide bulantısı halsizlik çekiyorum![]()
Allah korusun. Allah uzun ömürler versin hepimizin Annesine. Annesi vefat etmiş olan arkadaşların da Annelerinin mekanı cennet olsun.5. Takim Spor Listesi
1.gben
70dk yuruyus
100 twister
10dk yalanci eliptik
2.prensesss
45 dk tempolu yürüyüş
1000 ip atlama
3.
ah canim yaaa ilk okurken @bluedolphin in kendi annesi ölmüş zannettimAllah iyiligini versin canim yaaa
sonradan düştü jeton
Allah uzun omurler versin canim annecigine @bludolphin
O saate kadar ne yaptın
Geçmiş olsunYarın regli günüm hafif mide bulantısı halsizlik çekiyorum![]()
Zencefilli çay ictim faydası oldu birazOyyy mide bulantisi zor olur yaaa
AminAllah korusun. Allah uzun ömürler versin hepimizin Annesine. Annesi vefat etmiş olan arkadaşların da Annelerinin mekanı cennet olsun.
Sağol canımGeçmiş olsun
Harika görünüyor afiyet olsunEki Görüntüle 2115932
25.02.2018, Pazar günü kahvaltımı evde yapmak büyük mutluluktu. İşyerimle ilgili yetiştirmem gereken bir çalışma olduğundan 2 gündür evde çalışıyorum. Bu arada sizlerin de halinizi hatrınızı soramadım. Dilerim hepiniz iyisinizdir.
Kahvaltımı geç saatte, saat 11:00 gibi yaptığım için arada ara öğün olarak tarçınlı yoğurt yedim. İçine Balparmak'ın Apitera Zen'inden 1 çay kaşığı attım, meyve yerine. doğadan'ın kayısılı form çayından içtim. Akşam yemeğimde ise 100 gr yağsız biftek ızgara, haşlanmış brokoli, cherry domates yedim ve 1 su bardağı kefir içtim.
Haftaiçinde de çok yoğun günler geçirdim. Burada gelişmeler olmuş. Şimdi biraz okuyabildim. Gerçekten de kapanıyor mu Zayıflama Yarışmaları bölümü?![]()
Çok teşekkür ederim Nilgüncüğüm. Sevgilerimle.Zencefilli çay ictim faydası oldu biraz
Amin
Sağol canım
Harika görünüyor afiyet olsun
Kolay gelsin insallah rahatlamissindir tatlimEki Görüntüle 2115932
25.02.2018, Pazar günü kahvaltımı evde yapmak büyük mutluluktu. İşyerimle ilgili yetiştirmem gereken bir çalışma olduğundan 2 gündür evde çalışıyorum. Bu arada sizlerin de halinizi hatrınızı soramadım. Dilerim hepiniz iyisinizdir.
Kahvaltımı geç saatte, saat 11:00 gibi yaptığım için arada ara öğün olarak tarçınlı yoğurt yedim. İçine Balparmak'ın Apitera Zen'inden 1 çay kaşığı attım, meyve yerine. doğadan'ın kayısılı form çayından içtim. Akşam yemeğimde ise 100 gr yağsız biftek ızgara, haşlanmış brokoli, cherry domates yedim ve 1 su bardağı kefir içtim.
Haftaiçinde de çok yoğun günler geçirdim. Burada gelişmeler olmuş. Şimdi biraz okuyabildim. Gerçekten de kapanıyor mu Zayıflama Yarışmaları bölümü?![]()
Hayırlı olsun o zamanKizlar paylasimdaki problemler hallexildi insallah bir daha bu sekilde sinanmayiz
Siz yapmazsiniz biliyorum ama paylasimda herhangibir tartisma falan olursa sakin mudahil olmayin bana yada yardimcilarima soyleyin siz arafa harcanmayin gerci oyle birsey olacagini sanmiyorum ama gene de onlem icin soyleueyim
Bu diyet yarismalari topiginin huzurlu bir sekilde devam etmesi icin kavga gurultu huzursuzluk olmamasi gerekiyor huzur ortamini yeni sagladik
Haftasonu biraz toparladım, haftaiçinde devam edeceğim canım. Sağolasın.Kolay gelsin insallah rahatlamissindir tatlim
Bende de mide bulantısı oldu bu sefer. Erken başlar gibi oldu ve normal başlama tarihine kadar bulantı oldu. Ne kadar etkili hormonlar, değil mi?Zencefilli çay ictim faydası oldu biraz
Amin
Sağol canım
Harika görünüyor afiyet olsun
Sorma canım sabahtan beri üzerimden tır geçmiş gibi başım da ağrıyorBende de mide bulantısı oldu bu sefer. Ne kadar etkili hormonlar, değil mi.
Çok şükür kaptanım. Bu iyi habere sevindim.Kizlar paylasimdaki problemler hallexildi insallah bir daha bu sekilde sinanmayiz
Siz yapmazsiniz biliyorum ama paylasimda herhangibir tartisma falan olursa sakin mudahil olmayin bana yada yardimcilarima soyleyin siz arafa harcanmayin gerci oyle birsey olacagini sanmiyorum ama gene de onlem icin soyleueyim
Bu diyet yarismalari topiginin huzurlu bir sekilde devam etmesi icin kavga gurultu huzursuzluk olmamasi gerekiyor huzur ortamini yeni sagladik