• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

pisiciklerimm:KK200:
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat:KK19:
artık 2 takımımız var:KK36:
ben hep buradayım,siz de beni bırakmayın olur mu?:cry:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

dn:kedimi vermemmmmm
OZRdA0.gif
Eskiden cansu kaptanken giderdim izlemeye almistim artik sana kahveye geliriz :-)

evet akşamları. illa çocuklara bi şeyler veriyorum. bu ara kek ve magnolya yaptım . hafta sonu yaptım . az az yedim. normalde oturur adam akıllı yerim de tuttum kendimi.
bazen fıstık ayıklıyorum çocuklara. bazen fındık kırıyorum. işte ben de yiyorum. canım çekiyor . yemesem iyi. ya da sabah saatlerinde yesem neyse. akşam olmuyor . haklısın. bunu bırakacağım inşallah . akşam greyfurt yiycem. umarım .o_O
Aslında meyveler de cok masum degil, sırf şeker diyebiliriz. Akşamları en iyisi yoğurt ye :KK53:
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat:KK19:

OZRdA0.gif
Hayırlı uğurlu olsun monisim
Eminim cok başarılı olacaksın
Tabi ki seni ve takımını asla yalnız bırakmayacağız, siz artık kardeş takımımızsınız :KK200::KK200:

Kizlar bazi menulere bakiyoruz begenmediklerimize yorum yapiyoruz yenmemesi gerekenleri soyluyoruz morordekin kac tavsiyesini gordum
Kaptanim dunden tartilin dedi uygulayan cok az
Sonra uygulamiyorsunuz
Sonra arti oluyor
Sonra uzuluyorsunuz
Herkeste bir isteksizlik iradesizlik
Canla basla vermeye calisip ta olmayanlara bisey demiyorum
Kimi arkadaslarda guzel spor yapiyor ama yediklerini ancak dengeliyor
Hadi uyanin kizlar
Sadece uzulmekle moral bozmakla olmaz birazda duzeltmeye calisalim yanlislari
çok güzel yazmışsın doğru söze ne denir

OZRdA0.gif
seni nasıl bırakırız aşkolsun

Katılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.

Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım

lydznp lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
@besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
@gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı :KK53:
@esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
nilsub nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz :KK200:
@0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
@wendigo hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
@balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz
Hastayım yatıyorum mide bulantısı dan gebericem sabahtan beri ağzıma lokma koymadim

Son düzenleme:
hayırlı geceler pisiciklerim:KK3:
çok mutlu mesudum ,Baharım püsküütüm yuvasına döndü, şenlendik:KK36:
2 gündür fıldır fıldır dışarılardayım:KK55:çok keyifli 2 gün geçirdim:21:dün lydznp lydznp ayşem ve inatettimolacak inatettimolacak özgem ile birlikte:KK200:
bugün de annem ve ablamlaydım:KK28:
şu an yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim:ruh::ruh::ruh:
bu haftam duygusal depremlerle geçti,mutsuz oldum yedim,mutlu oldum yedim:KK22:2 gündür su içmediğimi farkettim:KK35:
yarın sabah eski düzenime dönüyorum inşallahHoppa
cumaya var 5 günüm ,toparlanmama yetmesini umut ediyorum:silah:
birazdan, bayılmadan yatarım:uykucu::uykucu::uykucu:
güzel, misler gibi uyuyalım sabaha musmutlu kalkalım inşallah:KK36:
iyi geceler:KK15:
O günün güzelliği senden ve inatettimolacak inatettimolacak Özge'den di datlum :KK200::KK19:

Back
X