• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ee bosever 10 u git yat tatlim sersem gibisindir
bunu okuduktan sonra kendimi yatakta buldum
O 1 dilim baklava için bana bazı sözler verilmişti? Hani nerede? :sopa:
:olamaz:
Ay sözümü geri aldım 5te uyuyup birkaç saat uykuyla durduğunu unutmuşum.
Yarın yaparsın gben gben :KK15:
canimmm evet maalesef ayni gun yapamadim bugun hallettim bile sabahtann 1 saat callanetics yapildiii:KK200:
hayırlı geceler pisiciklerim:KK3:
çok mutlu mesudum ,Baharım püsküütüm yuvasına döndü, şenlendik:KK36:
2 gündür fıldır fıldır dışarılardayım:KK55:çok keyifli 2 gün geçirdim:21:dün lydznp lydznp ayşem ve @inatettimolacak özgem ile birlikte:KK200:
bugün de annem ve ablamlaydım:KK28:
şu an yorgunluktan ve uykusuzluktan bayılmak üzereyim:ruh::ruh::ruh:
bu haftam duygusal depremlerle geçti,mutsuz oldum yedim,mutlu oldum yedim:KK22:2 gündür su içmediğimi farkettim:KK35:
yarın sabah eski düzenime dönüyorum inşallahHoppa
cumaya var 5 günüm ,toparlanmama yetmesini umut ediyorum:silah:
birazdan, bayılmadan yatarım:uykucu::uykucu::uykucu:
güzel, misler gibi uyuyalım sabaha musmutlu kalkalım inşallah:KK36:
iyi geceler:KK15:
yaaaa inanmiyorummm bulusmaaaa hem de bensizz:KK11::skandal:
Günaydın herkeseee... Bu gece 3’te uyandım ve bir daha uyuyamadım. Uzun aradan sonra midemin de acılar içinde olduğunu hissettim. :))) sanırım uyuyamadığım için....
Bugün yeni bir diyete başlıyoruz. medusa38 medusa38 ’cımın koçluğuyla... :KK36:

Sabah ki menümüz;
-otlu veya mantarlı omlet + Smoothie

Hadi bakalım güzel başlangıçlar olsun herkese.:KK200:
bakkk bunlar da saklidan medusayla gorusuyorr:skandal:
merhaba , günaydın . güzel paylaşımlar var . sevdim burayı. fikir edinmek için de güzel . tarif vs .
benim de fazla 3 kilom var . çok değil ama gitmiyor
güzel paylaşımlar var . sevdim burayı. fikir edinmek için de güzel . tarif vs .
hosgeldin dilekcimmm, ilham perimiz olursun bizimm cipcitir halinle maasallahh
canım Son zamanlarda yapılan araştırmalarda ve bu Canan Karatay'ın yaptığı çalışmalarda da 2 ogun beslenmeye tavsiye ediyorlar ben o yüzden iki ögün beslenmeyi Alıştırdım gibi kendimi bazen üç öğün yediğim oluyor ama o zaman da günü çok şişkin geçiriyorum Filtre kahve kullanıyorum bazı gunlerde Filtre kahve yaptıktan sonra yaptığım kahvenin telvesini de yiyorum inanılmaz tok tutuyor metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum ve çok lezzetli :KK66:
yavrum en son ne zaman kan tahlili oldun bilmiyorum ama demirini bir kontrol ettir. Kahve telvesi yemenin hosuna gitmesi demir eksikliginden oluyormus basima geldi ordan biliyorum.:KK54:

Katılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.

Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım

lydznp lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
@besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
gben gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı :KK53:
@esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
nilsub nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz :KK200:
@0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
wendy wendy hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
balpamuk balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz
sabah yavruyu babannesine verip biraz daha uyudum uyaninca kahvalti hemen arkasindan spor ordan misafirlik. Ne var tahmin edin, elmali pasta, mercimekli. Yemiyorumm:KK47:
teşekkür ederim canımcım:KK60:
ben hep burdayım :KK19:
hayirli olsunnnnn monicimm :KK8::KK9:
Yaşanan bazı olaylar moral ve motivasyonumu düşürmüştü. Ama kaptanım ve arkadaşlar sağolsun beni rahat bırakmadılar. Vazgeçtim. Şimdi bende döndüm diyelirim :KK66:
bak yaaa bir daha gidersen cok fena olur ha:sinirli:
pisiciklerimm:KK200:
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat:KK19:
artık 2 takımımız var:KK36:
ben hep buradayım,siz de beni bırakmayın olur mu?:cry:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

dn:kedimi vermemmmmm
OZRdA0.gif
kaptan olmus derdi kedi:KK70: bakalim sen ne saceceksin armanizii:KK19:
Spor yapmadığı her halinden belli. mevcut spor listesinden haberi bile yok :KK48::KK48::KK48:
var ama orayi kimse kontrol etmiyor ki cok sıkıcı.
Eyvah eyvah 3gün uğramadım takımın mitivisi gidicikmiş :rolleyes:
gidiyo iste yaz surekli:KK20:

Sağol canım inşallah İsa da gelip gidip öpüyor üzüldü yavrum
gecmis olsunnn yavrumm hemen iyiless:KK16:

boyum 170 .
normalde kilom 52-53 dür .
3. doğumdan sonra hala o kiloya düşemedim .
Merhaba, hoş geldin aramıza.
Bana kalırsa senin diyet ile kilo vermek değilde sporla bunu yapman gerekir. Sanıyorum görünüşte hoşuna gitmeyen yerler var. Sporla daha şekilli bir bedene sahip olabilirsin. Ayrıca tartıya bakma. Bazen tartıda kilo almış görünürken inceliyorsun. Benim 1 hafta 1,5kiloya yakın fazlam vardı ama ölçü aldığımda her yerden 1-3cm arası incelmiştim.:rolleyes:
Aynada görüntü farkedildiği için meraktan ölçtüm sadece. son kilolarda sloganımız bu bizim.
"Tartı hiçbirşey, görüntü herşeydir" ;)
arkadaşım benden 10 kilo fazla ama hiç kilolu görünmüyor . çünkü kemikli kadın . yağı yok . kası çok ve kemikleri ağır .
ben ise ince kemikliyim . yani ben 62 kilo olduğumda lıkır lıkır oluyorum . her yerim yağlı oluyor .
o yüzden .
Her yerin yağlı değil işte. Her yerin gevşek. sıkılaşman lazım. Bunun için de spor spor spor :110:

abowww :KK35::KK35:
bacım sen yanlış mı geldin:KK57::KK57:
barındırmazlar seni burada saçını neym çekerler:KK4:kıskanırız:63: ortadan cartt diye çatlayıveririz:confused::confused:
biz burada ortalama 1,50- 1,60 arası boylarda,60-100 kg ler de, kendi halimiz de top misali yuvarlanan bol yağlı hatuncuklarız:ıslık::KK48:
hoşgeldin canım :KK19:

anne ördeğim hadi iyisin kurtuldun elimizden:KK19: yolacak yeni çıtırımız var:KK70::KK70::KK70:
:KK70::KK70::KK70::KK70:

hayırlısı olsun .
kahve içecğim şimdi. sabah beri 2 bardak su içebildim . su da içmek istemiyorum bugün
teşekkür ederim canım:KK200:
bol bol su içmeye çalış Hoppa

yaaaa inanmiyorummm bulusmaaaa hem de bensizz:KK11::skandal:

hayirli olsunnnnn monicimm :KK8::KK9:

kaptan olmus derdi kedi:KK70: bakalim sen ne saceceksin armanizii:KK19:

:KK16:
evett sensiz buluştukk:süslü:kız sen nerdeydin ki:KK64:

teşekkür ederim:KK200:

heralde şekerim kedi önemli:KK70:

Sağol canım inşallah İsa da gelip gidip öpüyor üzüldü yavrum
Yaa kıyamammm yerim onu :KK200:
canimmm evet maalesef ayni gun yapamadim bugun hallettim bile sabahtann 1 saat callanetics yapildiii:KK200:
Süpersiiiinnnn :KK9::KK9:
sabah yavruyu babannesine verip biraz daha uyudum uyaninca kahvalti hemen arkasindan spor ordan misafirlik. Ne var tahmin edin, elmali pasta, mercimekli. Yemiyorumm:KK47:
Anneanne & babaanneler olmasa napardık :KK48::KK48:

Yeme sakın yeme :KK48:

Merhaba, hoş geldin aramıza.
Bana kalırsa senin diyet ile kilo vermek değilde sporla bunu yapman gerekir. Sanıyorum görünüşte hoşuna gitmeyen yerler var. Sporla daha şekilli bir bedene sahip olabilirsin. Ayrıca tartıya bakma. Bazen tartıda kilo almış görünürken inceliyorsun. Benim 1 hafta 1,5kiloya yakın fazlam vardı ama ölçü aldığımda her yerden 1-3cm arası incelmiştim.:rolleyes:
Aynada görüntü farkedildiği için meraktan ölçtüm sadece. son kilolarda sloganımız bu bizim.
"Tartı hiçbirşey, görüntü herşeydir" :KK66:

Her yerin yağlı değil işte. Her yerin gevşek. sıkılaşman lazım. Bunun için de spor spor spor :110:
haha. her yerim yağlı gibi geliyor bana. haklısın . sporla olur diyorsun bu iş .
tamam.

25.02.2018, Pazar günü menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
cherry domates
1
NASIL BİR UYGULAMA CANIM SPOR İÇİN Mİ
Evet. Uygulamanın sahibi Doris Hofer fitness eğitmeni. Onun egzersiz videolarını yapıyoruz. Blogunda sağlıklı diyet yemek tarifleri ve bilgilendirici yazılar da paylaşıyor.

Daima fit grubumuz bugun acilisini yapti ilk menusude benden gelsin spor listemizide alta ekleyim belki bakmak isteyen olur :-)

Sabah
Uyaninca limonlu su 2 bardak
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
Ara
Kahve
Bir cay bardagi greyfurt suyu
Ogle
Zeytinyagli yesil fasulye
Aksam
Tavuk sote
Cacik
Yuruyus
10.000 adim
15 dakika plates bantla kol omuz bacak esnetme
Listedeki hareketler
Su 3 lt
Unuttum burdan dosya eklenmiyo ekstra olarak eklerim spor listesini

25.02.2018, Pazar günü menüm:
Sabah:
1 haşlanmış yumurta
5 siyah zeytin
cherry domates
1

Evet. Uygulamanın sahibi Doris Hofer fitness eğitmeni. Onun egzersiz videolarını yapıyoruz. Blogunda sağlıklı diyet yemek tarifleri ve bilgilendirici yazılar da paylaşıyor.
siz yazınca baktım . kadın 42 yaşında ama fıstık gibi. 3 tane de çocuğu varmış . maşallah .
işte benim de idealim böyle olmak tabi. ama spor da şart . benim hayatımda spor yok . inşallah olur .

Katılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.

Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım

lydznp lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
@besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
gben gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı :KK53:
@esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
nilsub nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz :KK200:
@0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
wendy wendy hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
balpamuk balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz
Tamam canım tamam :110:

Yaa kıyamammm yerim onu :KK200:

Süpersiiiinnnn :KK9::KK9:

Anneanne & babaanneler olmasa napardık :KK48::KK48:

Yeme sakın yeme :KK48:
marul yiyorum:kk77::kk77: cok sukur evet anneanneler babaanneler saglikla mutlu yasasin insaallah hep guzel gunlerini gorsunler:KK200:
haha. her yerim yağlı gibi geliyor bana. haklısın . sporla olur diyorsun bu iş .
tamam.
Canim bence tartidansa olculerini al sen onlari veri olarak kullan. Nette aratirsan gorursun daha kilolu oldugu fotograflari paylasan sporcular var cok daha zayif gorunuyorlar, yaglarini kasa cevirdikleri icin.
Spor listesi aylik
bende katilicamm kurallara bir daha bakiyimm. Sporda bu liste mi takip edilecek.

Back
X