• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buluşalım derlerse mecburen giderim artık. takım ruhu diye. Hoppa
Bi de anlamasınlar onlardan sıkıldığımı yoksa buralara beni sokmazlar. :-):-):-)
sen hangi şehirde yaşıyorsun?
Takim ruhunu korumakk onemliii dogru soyluyosun ben olmasam da bulusun bari:confused: Benim ev İzmirde, su sira kocam yurtdisinda memlekette takiliyorum Konyadayim su an. Haftada evdeyim insaallah:rapci:

gben gben
Bugun ben wendigo ozlem esra menulerimize bak ayni programi uyguluyoruz
Sporda attigim listeki baslangic seviye hic zor degil
Ve ekstra en az 30 dakika yuruyus
Ekstra spor yapan olacak tabii bunlar en alt seviyeler
Bize takilirsan baklava yok kacamak yok bir ay her hafta listelerimiz degisecek

aboww gben hemşoymuşuz kız
Ooo kaptanim bana torpil yaparsin artik menulerde, mevlana yiyemiyorum geldigimden beri birbucuk ay oldu:KK53::KK70:
gben gben
Bugun ben wendigo ozlem esra menulerimize bak ayni programi uyguluyoruz
Sporda attigim listeki baslangic seviye hic zor degil
Ve ekstra en az 30 dakika yuruyus
Ekstra spor yapan olacak tabii bunlar en alt seviyeler
Bize takilirsan baklava yok kacamak yok bir ay her hafta listelerimiz degisecek
1 ay kacamaksizlik mi:skandal:su an yapabilecegimi dusunmiyorum ben bosuna motivasyonunuzu dusurmeyim:oops: ama spor tablonuza eslik edicem:KK54:

samsung health de ben sadece adımsayarı bılyorum bi karıştırayım
Oooo neler var neler
Screenshot_20180226-172905.webp
Screenshot_20180226-172915.webp

Laksam yemegi 5 yemek kasigi ev yogurt
Keten tohumu
Chia
Tarcin
1 kirmuzu elma

Ama oncesinde 1 haslanmis yumurta ve yarin greyfutr yedim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 137
Gecmis olsun tatlim dikkat et bu seneki gripler gecmiyormus
Teşekkür ederim kaptanım aynen bu seneki gripler gerçekten geçmiyor inş benim çabucak geçer
Katılıyorum sana medusacım.
Ben beğendiğim menülere genelde yorum yapmıyorum beğen butonuna basıyorum sadece. Ama kafamın attığı menülere yorum yapmadan duramıyorum.

Kimselerden ses yok, nerelerdesiniz?
Bi içtima alalım bakalım

lydznp lydznp kafan bozuldu farkındayız ama yarışa devam ediyoruz, lütfen uğra arada
besbb9 besbb9 sen de artık daha aktifsin sanırım, günlük menülerini bekliyoruz
gben gben daha uyanamadın mı? Yoksa dünkü yediğin baklavanın vicdan azabı mı :KK53:
@esd_04 sen de pek yazmıyorsun, elinden geldiğince uğramaya çalış
nilsub nilsub sen de genelde yazardın işlerin var sanırım bugün, organik menülerini görmek istiyoruz :KK200:
@0zlem sen de menü yazmaz oldun sanki ya da ben mi hatırlamıyorum, hafızam beni yanıltabiliyor
wendy wendy hu huuuuu sen de yaz lütfen menülerini salma sakın, bak bu hafta da artıydın, eksiye düselim artık :)
@balpamuk seni de daha sık aramızda görmek istiyoruuuz
aynen daha aktifim artık yazacağım menülerimi canım

teşekkür ederim canımcım:KK60:
ben hep burdayım :KK19:

pisiciklerimm:KK200:
10.takım açıldı ve ben orada elimden geldiğince ve desteklerinizle kaptanlık yapmaya gayret edicem.Sizsiz olmaz ,sizler de beni yalnız bırakmadınız bırakmazsınız o yüzden içim rahat:KK19:
artık 2 takımımız var:KK36:
ben hep buradayım,siz de beni bırakmayın olur mu?:cry:
:KK15::KK15::KK15::KK15::KK15:

dn:kedimi vermemmmmm
OZRdA0.gif
tebrik ederim canım :)

Hastayım yatıyorum mide bulantısı dan gebericem sabahtan beri ağzıma lokma koymadim
geçmiş olsun canım dikkat et kendine

hee . tamam . 4-5 kilo fazlası olup daha ince görünmek .
güzelmiş .
gerçekten incecik görünüyor çünkü.
çok da enerjik . aslında spor hayatımıza güzel şeyler katıyor. seratonin salgılanıyor .ama işte benim bahanelerim çoktu. videolara bakacağım . sağ ol .
merak ettim . haketler zor mu diye bakmak istiyorum.plates yaptım 3-4 yıl ama yıllar önceydi.
yani 9 yıl önce . düzenli yaptım. çok da iyi hissediyordum. daha dik yürüyordum vs .
canım hoşgeldin Büşra ben

Yaz tatilinde mesela 3 ogun beslenmeye geçtim 11 kilo aldım Aslında çalışırken daha kolayıma gidiyor benim canım çünkü zaman çabuk geçiyor evde biraz daha zor geliyor enerjinin düşük oluyorsa almanı tavsiye ederim Ben şu an vitamin takviyesiyle alıyorum spor yaparken de enerjimi yükseltiyor
bi denicem bakalim bu hafta 2 öğün beslenmeyi annemlerde kaliyorum bu hafta kahbalti etmem zor oluyor. Sabahlari activia yogurt yiyip is yerimde ogleyle sabahi birlestiricem evden goturucem biseyler aksamda yine evde yerim bide ara öğün yaparim hem vucudumada degisiklik olur belki şaşırır

aşkolsun .
herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo vardır illa ki.
seni 55 mutlu eder .
beni 53 mutlu ediyor . ki kendini en hafif en enerjik hissettiğim kilo bu.
canim yanlis anlama tamamen iyi niyetimle yazdim. Cok cabalama yaninsen anur cuburu kes bide spor yap yeterli olur bence. Taniki herkes iyi hissettigi kiloda mutludur. Benim cevremdekilerde esim dahil cok kiziyo diyet yapmama ama ben 55 olunca mutlu olucam biliyorum

53 kilo iken böyle görünüyorum . kötü değil sanki.
canim aslinda biraz zayif gibisin 53 te sanki cokta iyi degil gibi

Menüm
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kibrit kutusu peynir
3 adet zeytin
Domates
Peynir

Ara 2 adet ceviz

Öğle
balkabağı çorbası
3 yemek kaşığı bulgur pilavı