• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam pisiciklerim :KK3:
menümü paylaşayım uyumadan:KK72:

uyanınca
1 bardak su

sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
maydanoz,2 çeri domates
1 dilim tam buğday ekmeği
yeşil çay

ara
yok

öğle
yarım tabak etli nohut
2 y.kaşığı yoğurt
1 y.kaşığı zerdeçal

ara
yaseminli yeşil çay
3 kuru kayısı

ara
yok

akşam
5 y.kaşığı et sote

ara
türk kahvesi şekersiz

ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 bardak sıcak su

su:3 litre
spor:yok

yarın başlayayım o zaman jilliana bende hiç devam ettiremiyorum ya hergün farklı bişy yapıyorum spor olarak inş bunu yapmayı başarırım canım bende kefiri hiç sevemedim yanlız değilsin :)

hedefe 4 filo kaldı tabi asıl hedefe daha coooook var canım squatgirlden yapıyorum ara ara benim kalçam biraz fazla orayı eritmek istiyorum daha çok gaza geliyorum bir hafta çok iyi yapıyorum sonra bırakıyorum iradem çok zayıf diyettede öyleydim Allah’tan onda şuan iradeliyim darısı sporun basına

ooo sen bugün baya yoğunmuşsun canım güle güle kullan esyalarını
Evet sana da benimki gibi kademeli hedef koymuştuk :) bak ilk hedefe az kalmış. Bu aslında biraz motivasyon kaynağı olmalı senin için. Katılım pek azdı ama gayet güzel kilolar verdin. :nazar:
Sporu eklemenin zamanı gelmiş bile ;)
Birsuru video var youtube da. Bence hepsini bi dene derim. Leslie ile başlamıştım ben. Ama pek sevmedim. Sonra jillian'a geçtim ama o sıra kilom fazla olduğu için pek hoplamalı zıplamalı kardiolar yapmamam gerekiyordu. Sonra jessica'yi buldum. O daha hareketiydi hoşuma gitti. Şimdi kilom azaldı diye ilk aşk jilliana döndüm ama kızımla videodan spor yapmak çok zor. Hareketleri zaten biliyorum diye kafama göre takılıyorum arada. Ip atla. O da süper bi egzersiz :rapci:

Dünkü menu gelsin
Kahvaltı
1dilim ekmek
5tn zeytin 1kk peynir ve haşlanmış yumurta

Öğlen
1 kepçe mantar çorbası cacık salata

Ara
15 tane cig fındık

Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
2yk bulgur pilavı
Az tavuk salata
2.5lt su
Spor yok.
Akşamki çorba ve pilav yanyana olmadı farkındayım. En çok dikkat ettiğim şeyi yanlış yaptım:(
Spor olsa iyiydi ama enerjim yoktu :(

Herkese günaydın. Musmutlu bir gün dilerim hepinize :KK36::KK36::KK36:
canim hosgeldin :KK19:seni tekrar aramizda gördüğüme cok sevindim :KK68:ne yalan söyleyim üzülmüştüm sen gidince :cry:hatta itiraf edeyim mitivisyonum yerlere düştü süründü :KK42:abartmiyorum dönüşüne en cok ben sevindim:KK5::KK71:buraları sessiz olunca bizde kabugumuza cekiliyoruz malesef ne kadar cok sohbet okadar mitivisyon :KK9:cok yazamiyorum bazen ama yazılanların hepsini okuyorum kizlar fikir aliyorum iyiki varsiniz :KK19:

Gunaydin kizlar
Dün sabah tartilmadigim icin kilomu bildirmemistim. Bu sabah tartildim 57.2 malesef pazar sabahida öyle gelmistim 2 gündür hic degisiklik olmamis üzüldüm :KK42: bu hafta sp haftasi yapıcaktım ama olmadi. Bugun sabah kayisili activia yedim. Yanimdada süt yogurt elma lor peyniri ve karışık salata var. Yemdgi yanimda getirmezsem o gün zor geciyor.
Sabitim takildim kaldim aslunda kendimi daha sıkı hissediyorum bu yüzden bende ölçülerimi almaya karar verdim. Ben ölçülerimi hic almadim bilmiyorum suan en son gecen sene almistim sanki. Bakalim yarin yazarim sizede:KK19:

Gunaydin 5. Takım'ın güzel hatunları..:KK3:
Saat 7:30'da güzelce kahvaltimi yaptim.. Kahvemi ictim.. Bitki cayimi demledim. Şimdi de eliptik uzerindeyken sizlere yazıyorum. :KK6:
GÜNAYDINNNN..:KK68:
günaydın
ben de şimdi kahve içiyordum .
kahvaltımı 6 :30 da yaptım.

Hepsi masum gibi gözüksede birarada cok fazla olmus canim abartmissin gibi:olamaz:kitliktanmi ciktin ne yaptin :KK57::KK48:
canım işte benim az yediğim bu
inan tuttuğum zamanlarda bu masumları yiyorum.
tutmasaydım o bitterin tamamını ya da yarısını yerdim .bak tuttum 1 küçük kare yedim.

abur cubur yemedim hiç olmasza diyorum .
xenforo-smilies-kk57.gif

Back
X