- 25 Nisan 2009
- 34.326
- 39.785
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #275.881
Bu sabahki kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
1 yeşil ekşi elma
5 zeytin
1 küçük portakal
1 dilim peynir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çocukken Annem çok geçirirdi Ama şu an içemiyorum lezzeti hiç hoşuma gitmiyor Aslında vücut için çok faydalıKizlar kefire ben de basladim kabizlik demesek de sindirim guclugu ws diyelim ben evde yapiyorum hazirlardan daha iyi tavsiye ederim evde mayalayin
Eğer evdeysen ufaklık her uyuduğunda Sen de uyu canımemziren anneler olarak yiyeceklere saldirmalarimiz emzirdigimizden degil uykusuz kaldigimizdan demek
Gunaydiiiiinnnnnn aksam 10da uyuduuimcok uyandim gece ama olsunn
![]()
Bravooo30 dk eliptik an itibariyle bitmistir..
Birazdan ip atlicam..![]()
GunaydınlarrrHerkese günaydın. Musmutlu bir gün dilerim hepinize![]()
emziren anneler olarak yiyeceklere saldirmalarimiz emzirdigimizden degil uykusuz kaldigimizdan demek
![]()
Gunaydinlarr
Guzel bir gun sizlerle olsun
Miyawwwgünaydınnn pisiciklerim![]()
YAPMAK ZOR MU? BEN DE KIZIMA YAPMAYI DÜŞÜNÜYORUM DAKizlar kefire ben de basladim kabizlik demesek de sindirim guclugu ws diyelim ben evde yapiyorum hazirlardan daha iyi tavsiye ederim evde mayalayin
Ben de 30 günde kilo ver'i yükleyeyim canım.Kizlar dun aksam @bluedolphin in bahsettigi squatgirl u indirdim alt vucut icin guzel hareket videosu var onu yaptim
Bir de kim soylemisti hatirlamiyorum 30 gunde kilo ver diye bu sabah da 1.gunden basladim
BEBEĞİN KAÇ AYLIKTI SENN CANIM? UYKULARI DÜZENE GİRDİ Mİemziren anneler olarak yiyeceklere saldirmalarimiz emzirdigimizden degil uykusuz kaldigimizdan demek
![]()
NE KDR SÜREDE FAYDASINI GÖRDÜN CNMkesinlikle tavsiye ederim müthiş bi sıkılasma sağlıyor
Ergin Kırbaç'ın videolarına bakayım. Teşekkürler paylaşımın için Ayşeciğim.internetten hitt ve sıkılaşma, ağırlık egzersizlerine bakmanı tavsiye ederim. @bluedolphin 'in squatgril, youtube ve instagramda da ergin kırbaç'ın egzersiz videoları tam sıkılaşmak ve kas yoğunluğunu arttırmaya yönelik etkili videolar. 1-2 hareket öğrendikten sonra videoya da ihtiyaç duymadan kendin yapabilirsin. Tartıya takılma lütfen
Bak bu hatunun bir yazısını okudum. spor eğitmeni olmadan önce kilosu daha azmış. Şimdi 4-5 kilo fazlam var ama 1 beden daha inceyim diyordu. Aklına not olarak yaz bunu lütfen
GÜNAYDIIIINgünaydın arkadaşlarım![]()
Evet canım. Sağlıklı yaşam için öncelikle. Doris aynı kiloda olup egzersiz yapan biri ile egzersiz yapmayan birinin görünüm olarak çok farklı olacağını, egzersiz yapanın daha sıkı bir görünüme sahip olacağını söylüyor.siz yazınca baktım . kadın 42 yaşında ama fıstık gibi. 3 tane de çocuğu varmış . maşallah .
işte benim de idealim böyle olmak tabi. ama spor da şart . benim hayatımda spor yok . inşallah olur .