• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gel bacım gel kaptan yardımcısı emziriyor bu takımda :KK48:
Kendini tanıtır mısın bize :)
Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak :dua::dua::dua:

Arkadaşlaaarrr... Ay bu aralr fazla vakit ayıramıyorum yaa :(( Ev yerleşmesi beni çok yordu hala da yoruyor ve bitmedi. Kopuyorum diye üzülüyorum çünkü an be an takip edip yorum yazamıyorum size. Şimdiye kadar idare ettiğiniz için de çok teşekkür ederim... Herşeye rağmen diyetimi bozmadan devam ediyorum. Sorumluluğumun farkındayım merak etmeyin. :)) Az biraz düzenimi kurabilirsem çok daha rahat bir şekilde buraya vakit ayırabileceğim. Az kaldı artık sona geliyorum çok şükür....

Bu sabah ki kilom 63.4 çıktı. Yani bu 100 gr ileri200 gr geri durumu nedir bilmiyorum. Bugün canım inanılmaz tatlı istedi. Sanırım yine regl yaklaşıyor.

Bu arada rezonans terapisinden sonra canım gerçekten tatlı iatemiyor. Canımın istediği tek tatlı hurma oluyor genelde ama tabii ben onu bile yememek için kendimi tutuyorum. Birde gerçekten normal iekerli bir tatlı yersem rezonanasın etkisi bozuluyor. Çünkü zihin o tadı yeniden hatırlıyor ve yine istemeye başlıyor. Bunu bildiğim için de asla bir gıdım bile tatlı yemiyorum. Anlayacağınız bu rezonans işi beni psikolojik olarakta tutuyor. Bu da önemli birşey bence. Bu anlamda işe yaradığını söyleyebilirim artık size.

Bugünkü menümü de unutmadan paylaşayım hemen.

Sabah;
-Lorlu omlet
-Dünden kalan smoothie

Ara;
-yeşil çay
-kahve

Öğle yemeği yiyemedim zaten sabahki smoothie de çok şişirmişti.

2. Ara;
-biraz peynir
-yeşil çay
-kahve

Akşam;
-2 kase vicdan çorbası
-2-3 yaprak kıvırcık

Akşam akşam bir dilim Alman pastası
sketch-1519763859358.webp
:confused:mı Yersin sen alsana cezası

Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak :dua::dua::dua:
Oyy minikmis daha yavrucuk, Allah bağışlasın
Şu anda sadece emziriyorsan zaten zamanla toparlayacaksındır. Birazcık da yediklerine dikkat edersen hedefine ulaşırsın.
Bu arada ben de 28 yaşındayım, oğlum 9.5 aylık. Grubumuzda emzirenler var onlara biraz daha torpilli davranıyoruz :) hele ki senin yavru daha da minik şu an diyet yapmasan daha iyi ama bizimle sağlıklı beslenebilirsin :KK19:
Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941 :confused:mı Yersin sen alsana cezası
Böyle cezasını kendi kesenleri çok seviyorum bizi hiç yormuyorsunuz :spor:

morordek morordek gerek herşeyi yazmış zati. Hoşgeldin :KK25: Bebişini de Allah bağışlasın.

Oyy minikmis daha yavrucuk, Allah bağışlasın
Şu anda sadece emziriyorsan zaten zamanla toparlayacaksındır. Birazcık da yediklerine dikkat edersen hedefine ulaşırsın.
Bu arada ben de 28 yaşındayım, oğlum 9.5 aylık. Grubumuzda emzirenler var onlara biraz daha torpilli davranıyoruz :) hele ki senin yavru daha da minik şu an diyet yapmasan daha iyi ama bizimle sağlıklı beslenebilirsin :KK19:

Böyle cezasını kendi kesenleri çok seviyorum bizi hiç yormuyorsunuz :spor:
:confused: öyle masrafsız ımdır ben:uykucu:

Hoşgeldin Arkadaşım bebeğin de doğmuşsun sağlıkla büyüt inşallah

Hosgeldin bende 5. Takim mezunu ama hala buralardayim .Bende Ankarada yasiyorum ama Kayseriliyim Benim cocuklarim buyudu biri 8 digeri 3 yasinda darisi sizlere insallah

Çok şükür çocuklarda bişey yok ben modemi üşüttüm galiba bugün daha iyiydin bulantim pek olmadı ama halsizim yarın daha iyi olurum inşallah

:KK48: ölülerden değil dirilerden kırmak lazım:KK51:
Birde ölü taklidi yapanlardan :KK17:
:KK70::KK70::KK70:
Ay ben gitmedim bende gideyim bi:KK70:

Haha ben başladığım gibi bıraktım icememistim:KK59:

Dayak var yermisin:KK11::KK48:
Aaaa... sensiz olurmu hiç ortim. Düğün evinde keskekde var. Bi tabakta benim için ye:KK70::KK70::KK70:
Merhaba , emziren anneler de gruba katılabiliyor mu
Merhaba. Tabiki katılabiliyor. Hatta emziren anneler kilo veriyor grubu bile diyebiliriz buraya. Emziren baya anne var takımda :KK48::KK48::KK48:

Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941 :confused:mı Yersin sen alsana cezası
Neyse kendi cezanı kendin kesmişsin :KK48:
ALLAH sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşALLAH. Bence sağlıklı beslensen yeter. Süt yapar diye tatlıdan uzak durursan bu iş olur. zaten kutsal emzirme sporu da yapıyorsun. ;)

Dünkü menü
Kahvaltı
Dukan krep çok geç kalmıştım hemen ağzıma atıverdim .
Ara
1avuc beyaz leblebi
Öğlen
Tavuk bit salata ayran
Ara 1avuc beyaz leblebi
1 bardak ayran
Akşam
Kereviz yemeği
2.5lt su
2 kupa yeşil çay.
Spor için tüm hazırlıklarım tamamdı ama yine pilim bitti :(

Back