- 28 Kasım 2008
- 7.706
- 22.773
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.001
Tabii ki deeeeeMerhaba , emziren anneler de gruba katılabiliyor mu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ki deeeeeMerhaba , emziren anneler de gruba katılabiliyor mu
Gel bacım gel kaptan yardımcısı emziriyor bu takımdaMerhaba , emziren anneler de gruba katılabiliyor mu
Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmakGel bacım gel kaptan yardımcısı emziriyor bu takımda
Kendini tanıtır mısın bize :)
Oyy minikmis daha yavrucuk, Allah bağışlasınMerhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak![]()
Böyle cezasını kendi kesenleri çok seviyorum bizi hiç yormuyorsunuzAkşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941mı Yersin sen alsana cezası
Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941mı Yersin sen alsana cezası
Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak![]()
Oyy minikmis daha yavrucuk, Allah bağışlasın
Şu anda sadece emziriyorsan zaten zamanla toparlayacaksındır. Birazcık da yediklerine dikkat edersen hedefine ulaşırsın.
Bu arada ben de 28 yaşındayım, oğlum 9.5 aylık. Grubumuzda emzirenler var onlara biraz daha torpilli davranıyoruz :) hele ki senin yavru daha da minik şu an diyet yapmasan daha iyi ama bizimle sağlıklı beslenebilirsin
Böyle cezasını kendi kesenleri çok seviyorum bizi hiç yormuyorsunuz![]()
Hoşgeldin Arkadaşım bebeğin de doğmuşsun sağlıkla büyüt inşallahMerhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak![]()
ahahaha deli kız
Hosgeldin bende 5. Takim mezunu ama hala buralardayim .Bende Ankarada yasiyorum ama Kayseriliyim Benim cocuklarim buyudu biri 8 digeri 3 yasinda darisi sizlere insallahMerhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak![]()
Birde ölü taklidi yapanlardanÇok şükür çocuklarda bişey yok ben modemi üşüttüm galiba bugün daha iyiydin bulantim pek olmadı ama halsizim yarın daha iyi olurum inşallah
ölülerden değil dirilerden kırmak lazım
![]()
Aaaa... sensiz olurmu hiç ortim. Düğün evinde keskekde var. Bi tabakta benim için yeAy ben gitmedim bende gideyim bi
Haha ben başladığım gibi bıraktım icememistim
Dayak var yermisin![]()
Merhaba. Tabiki katılabiliyor. Hatta emziren anneler kilo veriyor grubu bile diyebiliriz buraya. Emziren baya anne var takımdaMerhaba , emziren anneler de gruba katılabiliyor mu
Neyse kendi cezanı kendin kesmişsinAkşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941mı Yersin sen alsana cezası
ALLAH sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşALLAH. Bence sağlıklı beslensen yeter. Süt yapar diye tatlıdan uzak durursan bu iş olur. zaten kutsal emzirme sporu da yapıyorsun.Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak![]()