• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

koptum ahhahahah yok etoburuz biraz:KK70::KK70: bir de misafirlere konyada cok pisirilir kavurma et, kvlerde olunca davetlerde yiyorum. Baska seyler de var tabi ama laf edersiniz diye onlari yiyemiyorum:KK30: istiyorsaniz baska seyler yiyim yiyim miiii:KK71:
acaba biz kizariz diyemi yemiyosun yoksa yiyosunda kizariz diyemi yazmiyosun:rolleyes:

Kizlar su ara isler biraz yogunlasti persembe sabah is icin sehir disina cikacagim cuma aksama ancak donerim simdi kalkip squatgirl yapacagim
hayirli yolculuklar kaptanim:KK25:

:bicak:Canım çok ıslak kek çekiyor yaaa
islak sopa var vereyimmi :sinirli::sinirli::sinirli:

Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak :dua::dua::dua:
hosgeldin canim Allah bağışlasın yavrunu bizim topikte emziren çok ama sen onlar gibi emzirmenin arkasina saklanip sakin kacamak yapma :KK48: bol su iç anur cubur tatli tuketme ve bol spor yap gör bak nasil inceliyorsun :super:ebru ben bu arada :KK68:

Arkadaşlaaarrr... Ay bu aralr fazla vakit ayıramıyorum yaa :KK43:( Ev yerleşmesi beni çok yordu hala da yoruyor ve bitmedi. Kopuyorum diye üzülüyorum çünkü an be an takip edip yorum yazamıyorum size. Şimdiye kadar idare ettiğiniz için de çok teşekkür ederim... Herşeye rağmen diyetimi bozmadan devam ediyorum. Sorumluluğumun farkındayım merak etmeyin. :)) Az biraz düzenimi kurabilirsem çok daha rahat bir şekilde buraya vakit ayırabileceğim. Az kaldı artık sona geliyorum çok şükür....

Bu sabah ki kilom 63.4 çıktı. Yani bu 100 gr ileri200 gr geri durumu nedir bilmiyorum. Bugün canım inanılmaz tatlı istedi. Sanırım yine regl yaklaşıyor.

Bu arada rezonans terapisinden sonra canım gerçekten tatlı iatemiyor. Canımın istediği tek tatlı hurma oluyor genelde ama tabii ben onu bile yememek için kendimi tutuyorum. Birde gerçekten normal iekerli bir tatlı yersem rezonanasın etkisi bozuluyor. Çünkü zihin o tadı yeniden hatırlıyor ve yine istemeye başlıyor. Bunu bildiğim için de asla bir gıdım bile tatlı yemiyorum. Anlayacağınız bu rezonans işi beni psikolojik olarakta tutuyor. Bu da önemli birşey bence. Bu anlamda işe yaradığını söyleyebilirim artık size.
Balim pamugum yaaa sen nerelerdesin Allah kolaylik versin canim bende tasindigimda 1 ayda yerleşmiştim. Artiya takilma bende dün sabah 300 gr arti çıktım seni gecemiyorum yani ama sıkı tutuyorum hala ipi kiricam bu kilolarin belini cumaya eksi gelicem :KK19:seninde vicdan corbalarin gözümden kacmiyor değil:KK8:
Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941 :confused:mı Yersin sen alsana cezası
neeee sen pastami yedin :sopa:neyse sen sopaui vurmussun bacaklarina gecmis olsun:-)

Günaydın kızlaaaarrr:KK73::KK73::KK73:
günaydın oh be geldin bak sabahlari yine erken aciliyor tükkan:KK73:

acaba biz kizariz diyemi yemiyosun yoksa yiyosunda kizariz diyemi yazmiyosun:rolleyes:

hayirli yolculuklar kaptanim:KK25:

islak sopa var vereyimmi :sinirli::sinirli::sinirli:

hosgeldin canim Allah bağışlasın yavrunu bizim topikte emziren çok ama sen onlar gibi emzirmenin arkasina saklanip sakin kacamak yapma :KK48: bol su iç anur cubur tatli tuketme ve bol spor yap gör bak nasil inceliyorsun :super:ebru ben bu arada :KK68:

Balim pamugum yaaa sen nerelerdesin Allah kolaylik versin canim bende tasindigimda 1 ayda yerleşmiştim. Artiya takilma bende dün sabah 300 gr arti çıktım seni gecemiyorum yani ama sıkı tutuyorum hala ipi kiricam bu kilolarin belini cumaya eksi gelicem :KK19:seninde vicdan corbalarin gözümden kacmiyor değil:KK8:
neeee sen pastami yedin :sopa:neyse sen sopaui vurmussun bacaklarina gecmis olsun:-)

günaydın oh be geldin bak sabahlari yine erken aciliyor tükkan:KK73:
Zorla yedırdılerrr:confused:benım sucum yokkk

Birde ölü taklidi yapanlardan :KK17:
:KK70::KK70::KK70:

Aaaa... sensiz olurmu hiç ortim. Düğün evinde keskekde var. Bi tabakta benim için ye:KK70::KK70::KK70:

Merhaba. Tabiki katılabiliyor. Hatta emziren anneler kilo veriyor grubu bile diyebiliriz buraya. Emziren baya anne var takımda :KK48::KK48::KK48:
Ben tepkiliyim gitmicem hadi sizi bıraktı beni beni bihterini nasıl birakti:KK12::KK70:

Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak :dua::dua::dua:
Hoşgeldin aramıza bebeğini de rabbim nazardan saklasın:emir_bebek::nazar::nazar::nazar::KK200:

Eliptige yapıstım zati beraber yasıyoruz sımdıde yapıyorum:KK70:
boşver canım sen bidaha kulak asma onlara yerken iyi ama bütün ceremeyi sonra sen çekiyorsun. yaptıgın eliptik o pastayı eritti belki ama o pastayı yemeseydin fazla yağların eriyecekti böyle düşün :KK66:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar
bursada hava çok lodos uçucam zannettim gelirken :KK55:
dünkü menüm
sabah
1 kayısılı actıvıa yoğurt + süt
ara sade nescafe
öğle
lor peynirli salata + 1 dilim kepek ekmeği
ara soda+ayran+elma
akşam
fırında tavuk avuç içim kadar
2 elma dilim patates fırında
cacık

su 3 lt
spor 45 dk tempolü yürüyüş
şu öğle araları dışarıya yürüyüşe çıktığımızdan beri sporsuz günüm yok kızlar :halay::halay:

boşver canım sen bidaha kulak asma onlara yerken iyi ama bütün ceremeyi sonra sen çekiyorsun. yaptıgın eliptik o pastayı eritti belki ama o pastayı yemeseydin fazla yağların eriyecekti böyle düşün :KK66:
Yaa aynen kızlar bende bir koca var maşallah diyeyim düşman başına adam gece 12'de bir de gelir yaş pasta çeşit çeşit kurabiyeler başka zaman çiğ köfte Yok efendim Dürüm tantuni hadi hadi hadi yiyelim mi yahu Kardeşim git işine ben yatacağım diyorum hadi ye n olur bir ısırıkla der
yani bende sınavlar veriyorum bilmiyorsunuz:işsiz:

canim hosgeldinn maasallah hem az almissin dogumda hem de hemen vermissin tü tü tü:nazar::nazar:
Ben 62yle hamile kaldim 76yla dogum yaptim, 67ye kadar dusup geri 74e ciktim su an 68im, ki ben geleli 3 ay olacak anca 2 kilo verdim. Bebegim 9bucuk aylik. Hedefim 58. Eminim bu azimle sen hemen mezun olacaksin:KK68:
Arkadaşlaaarrr... Ay bu aralr fazla vakit ayıramıyorum yaa :KK43:( Ev yerleşmesi beni çok yordu hala da yoruyor ve bitmedi. Kopuyorum diye üzülüyorum çünkü an be an takip edip yorum yazamıyorum size. Şimdiye kadar idare ettiğiniz için de çok teşekkür ederim... Herşeye rağmen diyetimi bozmadan devam ediyorum. Sorumluluğumun farkındayım merak etmeyin. :)) Az biraz düzenimi kurabilirsem çok daha rahat bir şekilde buraya vakit ayırabileceğim. Az kaldı artık sona geliyorum çok şükür....

Bu sabah ki kilom 63.4 çıktı. Yani bu 100 gr ileri200 gr geri durumu nedir bilmiyorum. Bugün canım inanılmaz tatlı istedi. Sanırım yine regl yaklaşıyor.

Bu arada rezonans terapisinden sonra canım gerçekten tatlı iatemiyor. Canımın istediği tek tatlı hurma oluyor genelde ama tabii ben onu bile yememek için kendimi tutuyorum. Birde gerçekten normal iekerli bir tatlı yersem rezonanasın etkisi bozuluyor. Çünkü zihin o tadı yeniden hatırlıyor ve yine istemeye başlıyor. Bunu bildiğim için de asla bir gıdım bile tatlı yemiyorum. Anlayacağınız bu rezonans işi beni psikolojik olarakta tutuyor. Bu da önemli birşey bence. Bu anlamda işe yaradığını söyleyebilirim artık size.
Rezonans bende mi yaptirsam cok ise yariyor maasallah balpamukcum bize ornek oluyorsun yemeyislerinle.:nazar:
Tamam tamam bana ornek oluyosun tum takim yemiyo zaten ben haric:confused:
Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941 :confused:mı Yersin sen alsana cezası
Geldigi gibi gitsin insaallah tamami ise yarasin yaramayan kismi varsa depolanmasin:halay:
Herkese teşekkür ediyorum. Evet sizinle kalayım motivasyon çok önemli bence :KK50: Sizden fikir almak da benim için iyi olacak. Şimdilik akşamdan beklettiğim ceviz suyunu içiyorum bi de ara öğünlerde tarçınlı süt. Başka neler yapabilirim acaba bebeğimi etkilemeyen
Aslinda herseyi cunku sutu yapan sadece suymus. Bitki cayi icemiyoruz sadece:KK15:

Back
X