• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

DÜN BULAMADIM DA BUGÜN İŞ ÇIKIŞI AYAKLARIM PASTANEYE GİDER DİYE KORKUYORUM:110:
ayyy yinemi başladın sen :sinirli::sinirli: yok öyle bişey dün gece rüya gördün uyandın bitti :deli:

DÜN 30 GÜNDE KİLO VERME PROGRAMININ İLK GÜN HAREKETLERNİ YAPTIM, 30 GÜN DEVAÖEDİCEM İNŞ , 30 GÜN SONRA DÜMDÜZ KARIN HAYAL EDİYORUM:rapci:
çikolatalı ıslak keklemi :rolleyes:

Ayy yakalandım valla :eek:
Pop kek yedim bitane vişneli .
Aslında çok iyi gidiyordum ama neden böyle oldu anlamadım :KK53: bir anlık boşluğuma denk geldi herhalde :olamaz:
evet bi kaçamakçı daha :KK11: ne dedik biz cumaya 2 gün kalmış kekler havada uçuşuyor:sinirli:

YEMEDİM Kİİİ, SADECE CANIM ÇEKİYORo_O
canım o canına benden bi selam söyle :KK54::KK54:hurma kuru kayısı leblebi kahve falan çeksin canım yok olmadı kakaolu yulaf lapası yap sütlü oda olmadı sık gırtlağını:KK70::KK70:

DÜN BULAMADIM DA BUGÜN İŞ ÇIKIŞI AYAKLARIM PASTANEYE GİDER DİYE KORKUYORUM:110:
kork canim korkk bizim burda acliktan nefesimiz koksun senn cikolata de islak kek de aaaaaa:sinirli::sinirli::sinirli: bizde acliktan seni yeriz diye korkuyoruzz napalim sencee:sopa::sopa:
ÇİKOLATALYSA ONU DA YERİM:hamarat:
hala yerim diyo:KK70:
DÜN 30 GÜNDE KİLO VERME PROGRAMININ İLK GÜN HAREKETLERNİ YAPTIM, 30 GÜN DEVAÖEDİCEM İNŞ , 30 GÜN SONRA DÜMDÜZ KARIN HAYAL EDİYORUM:rapci:
cok beklersin. Cikolatali islak kek yersen sahip olacagin tek karin kat kat bingil bingil olcakk:KK8:
Ayy yakalandım valla :eek:
Pop kek yedim bitane vişneli .
Aslında çok iyi gidiyordum ama neden böyle oldu anlamadım :KK53: bir anlık boşluğuma denk geldi herhalde :olamaz:
kiz var yaa seni moniye veririm sacini yolarrr kizz bak hala popkek diyor:KK4::KK4:
YEMEDİM Kİİİ, SADECE CANIM ÇEKİYORo_O
hayir da bizim sucumuz ne, bu kadar insanin gunahina girdin bizim de canimiz cekiuor napcaz hadi bakalim:confused:

doğrudur canım inanırım benim eşimde öyleydi ama imdi ben ona başka yiyeceklerle eşlik ediyorum. salep istiyor ona salep kendime yeşil çay yapıyorum. çayın yanına mutlaka çerez bisküvi kurabiye koyarım ama yemem. elimi dahi sürmem ortaya koyarım yiyomuş psikolojisine girerim ama o yer ben çayımı yudumlarım. yani bırak o yesin sen yer gibi yhap yada başka alternatif bul kendine. sen ne kadar kararlı olursan o da seni anlar ve vazgeçer sonunda. denedim olumlu sonuçlar aldım tavsiye ederim.:KK5: akşam kayınpederim geldi yurt dışından çikolata getirmiş eşim açtı hemen bi parça uzattı bana ben aldım ama yedimmi:KK20: hayır aynen anneme uzattım :KK9::KK9: yer gibi yapıp yememekte üstüme yoktur :21:
Yapıyorum bende aynen bravoo sanada ;)

canim hosgeldinn maasallah hem az almissin dogumda hem de hemen vermissin tü tü tü:nazar::nazar:
Ben 62yle hamile kaldim 76yla dogum yaptim, 67ye kadar dusup geri 74e ciktim su an 68im, ki ben geleli 3 ay olacak anca 2 kilo verdim. Bebegim 9bucuk aylik. Hedefim 58. Eminim bu azimle sen hemen mezun olacaksin:KK68:

Rezonans bende mi yaptirsam cok ise yariyor maasallah balpamukcum bize ornek oluyorsun yemeyislerinle.:nazar:
Tamam tamam bana ornek oluyosun tum takim yemiyo zaten ben haric:confused:

Geldigi gibi gitsin insaallah tamami ise yarasin yaramayan kismi varsa depolanmasin:halay:

Aslinda herseyi cunku sutu yapan sadece suymus. Bitki cayi icemiyoruz sadece:KK15:
yag yakan dualar serısı:KK36:

son pişmalık fayda etmişmi cuma tartıda görücez :KK8:
kork canim korkk bizim burda acliktan nefesimiz koksun senn cikolata de islak kek de aaaaaa:sinirli::sinirli::sinirli: bizde acliktan seni yeriz diye korkuyoruzz napalim sencee:sopa::sopa:

hala yerim diyo:KK70:

cok beklersin. Cikolatali islak kek yersen sahip olacagin tek karin kat kat bingil bingil olcakk:KK8:

kiz var yaa seni moniye veririm sacini yolarrr kizz bak hala popkek diyor:KK4::KK4:

hayir da bizim sucumuz ne, bu kadar insanin gunahina girdin bizim de canimiz cekiuor napcaz hadi bakalim:confused:

Ayy dersim bitsin bugün fazladan fazladan spor yapıcam sööööz :KK23:cumaya eksiyle gelicem artıık :KK6:

canim hosgeldinn maasallah hem az almissin dogumda hem de hemen vermissin tü tü tü:nazar::nazar:
Ben 62yle hamile kaldim 76yla dogum yaptim, 67ye kadar dusup geri 74e ciktim su an 68im, ki ben geleli 3 ay olacak anca 2 kilo verdim. Bebegim 9bucuk aylik. Hedefim 58. Eminim bu azimle sen hemen mezun olacaksin:KK68:

Rezonans bende mi yaptirsam cok ise yariyor maasallah balpamukcum bize ornek oluyorsun yemeyislerinle.:nazar:
Tamam tamam bana ornek oluyosun tum takim yemiyo zaten ben haric:confused:

Geldigi gibi gitsin insaallah tamami ise yarasin yaramayan kismi varsa depolanmasin:halay:

Aslinda herseyi cunku sutu yapan sadece suymus. Bitki cayi icemiyoruz sadece:KK15:
İnşallah canım ya

Merhaba,ismim Gamze. 27 yaşındayım. Kayseri de yaşıyorum ve öğretmenim. Bebeğim 3 aylık henüz. Gruba yazmakta tereddüt ettim ama umarım kabul edilirim. Çünkü sadece emziriyorum , bebeğim mama yemiyor. Kilo konusuna gelince de. 61 kilo ile hamile kalmıştım, 71 ile doğuma girdim , şu an 66,2 kiloyum. Hedefim 57 kilo olmak :dua::dua::dua:
aramıza hoşgeldin canım :) Büşra ben

Arkadaşlaaarrr... Ay bu aralr fazla vakit ayıramıyorum yaa :KK43:( Ev yerleşmesi beni çok yordu hala da yoruyor ve bitmedi. Kopuyorum diye üzülüyorum çünkü an be an takip edip yorum yazamıyorum size. Şimdiye kadar idare ettiğiniz için de çok teşekkür ederim... Herşeye rağmen diyetimi bozmadan devam ediyorum. Sorumluluğumun farkındayım merak etmeyin. :)) Az biraz düzenimi kurabilirsem çok daha rahat bir şekilde buraya vakit ayırabileceğim. Az kaldı artık sona geliyorum çok şükür....

Bu sabah ki kilom 63.4 çıktı. Yani bu 100 gr ileri200 gr geri durumu nedir bilmiyorum. Bugün canım inanılmaz tatlı istedi. Sanırım yine regl yaklaşıyor.

Bu arada rezonans terapisinden sonra canım gerçekten tatlı iatemiyor. Canımın istediği tek tatlı hurma oluyor genelde ama tabii ben onu bile yememek için kendimi tutuyorum. Birde gerçekten normal iekerli bir tatlı yersem rezonanasın etkisi bozuluyor. Çünkü zihin o tadı yeniden hatırlıyor ve yine istemeye başlıyor. Bunu bildiğim için de asla bir gıdım bile tatlı yemiyorum. Anlayacağınız bu rezonans işi beni psikolojik olarakta tutuyor. Bu da önemli birşey bence. Bu anlamda işe yaradığını söyleyebilirim artık size.
işlerini çabucak bitirirsin inş kuzum kolay gelsin

Akşam akşam bir dilim Alman pastası Eki Görüntüle 2116941 :confused:mı Yersin sen alsana cezası
:KK48::KK48:

Günaydın kızlaaaarrr:KK73::KK73::KK73:

Dünkü menü
Kahvaltı
Dukan krep çok geç kalmıştım hemen ağzıma atıverdim .
Ara
1avuc beyaz leblebi
Öğlen
Tavuk bit salata ayran
Ara 1avuc beyaz leblebi
1 bardak ayran
Akşam
Kereviz yemeği
2.5lt su
2 kupa yeşil çay.
Spor için tüm hazırlıklarım tamamdı ama yine pilim bitti :KK43:
o zaman bugün mutlaka spor olsun canım cumaya az kaldı :)

Gunaydın kızlarrrr..:KK3:
Gunaydin @lydnzp :KK73:
Hosgeldin Gamzeee N Neseli68 :KK68:

Günaydın hatunlar hayırlı sabahlar olsun:KK54:

Gunaydın sekerler

GÜNAYDIN KIZLARRRR:emir_bebek:

Günaydın kızlaar:KK68:
günaydınnnn:KK200:

Back
X