• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

VİCDAN ÇORBASI NE OLUYOR CANIM

Fazla kaçırdığın günün ertesi, akşam içilen ödem attırıcı çorba. Kendi tarifimle yapıyorum ben. İçine ödem attırıcı sebzeleri küp küp doğrayıp az yağda kavurup su ekliyorum. Birde maydonoz, dereotu, kereviz sapı ekliyorum. Minestrone çorbası gibi oluyor görüntüsü. Hatta eşim de çok severek yiyor.

Arkadaşlar gram gram eriyorum. Bu sabah ki kilomu ekliyorum görüntü olarak ama bu gramlar bir artıyor bir azalıyor. Şöyle -1000 görmeden rahat edemiyorum o yüzden. :KK72::KK72::KK72:

Eklentiler

• 082477A9-19E1-4656-8A8A-45D87D496658.webp
    082477A9-19E1-4656-8A8A-45D87D496658.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 21
Fazla kaçırdığın günün ertesi, akşam içilen ödem attırıcı çorba. Kendi tarifimle yapıyorum ben. İçine ödem attırıcı sebzeleri küp küp doğrayıp az yağda kavurup su ekliyorum. Birde maydonoz, dereotu, kereviz sapı ekliyorum. Minestrone çorbası gibi oluyor görüntüsü. Hatta eşim de çok severek yiyor.
bu ne çorbası bacım merak ettim

kızlar kendinize 2 gün çok iyi bakın ben iş için yarın sabah şehir dışına şantiyeye gideceğim cuma akşama döneceğim ne kadar fırsatım olur bilmiyorum girmeye takım size emanet sakın cozutmayın ona göre

Bugünkü menüm:

Sabah:
-Mantarlı, kabaklı omlet
-Smoothie (pancar, salatalık, böğürtlen, zencefil, kereviz sapı, maydonoz, kefir.)

Öğle:
-5 adet tarçınlı Medine Hurması
-Filtre kahve

Ara:
-Yeşil çay
-Ton balıklı salata (öğle öğününü ara öğün gibi yaptığım için saat 16.00’da acıktım ve salata yedim.)

Akşam da vicdan çorbası içmeyi düşünüyorum yine....

Umarım yarın 62’li kiloları görürüm artık!

Selam kizlar aksama ancak gelebildim kurs gunumuzdu bugun
Keremin ogretmeni Altinpark taki sirk icin 2 bilet vermis pazar gunu galiba artik babasi ya da ben gotururum
Bugun benim icin cok yorucu oluyor
Sabah kahvaltimi yapmistim
Orda yemek yiyemedigim icin gelince pancarli smothiemi yaptim ( salatalik yesil elma chia ve kefirle) basim agriyordu smothieden sonra gecti
Simdide kahvemi iciyorum aksama balik var

Selam kizlar aksama ancak gelebildim kurs gunumuzdu bugun
Keremin ogretmeni Altinpark taki sirk icin 2 bilet vermis pazar gunu galiba artik babasi ya da ben gotururum
Bugun benim icin cok yorucu oluyor
Sabah kahvaltimi yapmistim
Orda yemek yiyemedigim icin gelince pancarli smothiemi yaptim ( salatalik yesil elma chia ve kefirle) basim agriyordu smothieden sonra gecti
Simdide kahvemi iciyorum aksama balik var
ben sirkleri cok uzucu buluyorum yazik o hayvanlara nasil seyler yapiyorlar hareketleri ogrenmeleri icin:KK43::KK43::KK43:

ben sirkleri cok uzucu buluyorum yazik o hayvanlara nasil seyler yapiyorlar hareketleri ogrenmeleri icin:KK43::KK43::KK43:
Hemde ne işkenceler asla gitmedim gitmem de hatta sosyal medyada bir hareket başlamıştı gitmeyin ki kapansinlar diye medusa38 medusa38 sende böyle şeylere önem veren birisin canim

Aslinda burda denemeler yapsak ya, hayir deme denemeleri. Ben mesela buraya soyle guzel bir kunefe fotografi koycam, sizde gercekte nasil reddedecekseniz oyle soyleyeceksiniz. Ben israr edicem ama yine de yemiceksiniz:rolleyes: baska hayir yontemleri kullanacaksiniz:KK36:
bak yaaa islak kek bitti künefe başlamış :sinirli:tam sopalık:sinirli:

arkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Çok şükür ağrı geçince uyuyabildim.
Migren atağı olduğundan şüpheleniyorum.
Bugün işyeri hekimimize bir danışacağım.
Sizler de kendinize çok dikkat edin.
Havalar çok değişken.
Grip salgını da var sanırım.
Aman bol bol c vitamini içeren meyveler tüketin.
canim cok gecmis olsun bu ara biraz fazla calistim ondan olmus olabilir dikkat et kendine :KK15:

prensesss016 prensesss016 kaç gündür yazayım diyorum sana unutuyorum, naber napıosun?
iyidir canim senfen naber :KK54:bi ileri bi geri gidiyorum bu hafta dün aksam da bu sabahta leslie yapamadim malesef yürüyüşle idare ettim. Aksam kayibpederim geldi annemlere 12.30 zor attim kendimi yataga :deli:tabi sabahta erken kalkamadim:KK43:leslie güm oldu:ruh:

1 saat yürüyüş tamam.
ooo süpersin hizli geliyosun bu hafta :KK19:

Bugunku menum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 tost
Oglen: 1.5 firin kebabi, 2 bardak ayran, yarim tirnak pide
Aksam yemeyecegim cok tokum hâlâ.
Aralar: 2 greyfurt, yulafli yogurt.
Su: 2ltyi gecti 3 olur. Spor yuruyus 50dk.
bak yine kebap yine et :olamaz:

bak yaaa islak kek bitti künefe başlamış :sinirli:tam sopalık:sinirli:

canim cok gecmis olsun bu ara biraz fazla calistim ondan olmus olabilir dikkat et kendine :KK15:

iyidir canim senfen naber :KK54:bi ileri bi geri gidiyorum bu hafta dün aksam da bu sabahta leslie yapamadim malesef yürüyüşle idare ettim. Aksam kayibpederim geldi annemlere 12.30 zor attim kendimi yataga :deli:tabi sabahta erken kalkamadim:KK43:leslie güm oldu:ruh:

ooo süpersin hizli geliyosun bu hafta :KK19:

bak yine kebap yine et :olamaz:
protein gunu yaptim say yavrum yaa:KK53::-)

Kızlar naber
Bugün neler geldi başıma:olamaz: bursada feci yagmur var. Biz arkadasla öğlende disari cikiyoruzya ben bugün cikmayalim dedim..
Vay efendim benim enerjim düşükmüş vay efendim sekermiymisim eriyeyim :ukala:neyse peki dedim gel cikalim :KK4:cikmaz olaydim 50 dk yagmurda yuruduk bide tempolu oldumu benim ayakkabilarimin ici göl gibi:skandal:gittim bi corap aldim kendime geldik is yerine cikardim ayakkabilari giydim yeni coraplarla terlikleri :-):KK70:ayakkabilari koydum isiticinin önüne. Cok yakin koymusmuyum :kızgın:o_Obenim ayakkabilar eri:KK57::skandal::skandal:ben şok yanmislar resmen:olamaz:. Resmen bugun terlikle gezdim:KK45: cikarkende baktim kurumamis icleri gecirdim ayagima poset dosyalardan giydim ayakkabilari hışır hışır gidiyorum eve :KK70::KK70:bidaha yagmurda cikarsam iki olsun :KK70::KK70:

Kızlar naber
Bugün neler geldi başıma:olamaz: bursada feci yagmur var. Biz arkadasla öğlende disari cikiyoruzya ben bugün cikmayalim dedim..
Vay efendim benim enerjim düşükmüş vay efendim sekermiymisim eriyeyim :ukala:neyse peki dedim gel cikalim :KK4:cikmaz olaydim 50 dk yagmurda yuruduk bide tempolu oldumu benim ayakkabilarimin ici göl gibi:skandal:gittim bi corap aldim kendime geldik is yerine cikardim ayakkabilari giydim yeni coraplarla terlikleri :-):KK70:ayakkabilari koydum isiticinin önüne. Cok yakin koymusmuyum :kızgın:o_Obenim ayakkabilar eri:KK57::skandal::skandal:ben şok yanmislar resmen:olamaz:. Resmen bugun terlikle gezdim:KK45: cikarkende baktim kurumamis icleri gecirdim ayagima poset dosyalardan giydim ayakkabilari hışır hışır gidiyorum eve :KK70::KK70:bidaha yagmurda cikarsam iki olsun :KK70::KK70:
Haha :KK48:neyse rabbim başka dert vermesin:KK15:

Back
X