- 23 Ağustos 2012
- 14.676
- 38.821
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.141
Hava mis, yürüyüşe kaçtım bende 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
VİCDAN ÇORBASI NE OLUYOR CANIM
aramıza hoşgeldin canım :) Büşra ben
işlerini çabucak bitirirsin inş kuzum kolay gelsin
Çok teşekkür ederim @besbb9 :)
günaydınnnn![]()
bu ne çorbası bacım merak ettimFazla kaçırdığın günün ertesi, akşam içilen ödem attırıcı çorba. Kendi tarifimle yapıyorum ben. İçine ödem attırıcı sebzeleri küp küp doğrayıp az yağda kavurup su ekliyorum. Birde maydonoz, dereotu, kereviz sapı ekliyorum. Minestrone çorbası gibi oluyor görüntüsü. Hatta eşim de çok severek yiyor.
bu ne çorbası bacım merak ettim
iyi yolculuklar kaptanımkızlar kendinize 2 gün çok iyi bakın ben iş için yarın sabah şehir dışına şantiyeye gideceğim cuma akşama döneceğim ne kadar fırsatım olur bilmiyorum girmeye takım size emanet sakın cozutmayın ona göre
ben sirkleri cok uzucu buluyorum yazik o hayvanlara nasil seyler yapiyorlar hareketleri ogrenmeleri icinSelam kizlar aksama ancak gelebildim kurs gunumuzdu bugun
Keremin ogretmeni Altinpark taki sirk icin 2 bilet vermis pazar gunu galiba artik babasi ya da ben gotururum
Bugun benim icin cok yorucu oluyor
Sabah kahvaltimi yapmistim
Orda yemek yiyemedigim icin gelince pancarli smothiemi yaptim ( salatalik yesil elma chia ve kefirle) basim agriyordu smothieden sonra gecti
Simdide kahvemi iciyorum aksama balik var
Hemde ne işkenceler asla gitmedim gitmem de hatta sosyal medyada bir hareket başlamıştı gitmeyin ki kapansinlar diyeben sirkleri cok uzucu buluyorum yazik o hayvanlara nasil seyler yapiyorlar hareketleri ogrenmeleri icin![]()
Bende sana katılıyorum.Hemde ne işkenceler asla gitmedim gitmem de hatta sosyal medyada bir hareket başlamıştı gitmeyin ki kapansinlar diyemedusa38 sende böyle şeylere önem veren birisin canim
bak yaaa islak kek bitti künefe başlamışAslinda burda denemeler yapsak ya, hayir deme denemeleri. Ben mesela buraya soyle guzel bir kunefe fotografi koycam, sizde gercekte nasil reddedecekseniz oyle soyleyeceksiniz. Ben israr edicem ama yine de yemiceksinizbaska hayir yontemleri kullanacaksiniz
![]()
canim cok gecmis olsun bu ara biraz fazla calistim ondan olmus olabilir dikkat et kendinearkadaşlar dün akşam hayatımın en kötü başağrısını yaşadım. Hem midem bulantısı ve kafamın tek yanında feci bir ağrı oldu. Karanlıkta yatınca, buz torbası koyunca akşamın sonuna doğru geçti.
Çok şükür ağrı geçince uyuyabildim.
Migren atağı olduğundan şüpheleniyorum.
Bugün işyeri hekimimize bir danışacağım.
Sizler de kendinize çok dikkat edin.
Havalar çok değişken.
Grip salgını da var sanırım.
Aman bol bol c vitamini içeren meyveler tüketin.
iyidir canim senfen naberprensesss016 kaç gündür yazayım diyorum sana unutuyorum, naber napıosun?
ooo süpersin hizli geliyosun bu hafta1 saat yürüyüş tamam.
bak yine kebap yine etBugunku menum:
Sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 tost
Oglen: 1.5 firin kebabi, 2 bardak ayran, yarim tirnak pide
Aksam yemeyecegim cok tokum hâlâ.
Aralar: 2 greyfurt, yulafli yogurt.
Su: 2ltyi gecti 3 olur. Spor yuruyus 50dk.
protein gunu yaptim say yavrum yaabak yaaa islak kek bitti künefe başlamıştam sopalık
canim cok gecmis olsun bu ara biraz fazla calistim ondan olmus olabilir dikkat et kendine
iyidir canim senfen naberbi ileri bi geri gidiyorum bu hafta dün aksam da bu sabahta leslie yapamadim malesef yürüyüşle idare ettim. Aksam kayibpederim geldi annemlere 12.30 zor attim kendimi yataga
tabi sabahta erken kalkamadim
leslie güm oldu
ooo süpersin hizli geliyosun bu hafta
bak yine kebap yine et![]()
HahaKızlar naber
Bugün neler geldi başımabursada feci yagmur var. Biz arkadasla öğlende disari cikiyoruzya ben bugün cikmayalim dedim..
Vay efendim benim enerjim düşükmüş vay efendim sekermiymisim eriyeyimneyse peki dedim gel cikalim
cikmaz olaydim 50 dk yagmurda yuruduk bide tempolu oldumu benim ayakkabilarimin ici göl gibi
gittim bi corap aldim kendime geldik is yerine cikardim ayakkabilari giydim yeni coraplarla terlikleri
ayakkabilari koydum isiticinin önüne. Cok yakin koymusmuyum
benim ayakkabilar eri
ben şok yanmislar resmen
. Resmen bugun terlikle gezdim
cikarkende baktim kurumamis icleri gecirdim ayagima poset dosyalardan giydim ayakkabilari hışır hışır gidiyorum eve
bidaha yagmurda cikarsam iki olsun
![]()