• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Buda benden gelsin ogle yemegim
Chiali omlet domates salatalik ve pancarli smothie
IMG_20180301_122019.webp

Menu esten kaynaklıydı :mad:mısafır kahve yas pasta vardı ben kahveyı ıctım sadece:oops:oglende dayanamadım bı an cocuklar yerken gaflete ugradım:confused:
Ah bu esler benimkide kilo aldi bu sira benle diyet yapiyo ben ekmek ywmiyorum aksamlari falan oda azaltti ama yakinda verir boydan kurtariyor :-)

bakalım inş 30 gün devam ettirebilirim. Sonuçları göreceğiz canım senin 30 gün yaptığın oldu mu
Yok canım sağolsun bende bi kız var Jessica'nın köpeğini izlemek istiyor onunda her videosunda köpek yok kafasına göre sürekli değiştiriyor. :(
max. 5gün yapıp 1 beden incelmişliğim var ;)

besbb9 besbb9 düşündümde bende yeniden başlayayım kas vs artık ne gelirse gelsin. Kilo gidip inceleyim de... Bende başlayayım akşam. Her gün takipteyiz ok? kaytaran gece kalkıp yapacak. ;)

pisiciklerimmm:KK3:
neler yapıyorsunuz sessiz kalmasın takım toplaşın bakim:KK19:
şahnur kaptanıma okuyacak bir sürü sayfa biriktirelim:KK39:
afiyet olsun nilgüş nilsub nilsub içmiştim bende kahvemi, az önce öğlen yemeğimi yedim daha doğrusu içtim:KK48:vicdan çorbamı. bakalım aldıklarımdan yarına kadar ne kadarını yollayabilicem:oops:

Günaydın kızlar Dün Misafirim vardı ve geç yattım Dün bayağı da öğünleri mi:mad: kaçırdım diyebilirim bugün 20 Bin Adım :oha:hedefim deyim birazdan evden çıkıp yürüme niyetindeyim dünkü beslenme planım

Sabah kahvaltı
1,5 haşlanmış yumurta
bir parça peynir
2 tane zeytin
turp
yarım dilim reçelli ekmek

Öğlen

1 dilim pasta

akşam

kırmızı et
2 kaşık pilav
biraz kızarmış patates

akşam atıştırmalığı
biraz cips
Coca Cola
Filtre kahve

2,5 litreye yakın sıvı

Yarım saatte eliptik
:skandal::skandal::ruh: bari haftasonu yeseydin yavrum yaaa yarin tarti gunuu
Menu esten kaynaklıydı :mad:mısafır kahve yas pasta vardı ben kahveyı ıctım sadece:oops:oglende dayanamadım bı an cocuklar yerken gaflete ugradım:confused:
bahanelerr bahanelerr:KK54: sporunla telafi etmissindir ama zayiflayabilirdinn onun yeirne yaglari yakardin ohh
@bluedolphin çok geçmiş olsun canım umarım daha iyisindir , ben biraz geriden geliyorum sayfalar çok ilerliyor bazı önemli şeyleri gormedigim oluyordur kusuruma bakmayın o_O
canim yazman yeter bakmayiz denim kusura ozel durumundan mutevellit:KK54:

pisiciklerimmm:KK3:
neler yapıyorsunuz sessiz kalmasın takım toplaşın bakim:KK19:
şahnur kaptanıma okuyacak bir sürü sayfa biriktirelim:KK39:
afiyet olsun nilgüş nilsub nilsub içmiştim bende kahvemi, az önce öğlen yemeğimi yedim daha doğrusu içtim:KK48:vicdan çorbamı. bakalım aldıklarımdan yarına kadar ne kadarını yollayabilicem:oops:
Oh afiyet olsun sana da bol yaksin

morordek morordek bu menuyu begenmene sasirdim dogrusu :-)
2 ogun beslenirken hic acikmadigin oglenede past sıkıstırmanda ilginc olmus
Aksamki kizartmada olmasa iyiydi
20.000 adimi pasta icin atarsin aksamkiler icinde eliptik ise yarar belki
Ama her zaman misafirimiz olabilir kendin icinde saglikli alternatiflr yapsan menude bukadar geri dusmezsin canim kolay gelsin
Cidden ben niye beğenmişim onu elim kaydı galiba :olamaz:
evlaefe evlaefe naptin sen güzelim ya? Artık 20 bin adım mı kurtarır onu, 40 bin adım mı bilemiyorum :işsiz:

Back
X