• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Dur daha yeme bunlarin ustune artik hurma findik falan yeme yiyecen en fazla bi salata corba sebze yemegi falan olmali hala kalorililerden devam ediyosun
Yok kız yenir mi bunların üstüne tövbe tövbe:))
Ama öğlen civarı kaçamak yaptığım için acıkmaya başlamıştım 20gibi 90grm ton balıpı ve 2marul yedim, gece yatmaya yakın açılmaktan korktum

Agop ile Seta evlenirler. Cicim ayları bittikten sonra Agop; eve gelip koltuğuna kurulur kurulmaz gazeteyi yüzüne çekip Seta ile hiç ilgilenmez olmuş. Günlerden bir gün Seta Agop'tan ilgi beklentisi ile;
- Bre Agop! Mutfağın penceresi bozuldu... Yaparsın?
Agop, gazeteyi yüzünden indirmiş, gayet sinirli bir şekilde;
- İlahi Seta, ben pencereci?
Ertesi gün Seta yine ilgi görmek umuduyla;
- Bre Agop, mutfakın musluğu bozuldu yaparsın?
Agop;
- İlahi Seta ben muslukçi?
Bir sonraki gün;
- Bre Agop, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn?
- İlahi Seta, ben tamirçi?
Ertesi gün eve gelen Agop bir bakar ki herşey tamir edilmiş.
- Kuzum Seta bunları sen yaptin?
- Hayir! Komsumuz Salamon'a rica etmisim o yapmis.
Agop:
- O çikarci herif bunların karşıliğinda ne istedi peki?
Seta:
- Ya bana bir pasta yaparsin ya da birlikte yatacagiz!
Agop merak icinde sorar:
- Pastasını yaptin, değil mi?
Seta:
- İlahi Agop, ben Pastaciiiii ?...
Azıcık da gülelim:KK48:
:KK70::KK70::KK70:
Benide kabul edermsnz
hosgeldin canim tabi

Gencler totom yeni yer goruyo sabahtan beri. Oglen ciktik evden bi yaslimizi ziyaret ettik, avmye gittik, ordan kp is cikisi aldi taziyeye gittik derken yatma vakti geldi nerdeyse.
Oglen kalktim nerdeyse, aksam bizimkilerin disarda yeme teklifini de kabul etmedim, o yuzden bi saat once yedim aksam yemegmi maalesef.
Bugunku menum:
Oglen: 1 tost, yarim greyfurt
İkindin: yarim greyfurt
Aksam: 2 yumurtali menemen, 2 dilim ekmek
Su 2bucugu gecti 3 olur. Spor yuruyus 3 saat nerdeyse

***5. Takım 559. Etap***

lydznp (76/)
bluedolphin (86,3/)

prensesss016 (56,9/)
besbb9 (74,6/)
gben (67,9/)
esd_04 (86,1/)
moni (80,4/)

nilsub (80,5/)
0zlem (75,6/)
wendigo (69,8/)

balpamuk (63,3/)

5. Takım Ortalaması: %

***Denemedeki Üyeler***

morrigann (59,6/) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,3 Baş. Tar: 10.02.2018 Hedef: 52
evlaefe (73,3/) Yeni üye Baş. Kilosu: 74,1 Baş. Tar: 20.02.2018 Hedef: 65
beyazinci(59,7/) Yeni üye Baş. Kilosu: 60,6 Baş. Tar: 16.02.2018 Hedef: 55

***İzindeki Üyeler***

toplight (73/) 514. etapta 70,4 kg ile 2. defa bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (21 nisan 2017)
fancynancy (79,8/) 534. etapta 71,4 kg ile bildirimde bulunmadan izne ayrıldı (08 eylül 2017)

***Mezun Olan Aktif Üyeler***

morordek (61,7/) Mezun olan üye (459. etap 01 nisan 2016)
servey (67,3/) Mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 65,7 kg ile)
inatettimolacak (60/) Mezun olan üye (551. etap 05 ocak 2018 de 60 kg ile)
dennisgo (59,8/) Mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 59,8 kg ile)
medusa38 (57,3/) Mezun olan üye (504. etap 10 şubat 2017 de 51,5 kg ile)
kaanin annesi (62/) Mezun olan üye (542. etap 03 kasım 2017 de 53,7 kg ile) hamiş :anneadayı:
Üstad bizi ne zaman esas listeye alacaksın

Agop ile Seta evlenirler. Cicim ayları bittikten sonra Agop; eve gelip koltuğuna kurulur kurulmaz gazeteyi yüzüne çekip Seta ile hiç ilgilenmez olmuş. Günlerden bir gün Seta Agop'tan ilgi beklentisi ile;
- Bre Agop! Mutfağın penceresi bozuldu... Yaparsın?
Agop, gazeteyi yüzünden indirmiş, gayet sinirli bir şekilde;
- İlahi Seta, ben pencereci?
Ertesi gün Seta yine ilgi görmek umuduyla;
- Bre Agop, mutfakın musluğu bozuldu yaparsın?
Agop;
- İlahi Seta ben muslukçi?
Bir sonraki gün;
- Bre Agop, tuvaletin sifoni bozuldu, yaparsiinn?
- İlahi Seta, ben tamirçi?
Ertesi gün eve gelen Agop bir bakar ki herşey tamir edilmiş.
- Kuzum Seta bunları sen yaptin?
- Hayir! Komsumuz Salamon'a rica etmisim o yapmis.
Agop:
- O çikarci herif bunların karşıliğinda ne istedi peki?
Seta:
- Ya bana bir pasta yaparsin ya da birlikte yatacagiz!
Agop merak icinde sorar:
- Pastasını yaptin, değil mi?
Seta:
- İlahi Agop, ben Pastaciiiii ?...
Azıcık da gülelim:KK48:
Ay ne guldum Allahta senı guldursun

Gözün aydın iyi tatiller kuzum:KK200:
:skandal::sopa:

Canım katılırsan haber ver oylarımız tabikide sanaa
bencede canım bu konulara girmeyelim :KK48::KK48:

Canım domatesli smoothie bin tarifini verebilirmisin aynen sporumuzu mutlaka yapacağız 30 gün sonra bakalım kaç cm gidecek :halay::KK5:
geçmiş olsun canım

Aynen canım bekliyoruz güzel menülerini kaçamak yapmak yok
hahhahaha iyi geldi :KK48::KK48::KK48:

sağol canım :KK200: biz lydznp lydznp ile beraber jillian yapıyoruz istersen sende katılabilirsin bize:spor:
Ödem atıcı kür domates smoothie;)

Eklentiler

• 20180228_055639.webp
    20180228_055639.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 22
Üstad bizi ne zaman esas listeye alacaksın
Deneme sürecinde en az 2 hafta geçmesi gerekiyor canım.
Senin yarın 2 haftan doluyor ama vermen gereken kg da çok az aslında. Listeye girmek de cidden sorumluluk gerektiriyor, yediklerine daha çok dikkat etmelisin :) Yani listeye girmenle mezun olman baya kısa sürer eğer istikrarlı gidersen.
Bir de liste işinde son söz kaptanın :)

500 ip atlama
1dk russian twists
1dk plank
Jillian sabah 5de. Şimdi yaparsam ödem olur diye düşündüm. Hafif spor yaptım;)

Deneme sürecinde en az 2 hafta geçmesi gerekiyor canım.
Senin yarın 2 haftan doluyor ama vermen gereken kg da çok az aslında. Listeye girmek de cidden sorumluluk gerektiriyor, yediklerine daha çok dikkat etmelisin :) Yani listeye girmenle mezun olman baya kısa sürer eğer istikrarlı gidersen.
Bir de liste işinde son söz kaptanın :)
Olsun canım ne güzle işte inşallah kısa sürede mezun olabilirim

Tebrikler çok güzel :KK9::KK9:

Tamam yarınki bildirimine göre kaptanla konuyu netleştiririz :KK66:
Açıkçası bu hafta eder kaçamak yaptım, uzun zaman sonra ilk defa 50li sayılara düşünce havalara girdim resmen, hani şimdi söyleyeyim de yarın şok olmayalım, ama sor bana pişman mıyım, başımı duvarlara vurdum bugğn çok pişman oldum, hemen fit365i tekrar yükledim telefonuma spora zaten devam ediyorum 3 gündür , bol eksili günlerim olacak inşallah , en kısa zamanda mezun olucam

Açıkçası bu hafta eder kaçamak yaptım, uzun zaman sonra ilk defa 50li sayılara düşünce havalara girdim resmen, hani şimdi söyleyeyim de yarın şok olmayalım, ama sor bana pişman mıyım, başımı duvarlara vurdum bugğn çok pişman oldum, hemen fit365i tekrar yükledim telefonuma spora zaten devam ediyorum 3 gündür , bol eksili günlerim olacak inşallah , en kısa zamanda mezun olucam
Geçen haftaki kilon 59.7 imiş. Eğer o kilodan fazla gelirsen listeye bu hafta almayız cok net :) çünkü takım ortalamasını düşürmüş olursun

iyi akşamlar kızlar menü paylaşıp kaçayım :)
bugün yediklerim:KK72::KK72::KK72:
uyanınca
1 bardak su

sabah
1 haşlanmış yumurta
maydanoz
2 çeri domates
1 kepekli galate
yeşil çay

ara
sade filtre kahve az sütlü

öğle
1 kase vicdan çorbası

ara
2 kuru kayısı

ara
yok

akşam
2 kepçe vicdan çorbası
yarım kase yoğurt
1y.k. chia
1 y.k. zerdeçal

ara
1 d. ananas
1 aktivia
1 kupa yaseminli yeşil çay

su:3 litre
spor:7500 adım

İyi geceler herkese. Bende takıma katılmak istiyorum. Hemen kabul edilme olmuyor galiba. Karar defterini okudum ve kabul ediyorum.beni yapmam gerekenler hakkında yönlendirirseniz sevinirim. Yarın sabah tartılıp buraya yazarım.

İyi geceler herkese. Bende takıma katılmak istiyorum. Hemen kabul edilme olmuyor galiba. Karar defterini okudum ve kabul ediyorum.beni yapmam gerekenler hakkında yönlendirirseniz sevinirim. Yarın sabah tartılıp buraya yazarım.
merhaba canim hosgeldin. :KK19:Hemen adapte olmussun cok guzel evet cuma ve pztsi tarti gunumuz, her aksam gunluk spor ve menu paylasiyoruz, en az 5 mesaj zorunlulugumuz var ama tabi aslolan takimcak kaynasmak.:rapci:

merhaba canim hosgeldin. :KK19:Hemen adapte olmussun cok guzel evet cuma ve pztsi tarti gunumuz, her aksam gunluk spor ve menu paylasiyoruz, en az 5 mesaj zorunlulugumuz var ama tabi aslolan takimcak kaynasmak.:rapci:
hoş buldum :)) dünden beri inceleme yapıyordum. Daha önce 2 defa farklı zamanlarda yüksek rakamlarda kilolar verdim. Ama bazı durumlardan dolayı geri aldım. Şimdi tekrar motivasyonumu sağlayıp kilo vermek istiyorum. Paylaşım ve destek içerisinde olmak iyi gelecek bana da . O zaman sabahtan tartılıp bildiririm. İyi geceler

Back
X