• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ödem atıcı kür domates smoothie:KK66:
Teşekkür ederimm:KK19:
500 ip atlama
1dk russian twists
1dk plank
Jillian sabah 5de. Şimdi yaparsam ödem olur diye düşündüm. Hafif spor yaptım:KK66:
Tamamdır yarın mutlaka yap ama canım
İyi geceler herkese. Bende takıma katılmak istiyorum. Hemen kabul edilme olmuyor galiba. Karar defterini okudum ve kabul ediyorum.beni yapmam gerekenler hakkında yönlendirirseniz sevinirim. Yarın sabah tartılıp buraya yazarım.
aramıza hoşgeldin canım kilon nedir

Haftada bırgunden bırsey olmaz yaa o ladar gaddar olmamak lazım herkes bır gun ızını hak eder bugun sana rapor verdık:KK70:
İyi de ogun tartidan bir gun once olmamali yarin cuma ve listede olsaydi butun hafta cabalayan arkadaslarinin emegide etkilenecekti tamam odul olabilir ama bugunkiler ancak bir aylik odul olabilir ayni sekilde yemesine ses cikarmadiktan sonra burda olmasinin bi anlami olur mu oda birileri kendini durdursu. İstiyo eminim yoksa istediginiz kaadar yiyin anacim:-)

Kahvaltı
yarım omlet
iki bardak şekersiz çay
bir parça peynir
Yarım turp
1 tatlı kaşığı zeytin ezmesi

Ara
2 kupa bıtkı cayı

Oglen
1peynırlı poğaça
2bardak skersız çay

Aksam
Herbal shake

2litre uzerı sıvı
45 dk
45dk
Eliptik
Him senin listede de varmis puaca :-)

aramıza hoşgeldin canım kilon nedir[/QUOTE]
Hoş buldum:) tam kilomu bilmiyorum ama kesinlikle 80 üstüyüm. En son 83 civarındaydım. 2-3 haftadır tartılmadım ve yediklerime dikkat etmedim. Yarın sabah kesin sonucu yazarım artık.

İyi geceler herkese. Bende takıma katılmak istiyorum. Hemen kabul edilme olmuyor galiba. Karar defterini okudum ve kabul ediyorum.beni yapmam gerekenler hakkında yönlendirirseniz sevinirim. Yarın sabah tartılıp buraya yazarım.
Hoşgeldin canım:)
Ya sayfa basindaki sayfa numaralari gitmis hepimizde ayni mi? En sondan tiklayabiliyorum inmek zorunda kaliyorum.
Benimkilerde gitmiş. Acaba buluştular mı?:KK70::KK70::KK70::KK70:
Teşekkür ederimm:KK19:

Tamamdır yarın mutlaka yap ama canım
aramıza hoşgeldin canım kilon nedir
Sabah sabah jillian yapıldı. Söz sözdür. Bu sabah ki dunun telafisiydi. akşam tekrar ;)

Kilo bildirimi ilk benden gelsin diyeceğim ama akşama tekrar tartılacağım. Sebep ise sabahki tartiyi beğenmedim :confused:
Ilk kilo bildirimi bildirimsiz oldu ama....:KK70::KK70:
Ha bu arada 76 çıktım tartıda yani sabit. Daha düşük olması lazımdı :KK64:

Gözün aydın iyi tatiller kuzum:KK200:
:skandal::sopa:

Canım katılırsan haber ver oylarımız tabikide sanaa
bencede canım bu konulara girmeyelim :KK48::KK48:

Canım domatesli smoothie bin tarifini verebilirmisin aynen sporumuzu mutlaka yapacağız 30 gün sonra bakalım kaç cm gidecek :halay::KK5:
geçmiş olsun canım

Aynen canım bekliyoruz güzel menülerini kaçamak yapmak yok
hahhahaha iyi geldi :KK48::KK48::KK48:

sağol canım :KK200: biz lydznp lydznp ile beraber jillian yapıyoruz istersen sende katılabilirsin bize:spor:
katilmak isterim tabi ama once yarin sabah bi bakayim nasil bisey hic yapmadim hatta videosuna bakmadim bile :olamaz:

Ya sayfa basindaki sayfa numaralari gitmis hepimizde ayni mi? En sondan tiklayabiliyorum inmek zorunda kaliyorum.
Evet canim bendede oyle bence sayfalarin tamami okunsun diye yapilmistir :KK8:
İyi de ogun tartidan bir gun once olmamali yarin cuma ve listede olsaydi butun hafta cabalayan arkadaslarinin emegide etkilenecekti tamam odul olabilir ama bugunkiler ancak bir aylik odul olabilir ayni sekilde yemesine ses cikarmadiktan sonra burda olmasinin bi anlami olur mu oda birileri kendini durdursu. İstiyo eminim yoksa istediginiz kaadar yiyin anacim:-)
cok haklisin medusacim :KK5:kizlar kacamaklari yaparken burdaki arkadaslari ve listeyide dusunelim olurmu :KK66:

Gunaydin kizlaaaaarrrr :KK200::KK200::KK200:
gunaydin balim :KK36:

Dünkü menum
Sabah 2 activia yogurt
Ara yeşil cay+sade nescafe
Öğle
Bruksel lahanasi zeytinyagli
Yogurt
Ara
Yesil +1 avuc beyaz leblebi
Aksam
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik tavuklu kuru fasulye
Cacik

2.5 lt su
50 dk tempolu yürüyüş

Dünkü menum
Sabah 2 activia yogurt
Ara yeşil cay+sade nescafe
Öğle
Bruksel lahanasi zeytinyagli
Yogurt
Ara
Yesil +1 avuc beyaz leblebi
Aksam
2 kasik bulgur pilavi
2 kasik tavuklu kuru fasulye
Cacik

2.5 lt su
50 dk tempolu yürüyüş
Tatlım sabit gelmenin sebebi anlaşıldı. Bulgur pilavı ve kuru fasulye olsa gerek :110:

Hoş buldum:) tam kilomu bilmiyorum ama kesinlikle 80 üstüyüm. En son 83 civarındaydım. 2-3 haftadır tartılmadım ve yediklerime dikkat etmedim. Yarın sabah kesin sonucu yazarım artık.
tamam canım

Hoşgeldin canım:)

Benimkilerde gitmiş. Acaba buluştular mı?:KK70::KK70::KK70::KK70:

Sabah sabah jillian yapıldı. Söz sözdür. Bu sabah ki dunun telafisiydi. akşam tekrar :KK66:

Gunaydin kizlaaaaarrrr :KK200::KK200::KK200:
günaydınn canım tebrik ederim sabahın 5 inde kalkıp yapmıssın bravo:KK200:istersen akşam yapma bugün yaptın zaten yorabilir seni

Günaydın herkese hayırlı bol ekşili bir cuma olsun:KK54: malesef sabitim çok ilaç içtim ondan mı bilemedim neyse işlerimi bitirip doktora gidicem öpüldünüz
Günaydınn canım
katilmak isterim tabi ama once yarin sabah bi bakayim nasil bisey hic yapmadim hatta videosuna bakmadim bile :olamaz:

Evet canim bendede oyle bence sayfalarin tamami okunsun diye yapilmistir :KK8:
cok haklisin medusacim :KK5:kizlar kacamaklari yaparken burdaki arkadaslari ve listeyide dusunelim olurmu :KK66:

gunaydin balim :KK36:
günaydın canım tamam bak sen bir kere :spor:

Gunaydin kizlar
Bi sabitte benden gelsin
Sabit 56.9
günaydınn

Tatlım sabit gelmenin sebebi anlaşıldı. Bulgur pilavı ve kuru fasulye olsa gerek :110:
Kuru fasülye yememek mi gerekiyor:KK64:
Gunaydin kizlar.. :KK3: Yürüyüse cikiyorum. Gelince tartilirim. :KK56:
Guzel sonuclar goruruz insallah..:KK36:
günaydın canım

Günaydın pisicikler
Hoşgeldin canım
Kurallarimizi okumus kabul etmissin. Kg bildirimini bekliyoruz. Bir de hedef kilon nedir?
Bize biraz kendinden bahseder misin seni tanıyalım :)
Benim de gitmiş, uyuz oldum
Kilo bildirimi ilk benden gelsin diyeceğim ama akşama tekrar tartılacağım. Sebep ise sabahki tartiyi beğenmedim :confused:
Ilk kilo bildirimi bildirimsiz oldu ama....:KK70::KK70:
Ha bu arada 76 çıktım tartıda yani sabit. Daha düşük olması lazımdı :KK64:
Canım liste paylaşımına yetisirsin değil mi?
Gunaydin kizlar.. :KK3: Yürüyüse cikiyorum. Gelince tartilirim. :KK56:
Guzel sonuclar goruruz insallah..:KK36:
Ozlemcim güzel bir eksiyle gelirsin inşallah
Kızlar kilom 74 100
Tebrik ederim canım takım sabitlemis sen en azından eksi gelmişsin

Günaydın pisicikler

Hoşgeldin canım
Kurallarimizi okumus kabul etmissin. Kg bildirimini bekliyoruz. Bir de hedef kilon nedir?
Bize biraz kendinden bahseder misin seni tanıyalım :)

Benim de gitmiş, uyuz oldum

Ozlemcim güzel bir eksiyle gelirsin inşallah

Tebrik ederim canım takım sabitlemis sen en azından eksi gelmişsin
az da olsa yavaş yavaş gidiyor ben size teşekkür ederim sizler olmasanız ben bunu basaramazdım:KK68:

günaydınn canım tebrik ederim sabahın 5 inde kalkıp yapmıssın bravo:KK200:istersen akşam yapma bugün yaptın zaten yorabilir seni

Kuru fasülye yememek mi gerekiyor:KK64:
günaydın canım
Yok yok aradaki farkı kapatmam lazım. Senin 4. gün mü?
Kurufasulye şişkinlik yapar. Şişkinlik yapan şeyleri ben cuma ile p.tesi arası yersem yiyorum. Malum benim müzmin bir ödem sorunum var. Nedeni bulunamayan :olamaz:
Zeynep'i okuldan 6da alıyorum. Beni yine sürüklemezse peşinde 6.10da evdeyim ;)
Hem buraya hemde sana cepten yazarım olmadı.

Yok yok aradaki farkı kapatmam lazım. Senin 4. gün mü?
Kurufasulye şişkinlik yapar. Şişkinlik yapan şeyleri ben cuma ile p.tesi arası yersem yiyorum. Malum benim müzmin bir ödem sorunum var. Nedeni bulunamayan :olamaz:

Zeynep'i okuldan 6da alıyorum. Beni yine sürüklemezse peşinde 6.10da evdeyim :KK66:
Hem buraya hemde sana cepten yazarım olmadı.
evet bugün 4. Gün olucak sen bilirsin kendini iyi hissedersen yap tabi canım aaa aklımda bulunsun bende tartıdan önce yemiyim:KK19:

kesinlikle bende öyle düşündüm ama açıklama yapmadım sizden bekledim.:olamaz: çünkü dün sabahta sabit gelmiştim dedim yemeğimde yanımda yarın sabah en azında 200 gr eksi gelirim. ama öğlende yediğim lahana ve akşam annemde yediğim ki çok az aldım bi tabağa ikisini koydum beni yine sabit çıkardı malesef:KK57: bide eve gidemediğim için ipte atlayamadım :ukala::ukala::ukala: yok benim zaten acil bişey yapmam lazım yoksa ne kilo verebilirim daha nede mezun olabilirim.. taaakıııııllldıııımmmmm:kızgın::kızgın:

Back
X