• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlar selsm gecmisi okuyamadim listeyi de goremedim ama anlasilan cogunluk sabit gben in mesajindan anladim su an aydindan izmire geciyorum 12 ucagi ile donuyorum acaip yorgun ve uykusuzum insallah nota falan almayiz

Kizlar selsm gecmisi okuyamadim listeyi de goremedim ama anlasilan cogunluk sabit gben in mesajindan anladim su an aydindan izmire geciyorum 12 ucagi ile donuyorum acaip yorgun ve uykusuzum insallah nota falan almayiz
Kaptanım şimdi ekliyordum listeyi ama neredeyse herkes sabit :olamaz:

Canim niyetin olduktan sonra destek her yerdee, arayip bulmussun bizi bak:KK19:
Her hafta kilo kilo olmasa da gram gram gideriz insaallah:21:

Kalkamiyorum yataktan ya kalkinca insaallah:super: gozumu zor actim bu sabah dun cok yurumusum:KK24:
assolistler sondan gelir diyosun yani:süslü::cool:

Günaydın kızlar tartı bildirimine geldim artı eksi yok 59,7çıktım
hadi sende yakala beni :KK54:

malesef takım olarak döküldük bu hafta kesin nota alıcaz:KK17::KK17::KK17:

İyi de ogun tartidan bir gun once olmamali yarin cuma ve listede olsaydi butun hafta cabalayan arkadaslarinin emegide etkilenecekti tamam odul olabilir ama bugunkiler ancak bir aylik odul olabilir ayni sekilde yemesine ses cikarmadiktan sonra burda olmasinin bi anlami olur mu oda birileri kendini durdursu. İstiyo eminim yoksa istediginiz kaadar yiyin anacim:-)
Gelme ustumuzee aclıga alışıcaz tabiii:super:

_20180302_110201.webp
bıldırım anı kızlar ;)

Back
X