- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.421
Bakk gecti gittiii ustunde durmaya degmez onemli olan grafigin asagi yonlu seyretmesiNeden mi? 10gündür bir savaşın içindeyim. Zeyno'nun d.gününde yediğim ince 1 dilim pasta kh bağımlılığımı yeniden tetikledi. Geçen hafta zar zor toparlamaya çalıştım ama h.sonu yine tutamadım ki moral olarak da çok çöküktüm biliyorsun. Yediğim pasta, onu dengeleyeceğim diye çektiğim eziyet açlık, takımlar kapanıyor lafları hepsi üst üste gelince yine dağıldım. Ve yine toparlandım diye düşünüyorum çünkü moral düzeldi. yoluma yine devam ediyorum. Bir pürüz yok çok şükür. Bu sabah sabit gelmemin sebebi de sabah ödemidir diye düşünüyorum. bu hafta diyetisyenimi bile erteledim düşün içinde bulunduğum buhranı![]()

Ben ogun iptal edemem ya acikirimbuna bende katılıyorum kes akşam yemeğini bak nasıl geliyor eksilerbu hafta onumu yapsam acaba
hazır kocada yok
yaaaaaahaksızlık bu
neden bana vermiyosun bu işin sırrını
kıvranıyorum kaç gündür burda takıldım diye
ben küs
![]()

cok haklisin medusacim yaaaSen benim mesajlari okumuyor musun
1 aylik degisim programi dedim 17 gun diyeti dedim
Ustune ekte arada paylastigim gibi yuruyus + spor yaptim evdede hic isim bitmiyor kucuk cocukla sonuc bu darisi basiniza cnm ben bosuna mi kiziyorum size onj yemeyin bunu yemeyin diye