• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selam kızlar ben geldim biraz grç oldu ama artık affedersiniz.şimdi kızımın Doğum gününü atlattım iyi kötü çok şükür bitti :)) Doğum günü çok güzel geçti ama sabahında parmağımı aceleden bir kestim ki az daha kopuyordu o derece hala kullanamıyorum elimi ağar topar hastaneye gittim çok stresli geçti :(( neyse ki toparladım kalabalıktı zaten herkes bişeyleri yaptı :))şimdi asıl konumuz olan kilolarıma gelirsek kaç kiloyum anlamadım hastalığım dün bitti tartıldım 59.5 kiloydum bugün 60 kiloydum ben 60 o baz alarak başlıyorum. Hedefim 55 bu arada o kadar yedigim halde nasıl kilo almadım anlamadım :)) spor bir süre yapamayacağım elim tutmuyor çünkü ama yediklerime dikkat edeceğim çok uzun oldu şimdilik böyle :halay::halay:

Ben şu saat itibariyle dükkanı kapattım:halay:
Günlük menüm:
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su yanında 1 incir 1 kayısı

Saat 10:30 da kahvaltı
1 kivi
1 portakal
avokadolu salata
2 haşlanmış yumurta
Yeşillikler
Zeytin
Peynir

17.00 da
Mercimek çorbası
2 tane Bulgurlu biber dolması
1 tane havuç

Bu saate kadar 2.5 litre su
Yatana kadar 1 litre daha içerim.
Akşamda ya Türk kahvesi yada karışım çay içeceğim :KK66:

Ben şu saat itibariyle dükkanı kapattım:halay:
Günlük menüm:
Uyanır uyanmaz 2 bardak ılık su yanında 1 incir 1 kayısı

Saat 10:30 da kahvaltı
1 kivi
1 portakal
avokadolu salata
2 haşlanmış yumurta
Yeşillikler
Zeytin
Peynir

17.00 da
Mercimek çorbası
2 tane Bulgurlu biber dolması
1 tane havuç

Bu saate kadar 2.5 litre su
Yatana kadar 1 litre daha içerim.
Akşamda ya Türk kahvesi yada karışım çay içeceğim :KK66:
Vuuuu valla süper menü. Bende iki öğün yapmaya karar verdim. Pazartesiden itibaren yapabilirim. Ya diyet yaparken dışarı çıkmayıp misafirliğe falan gitmeyeceksin mecbur kalmadıkça. :işsiz:

Selam kızlar ben geldim biraz grç oldu ama artık affedersiniz.şimdi kızımın Doğum gününü atlattım iyi kötü çok şükür bitti :)) Doğum günü çok güzel geçti ama sabahında parmağımı aceleden bir kestim ki az daha kopuyordu o derece hala kullanamıyorum elimi ağar topar hastaneye gittim çok stresli geçti :KK43:( neyse ki toparladım kalabalıktı zaten herkes bişeyleri yaptı :))şimdi asıl konumuz olan kilolarıma gelirsek kaç kiloyum anlamadım hastalığım dün bitti tartıldım 59.5 kiloydum bugün 60 kiloydum ben 60 o baz alarak başlıyorum. Hedefim 55 bu arada o kadar yedigim halde nasıl kilo almadım anlamadım :)) spor bir süre yapamayacağım elim tutmuyor çünkü ama yediklerime dikkat edeceğim çok uzun oldu şimdilik böyle :halay::halay:

Ooffff çok geçmiş olsun yaaa. Dikiş atmışlardır kesin. Ay kuzum elde bıçak olunca çok dikkat ermek lazım. Pek çok tecrübem oldu benimde :olamaz:

Vuuuu valla süper menü. Bende iki öğün yapmaya karar verdim. Pazartesiden itibaren yapabilirim. Ya diyet yaparken dışarı çıkmayıp misafirliğe falan gitmeyeceksin mecbur kalmadıkça. :işsiz:
Beğenmene sevindim:)) bende alışma sürecinde saatleri uyan 3 günümde 2 öğün yapacağım. Diğer günler 3 öğün. Alışınca tamamen 2 öğüne geçeceğim. Diyet veya sağlıklı beslenme düzeni oturana kadar ya biryere gidilmemeli. Ya da çok kararlı olup ortamdaki bize uygun yiyecekleri yemeliyiz. Çünkü ne misafirlik biter ne de dışarı çıkmaHoppa

Selam kızlar ben geldim biraz grç oldu ama artık affedersiniz.şimdi kızımın Doğum gününü atlattım iyi kötü çok şükür bitti :)) Doğum günü çok güzel geçti ama sabahında parmağımı aceleden bir kestim ki az daha kopuyordu o derece hala kullanamıyorum elimi ağar topar hastaneye gittim çok stresli geçti :KK43:( neyse ki toparladım kalabalıktı zaten herkes bişeyleri yaptı :))şimdi asıl konumuz olan kilolarıma gelirsek kaç kiloyum anlamadım hastalığım dün bitti tartıldım 59.5 kiloydum bugün 60 kiloydum ben 60 o baz alarak başlıyorum. Hedefim 55 bu arada o kadar yedigim halde nasıl kilo almadım anlamadım :)) spor bir süre yapamayacağım elim tutmuyor çünkü ama yediklerime dikkat edeceğim çok uzun oldu şimdilik böyle :halay::halay:
Kilolarımız yakınmış canım yarışalım mı bu hafta? Ben de 59,7kiloyum hedef 55

Geçmiş olsun canım ağrın var mı

Merhaba kızlar ben de menümü yazayım :
Kahvaltı: 2tane kaşarlı sucuklu tost, 1tk marmelat
Ara öğün: şekersiz Türk kahvesi, 2hurma, 5fınduk, 10leblebi, yarım elma, yarım portakal
Akşam : 1 tabak et sote , 1havuç, 1kase yoğurtlu kereviz salatası
Ara öğün:zencefil çayı,1sb ayran
2lt su,200 ip atlama , 10dk bölgesel egzersiz
Bugün de 18de yemeği yedim kızlar,geçe bırakmamaya çalışıyorum yemeği, normalde 3öğün yiyorum haftaşçi ama haftasonu sabah öğlen birleşik oluyor

İyi akşamlar kızlar bugün çok sessiz buralar, nerelerdesiniz??? Kaçamak yapmıyorsunuz inşallah spor yapoyordur herkes :)
Diğer gruplarda gördüm grup içi 2e bölünüp spor yarışması mı yapsak kızlar ne dersiniz? Her sporu puanlayalım yarışalım böylece haftaya daha iyi sonuçlar alırız. Gaza gelio sporu artırırız

Beğenmene sevindim:)) bende alışma sürecinde saatleri uyan 3 günümde 2 öğün yapacağım. Diğer günler 3 öğün. Alışınca tamamen 2 öğüne geçeceğim. Diyet veya sağlıklı beslenme düzeni oturana kadar ya biryere gidilmemeli. Ya da çok kararlı olup ortamdaki bize uygun yiyecekleri yemeliyiz. Çünkü ne misafirlik biter ne de dışarı çıkmaHoppa
Orası öyle tabii ama adapte olup havaya girene kadar çıkmamak lazım. Ya da benim fikrim. Bana yaramıyooo

toplight toplight spor yarışmasına ne dersin canım? Sen gruplasana bizi, takım da kabul ederse
Iyi olur tatlim ama ben su aralar is bahce cocuklar bi de haftasonu babam gelecek onun hastane kontrolleri var bak aklima ne geldi sen gruplasana katilmak isteyenleri maalesef bu aralar cok yogunum

Back
X