• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim feleğim şaşmış burda ,iki el atıyım dicene ,ne diyo hain karga:110:
ahh ahh nerede eski gençlik:KK69:
BMqNQg.gif
BMqNQg.gif
BMqNQg.gif
BMqNQg.gif
BMqNQg.gif
babanne halinle milletin yediginin ictiginin pesinde kosarken yorulmuyosun amaa:KK53::KK53::KK53::KK70:

Iyi aksamlar kizlar bugun ugrayamadim sabah disciye goturdum oglani biraz yuruyus yaprim toplam 10.000 adim oldu ogleyin bahceye gittik agaclari capalayip gubreledim patates sogan ve sarimsak ektim belim tutmuyor dun zaten yoldan gelmistim yorgundum ustune bide bunlar hasatim cikti
İş arıyorsun valla kaptanım, bir güncük dinlenseydin bari.

Ne güzel ya bahçeniz var demek:) ne yetiştiriyorsunuz
Ya gecen sene aldik kucuk bir bahce gecen sene ev haziran sonunda bittigi icin bir de acemilik domates salatalik vs ektik ama guzel olmadi bu sene bakalim becerebilecekmiyiz
Dun dut musmula uzum badem agaclari falan da diktik cocuklara iyi oluyo avm leri hic sevmiyorum cunku

Selam kızlar ben geldim biraz grç oldu ama artık affedersiniz.şimdi kızımın Doğum gününü atlattım iyi kötü çok şükür bitti :)) Doğum günü çok güzel geçti ama sabahında parmağımı aceleden bir kestim ki az daha kopuyordu o derece hala kullanamıyorum elimi ağar topar hastaneye gittim çok stresli geçti :KK43:( neyse ki toparladım kalabalıktı zaten herkes bişeyleri yaptı :))şimdi asıl konumuz olan kilolarıma gelirsek kaç kiloyum anlamadım hastalığım dün bitti tartıldım 59.5 kiloydum bugün 60 kiloydum ben 60 o baz alarak başlıyorum. Hedefim 55 bu arada o kadar yedigim halde nasıl kilo almadım anlamadım :)) spor bir süre yapamayacağım elim tutmuyor çünkü ama yediklerime dikkat edeceğim çok uzun oldu şimdilik böyle :halay::halay:
canim cok gecmis olsun cok canim yanmistir eminim tez zamanda iyilesirsin insallah

Dunku menüm
Sanah
2 dilim kizarmis ekmek
Peynir zeytin domates salatalik maydanoz
Sekersiz cay
Ara activia kivili
Aksam
1 porsiyon kavurma +ayran
Ara incirli activia

2.5 lt su
524 ip atlama+3 saat carsi pazar gezme+3 saat ütü yapma+2 saat ev temizligi :temizlik::spor::KK70:nasil ama sporlarim :-)bence sayilmali bittim resmen dün:KK53:

Back
X