- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.681
Hergün spor yapmak zorundamiyiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
su cuma bi gelsin de alalim ifadenii![]()
Bu su gerçekten ödem attırıyor mu canım? Ben de yapayım işe yarıyorsaAma ben dün cok dikkat etmeme ragmen bu sabah fazla arti geldim acaba dünkü yorgunlugum sebep olmus olabilirmi buna yani odem yaptim sanirim. Yesil elma maydanoz salatalik limonlu su yaptim cigden onu iciyorum sabahtan beri baska odem atmak icin onerisi olan varmi
Ahahhaaaa kocaların hepsi böyle düşünüyor demek. Yaw biz onları fitken almıştık zatiKizlar bu sabah esim bana sen baya baya fit olmaya başladın göbeğinde gitti farkindamisin dedisen yakinda benude bosarsin dedi
ayyyy okadar mutluyumki
oyle gaza geldim bugün durmadan ip atliyoru
1.000 tane oldu bile
bu hafta super olucak
![]()
Sağlık durumun elvermiyorsa tabii ki değilsin. Diyeti desteklemek amacıyla yapıyoruz. Spor diyince gözün korkmasın tatlım. 20-30 dk.lık bir yürüyüş bile yeterli olur.Hergün spor yapmak zorundamiyiz
Biraz da sana bağlı. Benim liste takıntım var, diyetisyen elime kağıt tutuşturdu mu tüylerim diken diken oluyor.Kızlae ben bir türlü motive olanıyorum.
Kilolarım yüzünden çok mutsuzum.
Ve bu günlük hayatımı kısıtlamaya kadar gidiyor. Yaptığım hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.
Diyetisyene mi başlasam diyorum.
Onu da takip etmek bana çok zor geliyor.
Sizce bir diyet listesi mi yoksa evde pişrnlerden menüyü küçültmek mi.
Daha önce diyetisyene gitmiştim.
Onun listeleri elimde. Onlara mı başlasam. Yoksa evde ki yemekleri az az yemek mi mantıklı.
Kîzlar yardım edin.
Bir de öğlen protein akşam sebze menüsu nasıl olur.
İnşallah ya hamilelik öncesi giydiğim pantolonları elbiseleri giymek istiyorumHerkes motive olacak efenim! Hepimiz çıtır olicciiizzz. O gözümüz kalan kıyafetleri giyciiizzz, dolap bekleyenleri de. Çok değil yaaa, azıcık sabredeceğiz. Vücudumuz yine insaflı, azıcık yemeyi kesince patır kütür kilo verip yağ yakıyor. Yapiciiiizzz kızlar, herşey bizim elimizde.![]()
Sağlık durumun elvermiyorsa tabii ki değilsin. Diyeti desteklemek amacıyla yapıyoruz. Spor diyince gözün korkmasın tatlım. 20-30 dk.lık bir yürüyüş bile yeterli olur.
Biraz da sana bağlı. Benim liste takıntım var, diyetisyen elime kağıt tutuşturdu mu tüylerim diken diken oluyor.Evde pişeni az az yiyerekte gayet güzel sonuçlar alabilirsin. Deneyerek görüp kendini test edeceksin. En iyi doktor insanın kendisidir derler ya. Nerenin ağrıdığı sen bilip anlatamazsan doktor neee eetsin
hepimiz deneye yanıla kendimizi tanıyıp öğreniyoruz. İlk olarak seni ne zorlamayacak ise onla başla derim.
Herkes motive olacak efenim! Hepimiz çıtır olicciiizzz. O gözümüz kalan kıyafetleri giyciiizzz, dolap bekleyenleri de. Çok değil yaaa, azıcık sabredeceğiz. Vücudumuz yine insaflı, azıcık yemeyi kesince patır kütür kilo verip yağ yakıyor. Yapiciiiizzz kızlar, herşey bizim elimizde.![]()
Mutsuz olma azimli ol canm ben 4 5 sene once 90lara yanasmıstım kızımın dogumundan sonra azmettim basardım simdi daha da zayıflayacagımKızlae ben bir türlü motive olanıyorum.
Kilolarım yüzünden çok mutsuzum.
Ve bu günlük hayatımı kısıtlamaya kadar gidiyor. Yaptığım hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.
Diyetisyene mi başlasam diyorum.
Onu da takip etmek bana çok zor geliyor.
Sizce bir diyet listesi mi yoksa evde pişrnlerden menüyü küçültmek mi.
Daha önce diyetisyene gitmiştim.
Onun listeleri elimde. Onlara mı başlasam. Yoksa evde ki yemekleri az az yemek mi mantıklı.
Kîzlar yardım edin.
Bir de öğlen protein akşam sebze menüsu nasıl olur.
Spordan sayıyorum tabi 500 ip var ordacanim cok gecmis olsun cok canim yanmistir eminim tez zamanda iyilesirsin insallah
Dunku menüm
Sanah
2 dilim kizarmis ekmek
Peynir zeytin domates salatalik maydanoz
Sekersiz cay
Ara activia kivili
Aksam
1 porsiyon kavurma +ayran
Ara incirli activia
2.5 lt su
524 ip atlama+3 saat carsi pazar gezme+3 saat ütü yapma+2 saat ev temizliginasil ama sporlarim
bence sayilmali bittim resmen dün
![]()
Kilo vermek istiyorsan evetHergün spor yapmak zorundamiyiz
Katmermiș, kısırmıșMerhaba kızlar menümü yazayım şimdiden:
Sabah uyanınca : ılık limonlu su, 2hurma
Kahvaltı : 1katmer, 1dilim peynir 1tk marmelat,1yk çemen
Ara öğün:şekersiz Türk kahvesi, 3kuru kayısı, 8fındık, 8leblebi,1kuru erik
Akşam: 1kase kısır, 1sb ayran,3 marul
Ara öğün : yarım portakal, bir salkım üzüm
Su 2lt ancak olacak , 10dk bölgesel egzersiz, ip de atlıcam atlayınca yazarım sayısını-100de dünden cezam var
Sporların iyiymis yoksa sana da ceza geliyorduMerheba kızlar,
Yoğun yorucu bir günün sonunda menü paylaşayım
Kahvaltı
Kepekli peynirli sandiviç
Öğlen
2 küçük etli kabak dolması. Çok az bulgur koydum.
Akşam
1 biber dolma, 2yk tavuk, domates salatası
2lt su şimdilik
30dk yürüyüş
Jillian level-1
Ayy keske evde bakabilecek ona ayirabilecek zamanim olsaydi bir esim bir ben seyahatte cocuklarla zor ilgileniyoruz maalesefArkadaşlar birkaç gün önce yolda edilmek üzereyken bulduğumuz bir kedi tahminen dört beş aylık birkaç gündür evde bakıyorum ama iki çocuklu olduğum için daha fazla bakamayacağım Sokağa da bırakmak istemiyorum kullanabileceği bir kaç malzeme aldık onlarla birlikte sahiplendirmek istiyoruz bilginiz olsunEki Görüntüle 2118858