• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ama ben dün cok dikkat etmeme ragmen bu sabah fazla arti geldim acaba dünkü yorgunlugum sebep olmus olabilirmi buna yani odem yaptim sanirim. Yesil elma maydanoz salatalik limonlu su yaptim cigden onu iciyorum sabahtan beri baska odem atmak icin onerisi olan varmi
Bu su gerçekten ödem attırıyor mu canım? Ben de yapayım işe yarıyorsa

Merhaba kızlar menümü yazayım şimdiden:
Sabah uyanınca : ılık limonlu su, 2hurma
Kahvaltı : 1katmer, 1dilim peynir 1tk marmelat,1yk çemen
Ara öğün:şekersiz Türk kahvesi, 3kuru kayısı, 8fındık, 8leblebi,1kuru erik
Akşam: 1kase kısır, 1sb ayran,3 marul
Ara öğün : yarım portakal, bir salkım üzüm
Su 2lt ancak olacak , 10dk bölgesel egzersiz, ip de atlıcam atlayınca yazarım sayısını-100de dünden cezam var

Kızlae ben bir türlü motive olanıyorum.
Kilolarım yüzünden çok mutsuzum.
Ve bu günlük hayatımı kısıtlamaya kadar gidiyor. Yaptığım hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.
Diyetisyene mi başlasam diyorum.
Onu da takip etmek bana çok zor geliyor.
Sizce bir diyet listesi mi yoksa evde pişrnlerden menüyü küçültmek mi.
Daha önce diyetisyene gitmiştim.
Onun listeleri elimde. Onlara mı başlasam. Yoksa evde ki yemekleri az az yemek mi mantıklı.
Kîzlar yardım edin.
Bir de öğlen protein akşam sebze menüsu nasıl olur.

Kizlar bu sabah esim bana sen baya baya fit olmaya başladın göbeğinde gitti farkindamisin dedi :KK71::KK71:sen yakinda benude bosarsin dedi :KK70::KK70:ayyyy okadar mutluyumki :KK73:oyle gaza geldim bugün durmadan ip atliyoru :spor::spor: 1.000 tane oldu bile:sampiyon: bu hafta super olucak:sampiyon:
Ahahhaaaa kocaların hepsi böyle düşünüyor demek. Yaw biz onları fitken almıştık zati :-)
Yedirip içirdiler sağolsun sonra ay sen şişmanladın mı ne? Zayıflayınca da, onu bunu giyme :KK70:

Merheba kızlar,
Yoğun yorucu bir günün sonunda menü paylaşayım
Kahvaltı
Kepekli peynirli sandiviç
Öğlen
2 küçük etli kabak dolması. Çok az bulgur koydum.
Akşam
1 biber dolma, 2yk tavuk, domates salatası
2lt su şimdilik
30dk yürüyüş
Jillian level-1

Hergün spor yapmak zorundamiyiz
Sağlık durumun elvermiyorsa tabii ki değilsin. Diyeti desteklemek amacıyla yapıyoruz. Spor diyince gözün korkmasın tatlım. 20-30 dk.lık bir yürüyüş bile yeterli olur.

Ve bu günlük hayatımı kısıtlamaya kadar gidiyor. Yaptığım hiç bir şeyden mutlu olamıyorum.
Onun listeleri elimde. Onlara mı başlasam. Yoksa evde ki yemekleri az az yemek mi mantıklı.
Kîzlar yardım edin.
Biraz da sana bağlı. Benim liste takıntım var, diyetisyen elime kağıt tutuşturdu mu tüylerim diken diken oluyor. :KK48: Evde pişeni az az yiyerekte gayet güzel sonuçlar alabilirsin. Deneyerek görüp kendini test edeceksin. En iyi doktor insanın kendisidir derler ya. Nerenin ağrıdığı sen bilip anlatamazsan doktor neee eetsin :rapci: hepimiz deneye yanıla kendimizi tanıyıp öğreniyoruz. İlk olarak seni ne zorlamayacak ise onla başla derim.

Herkes motive olacak efenim! Hepimiz çıtır olicciiizzz. O gözümüz kalan kıyafetleri giyciiizzz, dolap bekleyenleri de. Çok değil yaaa, azıcık sabredeceğiz. Vücudumuz yine insaflı, azıcık yemeyi kesince patır kütür kilo verip yağ yakıyor. Yapiciiiizzz kızlar, herşey bizim elimizde. :KK76:

Herkes motive olacak efenim! Hepimiz çıtır olicciiizzz. O gözümüz kalan kıyafetleri giyciiizzz, dolap bekleyenleri de. Çok değil yaaa, azıcık sabredeceğiz. Vücudumuz yine insaflı, azıcık yemeyi kesince patır kütür kilo verip yağ yakıyor. Yapiciiiizzz kızlar, herşey bizim elimizde. :KK76:
İnşallah ya hamilelik öncesi giydiğim pantolonları elbiseleri giymek istiyorum

Sağlık durumun elvermiyorsa tabii ki değilsin. Diyeti desteklemek amacıyla yapıyoruz. Spor diyince gözün korkmasın tatlım. 20-30 dk.lık bir yürüyüş bile yeterli olur.

Biraz da sana bağlı. Benim liste takıntım var, diyetisyen elime kağıt tutuşturdu mu tüylerim diken diken oluyor. :KK48: Evde pişeni az az yiyerekte gayet güzel sonuçlar alabilirsin. Deneyerek görüp kendini test edeceksin. En iyi doktor insanın kendisidir derler ya. Nerenin ağrıdığı sen bilip anlatamazsan doktor neee eetsin :rapci: hepimiz deneye yanıla kendimizi tanıyıp öğreniyoruz. İlk olarak seni ne zorlamayacak ise onla başla derim.

Canım her dediğinde haklısı .
Her şey bize baģlı.
Benim için en iyi motivasyon buraya ćok fazla gelmek olacsk.
Sizin motivasyonunuz bana yansısı

Dolabımda o kadar ćok 40 - 42 beden var ki.
Yaza onları giymek istiyorum.
Benim vücüt da allah var biraz spor ve diyetle güzrl kioo veriyor.
Yarından itibaren sıfır kaçamakla baslıyorum.

Kîzlar yardım edin.
Mutsuz olma azimli ol canm ben 4 5 sene once 90lara yanasmıstım kızımın dogumundan sonra azmettim basardım simdi daha da zayıflayacagım

İyi akşamlar herkese. Bugünkü menüm şöyle:
Uyanınca 3 bardak su 2 kayısı 1 incir
11.30 kahvaltı
Avokadolu salata
Sucuklu yumurta
1 avuç fındık
Zeytin
Peynir
Yeşillik
Çay
Yarım muz ve yarım kivi
Ara: Türk kahvesi
18.30 akşam yemeği
Yarım kase mercimek çorbası
Balık
Salata
3 litre su

canim cok gecmis olsun cok canim yanmistir eminim tez zamanda iyilesirsin insallah

Dunku menüm
Sanah
2 dilim kizarmis ekmek
Peynir zeytin domates salatalik maydanoz
Sekersiz cay
Ara activia kivili
Aksam
1 porsiyon kavurma +ayran
Ara incirli activia

2.5 lt su
524 ip atlama+3 saat carsi pazar gezme+3 saat ütü yapma+2 saat ev temizligi :temizlik::spor::KK70:nasil ama sporlarim :-)bence sayilmali bittim resmen dün:KK53:
Spordan sayıyorum tabi 500 ip var orda
Hergün spor yapmak zorundamiyiz
Kilo vermek istiyorsan evet
Belki haftada 1 maksimum 2 gün dinlenebilirsin
Merhaba kızlar menümü yazayım şimdiden:
Sabah uyanınca : ılık limonlu su, 2hurma
Kahvaltı : 1katmer, 1dilim peynir 1tk marmelat,1yk çemen
Ara öğün:şekersiz Türk kahvesi, 3kuru kayısı, 8fındık, 8leblebi,1kuru erik
Akşam: 1kase kısır, 1sb ayran,3 marul
Ara öğün : yarım portakal, bir salkım üzüm
Su 2lt ancak olacak , 10dk bölgesel egzersiz, ip de atlıcam atlayınca yazarım sayısını-100de dünden cezam var
Katmermiș, kısırmıș:KK11:
Sana 200 ip cezası daha yazdım. Dünkünü yapmışsın gördüm.
Merheba kızlar,
Yoğun yorucu bir günün sonunda menü paylaşayım
Kahvaltı
Kepekli peynirli sandiviç
Öğlen
2 küçük etli kabak dolması. Çok az bulgur koydum.
Akşam
1 biber dolma, 2yk tavuk, domates salatası
2lt su şimdilik
30dk yürüyüş
Jillian level-1
Sporların iyiymis yoksa sana da ceza geliyordu

Arkadaşlar birkaç gün önce yolda edilmek üzereyken bulduğumuz bir kedi tahminen dört beş aylık birkaç gündür evde bakıyorum ama iki çocuklu olduğum için daha fazla bakamayacağım Sokağa da bırakmak istemiyorum kullanabileceği bir kaç malzeme aldık onlarla birlikte sahiplendirmek istiyoruz bilginiz olsunEki Görüntüle 2118858
Ayy keske evde bakabilecek ona ayirabilecek zamanim olsaydi bir esim bir ben seyahatte cocuklarla zor ilgileniyoruz maalesef

Back
X