- Konu Sahibi Cherry Mom
- #276.821
Ben anladım ki birileri spor yapar çabalarsa bende varım, eksileri gördükçe ben neden vermiyorum diyorum.
Burda kekler börekler yiyince herkes yiyo diyip bende yiyorum.
Diyet yapmayanlar; yapmayı düşünmeyenler bizim de negatif etkilenmemizi sağlamasın lütfen.
Yaza ne kaldı şurda?
Bi kişi artı gelince iptaliz işte. 1-2 kişi telafi edilir belki ama tüm takım birilerine sırtını dayamış sanki.
Olmuyor işte olmuyor.
Ben varım herşeye. Nihayet yeni evime de yerleştim ve spora da artık başlayabilirim.
Ben de herşeyi çok bilirmiş veya çok iyiymişim tavrıyla davranmak istemiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen. Sadece kendi problemimi paylaşmak istedim. Ama görüyorum ki geçen cuma neler olduğunun hepimiz farkındayız ve herkes etkilenmiş aslında bu işten.
Silkelenip kendimize gelmemiz için iyi oldu belkide bu durum... Ama lütfen, bu benim kişisel ricam; şöyle yerim-böyle içerim tarzında geyik muhabbeti dönmesin lütfen bu grupta. Ciddi motive olalım ve devam edelim. Arada kaçıranlar tabii ki olacaktır zaten buna da kendi aramızda çözüm bulmaya ve yine motive etmeye çalışıyoruz buradaki herkesi. Ama iş geyiğe dönünce bir enerji düşüklüğü olmaya başladı bende ve sonucunda da nihayet geçen cumaki sonuçları görünce dibi gördü moralim. Kişisel duygularım bunlar...