• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Karatay'dan önce de biz böyle kahvaltı yapıyorduk da işte Karatay deyince meşhur oldu :KK70:Yok canım Zeytin ezmesi:confused:

ben hiç yapmadım böyle kahvaltı valla, ben incir kayısı falan atıştırmalık sanıyodum mesela, meğer ara öğünmüş :KK48:

karataydan korkuyorum yaa, ben bunları yesem kilo alırım gibi geliyo :olamaz:

zeytin ezmesi de kek gibi göründü gözüme :bicak: ne zaman kahvaltıda kek yiyebilecek duruma geliceğim acabaaaaa :KK42:

bu arada fotodaki kolyeler senin mi? isimleri pek güzelmiş minnoşlarının. kaç yaşındalar?

ben hiç yapmadım böyle kahvaltı valla, ben incir kayısı falan atıştırmalık sanıyodum mesela, meğer ara öğünmüş :KK48:

karataydan korkuyorum yaa, ben bunları yesem kilo alırım gibi geliyo :olamaz:

zeytin ezmesi de kek gibi göründü gözüme :bicak: ne zaman kahvaltıda kek yiyebilecek duruma geliceğim acabaaaaa :KK42:

bu arada fotodaki kolyeler senin mi? isimleri pek güzelmiş minnoşlarının. kaç yaşındalar?
Evet canım kızımla oglum nıyetıne cızıp yaptıdım kendıme kız 9 oglan 6 yasında

Evet canım kızımla oglum nıyetıne cızıp yaptıdım kendıme kız 9 oglan 6 yasında

maşallah Allah bağışlasın, 3. düşünen sendin dimi?

aaaa nedenki çokta acır şimdi onlar
napıyosun canım neler yapıyosun :KK19:

yaa oynamasam acımayacak belki ama dayanamıyorum..

iyiyim prensesim iş güç koşturmaca, sen naapıosun? al bakalım ölçülerini 4-5 senede neler değişmiş sende :)

Günaydın kızlar bende dun gece döndüm eve ama hala yorgunluğu atamadim
Evde hic sorun yaşamayan ben orda WC sorunu yaşadım birde ama Allahtan eve gelince sorun çözüldü
Buralarda senlenmiş herkes sporuna diyetine dikkat ediyor masallah:nazar:
Cuma da güzel sonuçlar olsun inş
Bizde yeni ve ise yarayacağını umdugumuz listenize başladık 2 haftasında toplam sonuclariini da paylasiriz

Günaydın kızlar bende dun gece döndüm eve ama hala yorgunluğu atamadim
Evde hic sorun yaşamayan ben orda WC sorunu yaşadım birde ama Allahtan eve gelince sorun çözüldü
Buralarda senlenmiş herkes sporuna diyetine dikkat ediyor masallah:nazar:
Cuma da güzel sonuçlar olsun inş
Bizde yeni ve ise yarayacağını umdugumuz listenize başladık 2 haftasında toplam sonuclariini da paylasiriz

döndün bile mi? aa ben bi kaç gün kalıcaksın sanmıştım.

Yavrularr:KK200:
Bir gozum acik bir gozum kapali okudum takim ataga gecmis tam birimiz hepimiz icin olmusuz cok sevindimm.
Felegim sasti bugun. Daha ayagimiz eve basar basmaz hastaneye gittik enistem maalesef iyi degil insaallah iyilesir:KK43: Halamin yaninda baya kaldik anca aksam geldik ev tam bir kaos. Kayinvalidem cuma gunu donecek o zamana kadar duzene koymam lazim her isi, yemek dahil.
Menumde elestirilere acigim ama inanin pastanede takildik iyi yemeden durdum buna sukur.
Sabah: 1 haslanmis yumurta
Oglen: patates salatasi
Aksam: 5 zeytin, 2 kk peynir, 2yumurtali omlet, 1 yk acili sos, 1 tbe
Aralar: 2 bardak ayran, 3 ceviz

Su 4 bitiyor, spor agirlikli 11 saat yuruyus
Eniştene çok geçmiş olsun
Dışarıda olmana rağmen çok iyi atlatmışsın. Oldukça yoğun bir gün olmuş senin için
Afiyet olsun çok güzel görünüyor :kk77:
Günaaaaydıııııınnnnn :KK200:

spor vücudu gerçekten şekle sokuyor ve ben bunu bile bile yapmıyorum morordek morordek saolsun bi fırçayla kendimize geldik :KK48: bi günde değişiklik var, 1 ay yapılsa neler olur yaaa :KK200:
Ben sana bol bol spor cezası yazayım o zaman :KK48::KK48:
şifre yazdım size :KK48:
Hahah çok alemsin kuzum ya :KK48:

Back
X